Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Δηλαδή βλέπετε δεξιά τις στήλες "Η κοπή της πίτας", "Members in Chat", "HuntersLife Team Online", "Μέλη online" κ.τ.λ. αλλά δεν βλέπετε υο "New Posts";
Δοκιμάστε και σε άλλα pc; Αν δοκιμάσατε και σε άλλα pc και δεν το βλέπετε τότε μάλλον κάτι συμβαίνει με τον λογαριασμό σας. Αν συμβαίνει μόνο σε ένα pc τότε αφορά τις ρυθμίσεις στο pc.

Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά καλό θα ήταν να έχουμε την δυνατότητα να στέλνουμε π.μ. με φωτό αποθηκεμένες στο pc μας ... Εκτός αν μπορούμε ήδη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι εγώ...

• Like
Reactions: DrV
Νομίζω μόνο αν την ανεβάσει πρώτα και πάρεις τη διεύθυνση μπορείς να στείλεις Χρήστο, αλλά ας περιμένουμε και τους ειδικούς να μας πουν.

Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά καλό θα ήταν να έχουμε την δυνατότητα να στέλνουμε π.μ. με φωτό αποθηκεμένες στο pc μας ... Εκτός αν μπορούμε ήδη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι εγώ...
Χρήστο κάνε ένα τσεκ.....πρέπει να είσαι οκ.
Δόθηκε και στα πμ η δυνατότητα ανεβάσματος αρχείου απο τον υπολογιστή.

Last edited:
Πάλι εμφανίζονται τα trophy points.

Το σύστημα των trophies δεν είναι δυνατόν να απεγκατασταθεί ολοκληρωτικά, ωστόσο έχει απενεργοποιηθεί από πολλά σημεία που εμφανιζόταν. Που σας εμφανίστηκαν πάλι τα trophy points ενώ πριν δεν σας εμφανίζονταν; Εγώ το μόνο σημείο που συνεχίζω να τα βλέπω είναι στα στοιχεία αριστερά δίπλα από κάθε post. Εκεί όμως δεν σταμάτησαν ποτέ να εμφανίζονται.

Στις 24/12/14 που ικανοποιήθηκε το αίτημα μου εξαφανίστηκαν παντελώς από το σημείο κάτω από το avatar μου. Από προχθές είδα πάλι trophies, δεν το πρόσεχα για να σου πω από πότε επέστρεψαν, αλλά τον 12ο εξαφανίστηκαν σίγουρα.

Οι πόντοι φυσικά. Όπως τώρα που γράφει 0, όπως και στα likes 0.
Τα Likes επειδή πολλές φορές σημαίνουν "συμφωνώ" για οικονομία χρόνου κι χώρου δεν με ενοχλούν. Είτε υπάρχουν είτε όχι μου είναι αδιάφορο.

Οι πόντοι φυσικά. Όπως τώρα που γράφει 0..

Τα trophy points έχουν εξαφανιστεί από αρκετά σημεία που εμφανίζονταν στην αρχή, από το μόνο σημείο που δεν μπορούν να απεγκατασταθούν για την ώρα είναι αριστερά από κάθε post, κάτω από το άβαταρ του μέλους. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για τον λογαριασμό σας προσωπικά μήπως και καταφέρουμε να τα απενεργοποιήσουμε τελείως.

Καλησπέρα παλικαρια
Εχω παρατηρησει τελευταια ότι δεν μου ερχονται ειδοποιήσεις στο gmail μου όπως πρωτα για νεες απαντησεις σε θεματα που εχω συμμετασχει
Κοιταξα στις ρυθμισεις μου και όλα είναι μια χαρα δεν εχει απενεργοποιηθεί τιποτα από τον λογαριασμο μου
Δεν ξερω τι φταιει
Να προσθεσω ότι ειδοποιήσεις σε άλλες σελιδες που συμμετεχω ερχονται κανονικα
Ευχαριστω

Back