Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Προσπαθώ να συνδεθώ από νέα συσκευή τηλεφώνου, ζητώντας ανάκτηση κωδικού, μιας και δεν τον θυμάμαι. Η όλη διαδικασία, περιλαμβάνει και μία ερώτηση, η οποία ρωτάει: "πόσα φυσίγγια παίρνει ένα δίκαννο". Όπως και να απαντήσω, είτε με λέξη είτε με αριθμό, δεν το δέχεται. Έχω κάνει αρκετές προσπάθειες. Μπορεί να μου σταλεί ένα password στο email ή στις προσωπικές συζητήσεις? Ευχαριστώ.

Προσπαθώ να συνδεθώ από νέα συσκευή τηλεφώνου, ζητώντας ανάκτηση κωδικού, μιας και δεν τον θυμάμαι. Η όλη διαδικασία, περιλαμβάνει και μία ερώτηση, η οποία ρωτάει: "πόσα φυσίγγια παίρνει ένα δίκαννο". Όπως και να απαντήσω, είτε με λέξη είτε με αριθμό, δεν το δέχεται. Έχω κάνει αρκετές προσπάθειες. Μπορεί να μου σταλεί ένα password στο email ή στις προσωπικές συζητήσεις? Ευχαριστώ.
Ποσα απαντάς; .big smile.

Το θέμα: "Κυνηγετικές πυρίτιδες" στην ενότητα "Ιδιογόμωση" έχει εξαφανιστεί. Δεν εμφανίζεται πουθενά.

Το εμφανίζει κανονικά. Ξαναδες το και πες μας
Όταν μπαίνω στον κατάλογο του forum, και φτάνω στην "ιδιογόμωση", το βλέπω σαν τελευταίο θέμα που συζητήθηκε. Εννοώ, με μικρά γράμματα κάτω από την ενότητα ιδιογόμωση. Όταν όμως ανοίγω την ενότητα, δεν υπάρχει πουθενά.

Όταν μπαίνω στον κατάλογο του forum, και φτάνω στην "ιδιογόμωση", το βλέπω σαν τελευταίο θέμα που συζητήθηκε. Εννοώ, με μικρά γράμματα κάτω από την ενότητα ιδιογόμωση. Όταν όμως ανοίγω την ενότητα, δεν υπάρχει πουθενά.
Παράξενο... το δείχνει κανονικά.
Θα το ξανακοιτάξω

με ποιον browzer μπαινεις και από ποια συσκευή;

https://www.hunterslife.gr/forums/forums/Ιδιογόμωση.39/

Νομίζω ότι έχει δίκιο ο Βασίλης, κάτι έχει γίνει και του λείπουν θέματα, και όχι μόνο οι "Κυνηγετικές πυρίτιδες", αλλά και το "Ιδιογόμωση cal 20", και αρκετά άλλα θέματα πιο κάτω !!!
Εγώ βλέπω αυτή την εικόνα στην ενότητα "Ιδιογόμωση" ... Στον υπολογιστή του γραφείου, αλλά και στο κινητό που μόλις το τσέκαρα βλέπω τα ίδια ... Κι εγώ Chrome χρησιμοποιώ, παντού.

Στιγμιότυπο οθόνης (10).png

Back