Δες εδώ:Ξέρει να μου πει κάποιος γιατί δεν λειτουργεί καθόλου η μπάρα επεξεργασίας κειμένου;
Βασίλη, κάτι πάτησες κατά λάθος.Σε απάντηση μηνύματος, πατώντας επάνω στη 2η στήλη με τις τρεις τελείες, μου έβγαζε τις φατσούλες και επέλεγα όποια ήθελα. Τώρα όταν πατάω στις τρεις τελείες οι φάτσες είναι απενεργοποιημένες. Γιατί; Κάνω κάτι λάθος;
Δες εδώ:
μήπως είναι αυτό το πρόβλημα, δηλ. να έχει ενεργοποιηθεί κατά λάθος το κουμπί [ ] "bb code".Βασίλη, κάτι πάτησες κατά λάθος.Σε απάντηση μηνύματος, πατώντας επάνω στη 2η στήλη με τις τρεις τελείες, μου έβγαζε τις φατσούλες και επέλεγα όποια ήθελα. Τώρα όταν πατάω στις τρεις τελείες οι φάτσες είναι απενεργοποιημένες. Γιατί; Κάνω κάτι λάθος;
Πάτα στις τελευταίες 3 τελείες και μετά πάτα αυτό: [ ]
Να γίνει έτσι:
και θα είναι εντάξει !!!
Έχεις και το dark style, και δεν μπορώ να καταλάβω με σιγουριά αν είναι αυτό το πρόβλημα ...
Σέρνεται τις τελευταίες μέρες. Εχω επικοινωνήσει με την εταιρία που έχει τον σερβερ μου ειπαν το κοιτάνε.σέρνεται σήμερα
Όχι! Γιατί είναι απαγορευτικό?Δεν μπορεί να ανέβει λίγο το όριο μεγέθους σε φωτογραφίες και gif ? Πλέον είναι απαγορευτικό το όριο για οτιδήποτε...
Οι φωτό θέλουν σίγουρα επεξεργασία, με resize ή με screenshot που χαλάει πολύ η ανάλυση και για τα gif ούτε λόγος, κανένα δεν χωράειΌχι! Γιατί είναι απαγορευτικό?