George Ant.
Staff member
Σε εμένα δουλεύουν κανονικά.Οι ειδοποιήσεις πρέπει να έχουν ένα θεματάκι όποτε θέλουν ανάβουν όποτε θέλουν σβήνουν….
Δες αν συνεχίζει να το κανει και πες μου
Σε εμένα δουλεύουν κανονικά.Οι ειδοποιήσεις πρέπει να έχουν ένα θεματάκι όποτε θέλουν ανάβουν όποτε θέλουν σβήνουν….
Ενώ τις βλέπεις πατάς μπαίνεις αλλά μετά θελει 2-3 ανανεώσεις η σελίδα να σβήσουνΣε εμένα δουλεύουν κανονικά.
Δες αν συνεχίζει να το κανει και πες μου
Ποιο απ ολα?Εχθές μου το έκανε αυτό 2φορές. Σήμερα όλα καλά.
Δεν δουλευει γενικοτερα ή δεν δουλεύουν οι φατσούλες? Αν είναι το δεύτερο, ειναι bug δεν μπορω να κανω κατι. Καποια στιγμη θα το φτιάξουνΚαι ακόμα στο dark style δεν δουλεύει.
Δηλαδή? Εχεις ειδοποιήσεις και δεν ανάβει η καμπανα?Με τις ειδοπειήσεις (τα like) αν δεν πατήσω πάνω στην καμπανούλα δεν τα δείχνει τα νεότερα.
Ναι. Πρέπει να κλικάρω πάνω της για να δείξει τα νέα like.Δηλαδή? Εχεις ειδοποιήσεις και δεν ανάβει η καμπανα?
Πατα δυο φορές τις νέες δημοσιεύσεις και θα στα δείξει. Είναι μαλακια πάντως, κάτι δεν έχει κάτσει καλά.Ναι. Πρέπει να κλικάρω πάνω της για να δείξει τα νέα like.
Αυτό το πρόγραμμα πρέπει να το εγκαταστήσω στο κιν ;Πρέπει να μειώσεις το μέγεθος της φωτογραφίας που προσπαθείς να ανεβάσεις. Υπάρχουν διάφορα site γι'αυτό όπως https://www.reduceimages.com/
Μπορείς την φωτογραφία που θέλεις να ανεβάσεις να την κάνεις screenshot. Μετά ανεβάζεις το screenshot χωρίς να έχεις θέμα.Καλησπέρα σας θέλω την βοήθεια σας δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες. Μου βγάζει αυτό.View attachment 89842