A
AltairLusso
Δεν σε αμφισβήτησα αρχιμηχανικέ μου ...Τα maf kai mouf και πρασινα αλογα εχω αλλαξει πανω απο 100..
Δεν σε αμφισβήτησα αρχιμηχανικέ μου ...Τα maf kai mouf και πρασινα αλογα εχω αλλαξει πανω απο 100..
Ποσο σου στοιχισε η ντιζα?γνησια ή ημιτασιον?
Δεν το ειπα γιαυτο ρε κασολε...Δεν σε αμφισβήτησα αρχιμηχανικέ μου ...
Επρεπε να μεινεις στην Καλαματα με τα Reset και τα Restart να σε εβλεπα μετα... Γλυφτη...Δεν σε αμφισβήτησα αρχιμηχανικέ μου ...
Θα ερθει και η σειρα σου...Επρεπε να μεινεις στην Καλαματα με τα Reset και τα Restart να σε εβλεπα μετα... Γλυφτη...
Σορρυ για το .off
Δεν βγηκε τυχαια το ρητο "μην μπλεξεις με δικηγορους γιατρους και συνεργεια"!!!!!!!!!!Καλησπέρα πλέον, πέρασε η ώρα.
Πήγα σήμερα το αυτοκίνητο στο συνεργείο για να δουν το αρκουδίσιον γιατί δεν βγάζει κρύο αέρα.
Έχει διαρροή το ψυγείο του κλιματιστικού και χάνει το φρέον έδειξε η αυτοψία.
Αντικατάσταση ψυγείου και εργατικά κανα 200άρι.
Το απόγευμα θα το αφήσω για να δούμε αν γίνεται κάτι διαφορετικό.
Τελικά τα συνεργεία είναι ακριβότερα και από τις κλινικές !!!!
Μάγκες χθες παρατήρησα ότι το ένα φρένο (πίσω φανάρι δηλαδή) του αυτοκινήτου δεν ανάβει. Υπάρχει τρόπος να το ανοίξω και να βάλω νέο λαμπάκι? Προφανώς αν φταίει κάτι άλλο θα το πάω συνεργείο αλλά για να αποφύγω το κόστος λεω να το παλέψω πρώτα μόνος μου
Χρήστο ευχαριστώ θα πάω να το ψάξω λίγο. Πάντως κοιτώντας στο ιντερνετ υπάρχουν πολλοί τρόποι που κουμπώνουν τα φανάρια σε κάθε αμάξι...δυστυχώς δεν έχω βρει για το δικό μου. Θα κοιτάξω μήπως γράφει κάτι το εγχειρίδιο χρήσης κιόλας!Βασίλη άνοιξε το πορτ-μπαγκάζ και δες στο σημείο πίσω από τα φώτα. Αν έχει μοκέτα είναι κριτς-κρατς και ανοίγει. Μετά θα βρεις τα κλιπσάκια που κουμπώνει όλο το πίσω μέρος του και άνοιξέ το.
Αν πας σε ηλεκτρολόγο, νομίζω το κόστος θα είναι ασήμαντο. Πιθανόν να σου ζητήσει χρήματα μόνο για τη λάμπα.
90% είναι καμένη λάμπα αλιως δεν θα έπαιζε και κάτι άλλο, το κόστος είναι μικρο σε ένα ηλεκτρολογείο θα στο φτιάξουν μπαμ μπαμ ή σε κανένα τσακάλι βενζινά πάλι θα κάνεις δουλειά σου. Βέβαια όπως είπε και ο Χρήστος δεν είναι τπτ να το κάνεις και μόνος σου.Μάγκες χθες παρατήρησα ότι το ένα φρένο (πίσω φανάρι δηλαδή) του αυτοκινήτου δεν ανάβει. Υπάρχει τρόπος να το ανοίξω και να βάλω νέο λαμπάκι? Προφανώς αν φταίει κάτι άλλο θα το πάω συνεργείο αλλά για να αποφύγω το κόστος λεω να το παλέψω πρώτα μόνος μου
για να αποφύγω το κόστος λεω να το παλέψω πρώτα μόνος μου
Πριν κανα μήνα μου είχε καεί το μπροστινό αριστερό φλας στο Jimny. Πήγα σε ηλεκτρολόγο και μου το άλλαξε στο πι και φι, και μου πήρε μόνο ότι έκανε το λαμπάκι, αν θυμάμαι καλά 1,5 ευρώ !Αν πας σε ηλεκτρολόγο, νομίζω το κόστος θα είναι ασήμαντο. Πιθανόν να σου ζητήσει χρήματα μόνο για τη λάμπα.
Πετάξου στο συνεργείο που θα στο κάνει με κλειστά τα μάτια. Δεν θα σου πάρει παραπάνω από την αξία της λάμπας.Μάγκες χθες παρατήρησα ότι το ένα φρένο (πίσω φανάρι δηλαδή) του αυτοκινήτου δεν ανάβει. Υπάρχει τρόπος να το ανοίξω και να βάλω νέο λαμπάκι? Προφανώς αν φταίει κάτι άλλο θα το πάω συνεργείο αλλά για να αποφύγω το κόστος λεω να το παλέψω πρώτα μόνος μου
γνωρίζω ότι με τη διαδικασία αυτή επαναεισάγει τα καυσαέρια με τη "νέα" θερμοκρασία στους κυλίνδρους μέσω του "turbo"......τα λέω σωστά ????προφανώς θα εννοείς το EGR cooler. Κρυώνει τα καυσαέρια που ανακυκλωνονται, μειώνει τις θερμοκρασίες καύσης και συμβάλει κατά κάποιο τρόπο στις εκπομπές ρύπων
Για προσωρινή λύση μπορείς να το απομονώσεις, αλλά ίσως θα έχεις παραπάνω ρύπους και ένδειξη βλάβηςΑπο οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεία μαλλον εχω διαροι παραφλου απο εκει και θελει αλαγμα με κόστος κοντα στο χιλιαρικο