Θαυμάζοντας...

Πολύ όμορφη φωτό αλλά το ξενέρωμα είναι η το κουπάκι από το γιαούρτι και η πλαστική σακούλα δίπλα στη φωλιά. Πόσο μεγάλη αντίθεση...

Κ εγω δεν ηξερα για τους κυκνους κ την επιθετικοτητα τους... Για τις χηνες ειναι δεδομενη κ σε πολλα χωρια παλιοτερα ειχαν μια-δυο για προστασια απο τα αρπακτικα... Δεν αφηναν τιποτα να πλησιασει...

Ο παππούς μου στην αυλή του χωριού είχε ένα κοπάδι μποζες. Χειρότερες από μαντροσκυλα ήταν. Έτσι και πλησίαζε άνθρωπος σηκωναν το χωριό στο πόδι.

Ο παππούς μου στην αυλή του χωριού είχε ένα κοπάδι μποζες. Χειρότερες από μαντροσκυλα ήταν. Έτσι και πλησίαζε άνθρωπος σηκωναν το χωριό στο πόδι.

Έτσι ακριβώς Γιώργο. Εδώ πολλοί τις έχουν στις αυλές τους για φύλακες αλλά πριν λίγο καιρό άκουσα κάτι που δεν γνώριζα ότι διώχνουν και τα φίδια...

Έτσι ακριβώς Γιώργο. Εδώ πολλοί τις έχουν στις αυλές τους για φύλακες αλλά πριν λίγο καιρό άκουσα κάτι που δεν γνώριζα ότι διώχνουν και τα φίδια...
Μαλλον τα τρωνε.

Εγώ πάλι φέτος είδα σκοτωμενους στους δρόμους από αυτοκίνητα τόσους ασβους που δεν είχα δει σε όλη μου την ζωή. Ειδικά στην Β.Ελλάδα όταν κατεβαιναμε τον Γενάρη, γινόταν χαμός.
Το αποδιδω στις πολλές πλημμύρες.

Ειναι κριμα παντως να βλεπεις τετοια. Τις περισσοτερες φορες μπορεις να τα αποφυγεις, αλλα πολυς κοσμος δεν το θεωρει απαραιτητο. Το πιο γελοιο ισως να ειναι οτι πολλοι απο αυτους παιζει και να μας κατηγορουν σαν δολοφονους οταν παμε για κυνηγι.

.xm.Δεν νομιζω...
Tα τρωνε Αντωνη όπως και οι κοτες ;)
Γενικα οι χηνες είναι σαν μαντρόσκυλα στο θεμα τις φυλαξης του χωρου τους
Και προσοχη
Όταν ακουσετε να κανουν χχχχχχχχχχ καλο είναι να την κανετε με ελαφρα γιατι προετοιμάζονται για επιθεση .seveys.

Tα τρωνε Αντωνη όπως και οι κοτες ;)
Γενικα οι χηνες είναι σαν μαντρόσκυλα στο θεμα τις φυλαξης του χωρου τους
Και προσοχη
Όταν ακουσετε να κανουν χχχχχχχχχχ καλο είναι να την κανετε με ελαφρα γιατι προετοιμάζονται για επιθεση .seveys.
Πεφτω απο τα συννεφα... Αναθεωρω πολλα πραγματα...

Τα Μαυσωλείο στο Δϊστομο και στο βάθος ο Ελικώνας

http://s16.postimg.org/5q1pqjplh/SAM_0872.jpg

Άποψη του χωριού του Διστόμου από το Μαυσωλείο

http://s27.postimg.org/505xj516b/SAM_0877.jpg
Μανο κοιταξε αυτο αν ευκαιρήσεις...
Οχι μονο εσυ δηλαδη... Ολοι μας...
Δακρυσα δυστυχως με τον πονο που μεταφερουν ακομα....

Πολύ όμορφη φωτό αλλά το ξενέρωμα είναι η το κουπάκι από το γιαούρτι και η πλαστική σακούλα δίπλα στη φωλιά. Πόσο μεγάλη αντίθεση...

Τώρα το είδα Χρήστο..Όντως ξενέρωμα αλλά για να σε προλάβω το κεσεδάκι ειχε καθαρό νερό και η σακούλα μαρούλια.. ;)

Τώρα το είδα Χρήστο..Όντως ξενέρωμα αλλά για να σε προλάβω το κεσεδάκι ειχε καθαρό νερό και η σακούλα μαρούλια.. ;)

Δηλαδή ήταν για την κλώσα; Δυστυχώς συνηθίσαμε να βλέπουμε σκουπίδια και το μυαλό μου πήγε εκεί...

Παίζοντας ένας ξιφίας πολύ κοντά μας έγραψα βίντεο και μετά τράβηξα φώτο την καλύτερη στιγμή.. Απολαύστε..

1zbgyee.jpg

Στην προσπάθεια να ψαρέψεις πέστροφες σε υψόμετρο πάνω από 900μ , στα μικρά ποτάμια που κυλάνε από πολύ ψηλά και διασχίζουν τους ορεινούς όγκους, είναι μοναδικές οι εικόνες που βλέπουν τα μάτια σου.
Έχω μετανοιώσει πολλές φορές που δεν έχω πάρει μαζί την φωτ.μηχανή και οι περισσότερες φωτογραφίες είναι με το κινητό.Όμως αυτό που βλέπουν τα μάτια μερικές φορές δεν αποτυπώνεται σε φωτογραφία με τίποτα.

Tzoymerka%20%20%20Nov.%202010%20037.jpg
IMG_0078._1.jpg
20140710_182355.jpg

20140710_184012.jpg

20140710_190422.jpg

20140710_201636.jpg

23d.jpg

hr34.jpg

Back