Έφραξες το έλατο για να μην σου πειράζει τον σκύλο;Λοιπών....το νέο Αβαταρ είναι αυτό για την ώρα.....View attachment 61929
Ωραίος Γιάννη!Λοιπών....το νέο Αβαταρ είναι αυτό για την ώρα.....View attachment 61929
Λίγα ράμματα.?... δεν ξέρω δεν είναι δικιά μου φωτογραφία...την κατέβασαΩραίος Γιάννη!
Τί έχει το αριστερό πόδι του σκυλου;
Τι έπαθε;Λίγα ράμματα....
Δεν ξέρω ρε συ επικόλληση τον σκύλο έκανα σε ένα χριστουγεννιατικο δέντρο το ...μοντάζ είναιΤι έπαθε;
Θυμάμαι ότι είχες Επανιελ Μπρετόν και την πάτησα,νόμιζα ότι ήταν αυτόΔεν ξέρω ρε συ επικόλληση τον σκύλο έκανα σε ένα χριστουγεννιατικο δέντρο το ...μοντάζ είναι
Θα μου το τουφεκισουν ρε συ αυτό....View attachment 61931προσπαθησε να βάλεις αυτό.Μεχρι να τα καταφέρεις,θα είναι επικαιρο..
Θα έχει κλείσει μέχρι να το βάλεις...Θα μου το τουφεκισουν ρε συ αυτό....
Για τους γεροντες που δεν κανουν αλλη δουλεια;Γιατί υπάρχει περιορισμός στα μηνύματα ανά 24ωρο;
Για να κάνουμε και καμιά δουλίτσα!Γιατί υπάρχει περιορισμός στα μηνύματα ανά 24ωρο;
Για να αποφεύγονται τα υπερβολικά posts.Γιατί υπάρχει περιορισμός στα μηνύματα ανά 24ωρο;
Δε μπορεί να φαίνεται κάπου αυτό;Κλαμπανιζουμε καμμία φορά και μένουμε όταν τα χρειαζόμαστε ..Για να αποφεύγονται τα υπερβολικά posts.
Το όριο αυτή την στιγμή είναι 50 το οποίο είναι αρκετό.
Για τα υπερβολικά "posts" επιβαρύνεται κάτι το "σύστημα";Αν είναι έτσι να συνδράμουμε...Θυμίζει λογοκρισία.Δεν είναι σοβαρά πράματα αυτα...Για να αποφεύγονται τα υπερβολικά posts.
Όταν λέμε υπερβολικά posts εννοούμε την συμμετοχή ενός Μέλους που δίνει ζωή και ενδιαφέρον σε ένα φόρουμ ?Για να αποφεύγονται τα υπερβολικά posts.
Από το 2006 με ενεργή συμμετοχή σε κυνηγετικά φόρουμ@ΓέΡοντας @KYNIGOSDK Το όριο των 50 μηνυμάτων ανα μέρα ισχύει χρόνια. Δεν είναι κάτι καινούριο.
Εχει να κάνει με περιορισμό ποσότητας και οχι περιεχομένου. Άρα τον χαρακτηρισμό λογοκρισία τον θεωρώ τουλάχιστον άτοπο.