Θαυμάζοντας...

Παρ ότι δεν έχω κάνει ακόμη καμιά βόλτα γιατί δεν τελείωσα με τις δουλειές στα διαλείμματα μου όλο και τραβάω καμιά εδώ από το σπίτι.
IMG_0697.jpg

IMG_0694.jpg

Ο Τζακ και ο Έντυ τα φιλαράκια μου:D
Ffe6LcH.jpg

Η άνοιξη ήρθε επιτέλους, οι αγαπημένες μου μελισσούλες επί το έργον!
46FaEru.jpg

Αυτές γλείτωσαν την σούβλα.sarcastic.
nNY4bJ1.jpg

Ο γάτος βλέπει τα κοτσύφια να πετάνε και σκέφτεται τρόπους επίθεσης....hunter.
yffbOva.jpg

είναι λίγο στραβά το είδα :)
αλλά μαθαίνω ακόμα και θα μαθαίνω για πολύ .xm.
[/QUOT
Ο στραβος οριζοντας ειναι συνηθισμενο λαθος γιατι παρασυρομαστε απο το ωραιο τοπιο.
Εγω σωθηκα γιατι η προσφατη μηχανη μου εχει αλφαδι μονιμο στην οθονη και ετσι σπανια το ξεχναω.
Για ψαξε και τη δικη σου μηπως εχει.

Βοήθα με λίγο Γιάννη, ποιο είναι; Δεν με βοηθάει η γωνία λήψης του λιμανιού. Αν έβλεπα τον ντόκο θα το καταλάβαινα, δεν μπορεί, θα έχω ψαρέψει ... .xm. :):):)

Θα βάλω κιαλλη να δω αν θα το βρεις. Πρωτοπηγα φιλοξενουμενος από συμμαθητές και κυρίως φίλους όταν ήμουν 16 χρόνων(1970) για σαράντα μέρες . Τότε τα κυκλαδονησια μόλις άρχισαν να αναπτυσσονται. Τα μισά δεν είχαν ούτε ντοκο για τα καράβια.Δεν ξεχνιούνται αυτά τα πράγματα και εκείνες οι εποχές. Με δανεικο βαικαλ ποζέ του πατέρα των παιδιών την πρώτη φορά που πήγαμε για περδικες πήρα τέσσερις και ένα κοτσο. Μετά μια βδομάδα με δανεικο σκυλί του θείου στα εκατό μέτρα από το σπίτι πήρα το πρώτο μου κουνέλι.Τι να πρωτοθυμηθεις τα ψαροντουφεκα με ροφους στα τρία μέτρα η τις χιπισες στις ντισκοτεκ. Ούτε τέσσερις ώρες ύπνο τη μέρα, αλλά ποιος νοιαζοτανε;

Ακριβώς. Και τώρα καλή είναι, αλλά εγώ την έζησα σε πιο καλές εποχές. Το καλο ειναι οτι οι παιδικες φιλίες διατηρούνται μέχρι τώρα. Εξακολουθουμε να ψαρευουμε και να κυνηγαμε παρέα.

Ακριβώς. Και τώρα καλή είναι, αλλά εγώ την έζησα σε πιο καλές εποχές. Το καλο ειναι οτι οι παιδικες φιλίες διατηρούνται μέχρι τώρα. Εξακολουθουμε να ψαρευουμε και να κυνηγαμε παρέα.
Καλά εσύ την Ίο την έζησες σε παραδεισένιες εποχές ... ;)
Ο εναλλακτικός της χαρακτήρας όμως ακόμα και σήμερα, δίνει την δυνατότητα σε κάποιον να σκεφτεί τι μπορεί να γινόταν τότε όσον αφορά την ερωτική της εκδοχή τουλάχιστον.
Εμένα πάλι δεν μου έχει ταιριάξει, όλο φόλες έχω φάει ψαρευτικές. Αναφέρομαι σε ψάρεμα από ακτή.
Εμένα το αγαπημένο μου νησάκι είναι η Σέριφος.

Γιώργο τα ψαρεματα μας είναι πλέον συρτες στα βαθιά.
Παρόλα αυτά πηγαίνουν σαντορινιοι και κάνουν γερες ψαριες απέξω.
Είναι θέμα timing. Αν εμενα εκει και ψαρευα απέξω, να είσαι σίγουρος ότι
θα χρειαζόμουν και δεύτερο καταψυκτη.
Λιθρινια, σαργοι, μουρμουρες και σκαθαρια σε αφθονία με βαρκακι.

Last edited:
Γιώργο μπαίνοντας στο λιμάνι της Σεριφου βλεπουμε ένα καβο πέρα αριστερά.
Εκεί τέλος Οκτώβρη είχα ψαρεψει αρκετά σκαθαρια με καλαμι απικο και μαλαγρα.
Η εκκλησία που φαινεται δεξιά μπαίνοντας στην Ιο, είναι η Αγια Ειρήνη.
Η πολιουχος της Σαντορίνης είναι επίσης η Αγία Ειρήνη και κατά μία εκδοχή οι Ενετοι
την έβγαλαν έτσι: Σάντα Ειρήνη =Σαντορινη.

Last edited:
Back