Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Δυστυχώς έτσι είναι τα φίλτρα μου. Όπως ακριβώς μου δείχνεις. Όμως το πρόβλημα εξακολουθεί. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή σε ρυθμίσεις.
Κάνε αποσύνδεση από τον λογαριασμό σου και μετά επανεκκίνηση τον υπολογιστή ή το κινητό σου. Μετά κάνε πάλι σύνδεση στον λογαριασμό σου στο φόρουμ. Αν δεν πιασει καθάρισε τα cookies και μετά πάλι αποσύνδεση και σύνδεση.

αν ειναι τραβιγμενες απο το κηνητο πας στη φοτο επεξεργασια ποιοτιτα οικόνας βαζεις 60% και ανεβενει
Νομίζω όμως μόνο σε Android, σε iΟS δεν έχω βρει κάτι τέτοιο, αν υπάρχει με ενδιαφέρει

Παιδιά ειναι δύσκολο κατά την εισαγωγή των φωτογραφιών να βάλετε ένα tool να μειώνει την ανάλυση τους και άρα το μέγεθος τους στα επιτρεπτά όρια ώστε να μπορεί να τις ανεβάσει το forum; Κάθε φορά που τραβάω φωτόγραφια από το κινητό χρειάζεται επεξεργασία για να ανέβει στο forum.

Παιδιά ειναι δύσκολο κατά την εισαγωγή των φωτογραφιών να βάλετε ένα tool να μειώνει την ανάλυση τους και άρα το μέγεθος τους στα επιτρεπτά όρια ώστε να μπορεί να τις ανεβάσει το forum; Κάθε φορά που τραβάω φωτόγραφια από το κινητό χρειάζεται επεξεργασία για να ανέβει στο forum.
Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.
Η πιο γρήγορη και δοκιμασμένη λύση, είναι να τραβήξεις screenshot και να το ανεβάσεις

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.
Η πιο γρήγορη και δοκιμασμένη λύση, είναι να τραβήξεις screenshot και να το ανεβάσεις
Προσωπικά την βρίσκω την λύση με compressor φωτογραφίας. Αλλά για κάποιον που δεν ξέρει θα είναι πρόβλημα.

Back