και αυτο το ζηλευω.τελικα μηπως ειμαι ζηλιαρης??????????????Φθινόπωρο στην περιοχή της Βωβούσας Ιωαννίνων σε κυνήγι φάσσας σε δάση οξυάς.
και αυτο το ζηλευω.τελικα μηπως ειμαι ζηλιαρης??????????????Φθινόπωρο στην περιοχή της Βωβούσας Ιωαννίνων σε κυνήγι φάσσας σε δάση οξυάς.
και αυτο το ζηλευω.τελικα μηπως ειμαι ζηλιαρης??????????????
Εδω το μερος πρεπει να κραταει και γουρουνι .xm.Φθινόπωρο στην περιοχή της Βωβούσας Ιωαννίνων σε κυνήγι φάσσας σε δάση οξυάς.
Γιωργη τι ειναι οι μποζες?Ο παππούς μου στην αυλή του χωριού είχε ένα κοπάδι μποζες. Χειρότερες από μαντροσκυλα ήταν. Έτσι και πλησίαζε άνθρωπος σηκωναν το χωριό στο πόδι.
Ωραία φωτο Μήτσο , όπως όλες άλλωστε.Κάποτε περιμέναμε να γίνει η γέφυρα Ριου -Αντιρίου για να γλυτώσουμε την ταλαιπωρία του καραβιού.
Η γέφυρα έγινε και είμαστε χαρούμενοι που περνάγαμε τόσο γρήγορα απέναντι.
Τώρα περνάμε από κάτω .Ξανά με το καράβι ........xm.....13,90€ !!!
Ωραία φωτο Μήτσο , όπως όλες άλλωστε.
Γέφυρα ....14 και 14 μας κανουν 28
Καραβάκι.....6,5 και 6,5 μας κανουν 13
Η διαφορα είναι τεράστια.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτο.
Χρησιμοποιώντας το καραβάκι βοηθάς τον λιμενεργάτη να εχει εργασία , δίνεις δουλειά σε αμέτρητους τεχνικούς επισκευαστές μηχανικούς κλπ , και το βασικότερο ασκείς πίεση στους διαχειριστές της γέφυρας να κατεβάσουν τις τιμές διέλευσης.
Ετσι ακριβως Διονυση, απο την αλλη πλευρα ομως δεν καταλαβαινω με τιποτα την επιχειρηματικη λογικη των διαχειριστων της γεφυρας. Το διοδιο αυτο ειναι το πιο ακριβο στην Ευρωπη βαση αποστασης. Παρομοια παραδειγματα με γεφυρες πανω απο θαλασσα υπαρχουν πολλα στην Σκανδιναβια, εκει που και τα εξοδα συντηρησης ειναι πολυ μεγαλυτερα απο τα δικα μας λογω μισθων και δυσμενοτερων καιρικων συνθηκων. Και ρωταω πως ο διαχειριστης της γεφυρας επιμενει ακομη σε αυτη τη τιμη οταν βλεπει μηνα με τον μηνα τις εισπραξεις του να μειωνονται λογω της κρισης. Θα μπορουσε ανετα να κατεβασει τα διοδια του στα 9 Ευρω, θα επαιρνε μεγαλυτερο μεριδιο αγορας, θα ειχε μεγαλυτερα κερδη αφου τα λειτουργικα του εξοδα θα ηταν τα ιδια. Μηπως επιδοτειται απο καπου και ειναι αδιαφορος?
Πως λέγεται το χωριό της γυναίκας σας κύριε Δημήτρη;;
Πολύ όμορφο μέρος!!
Αβαντας, Βασίλη.Είναι 10 λεπτά απο το κέντρο της πόλης προς Αισύμη.
Κεραυνοβολημένο έλατο.
Χρόνια πριν κάπου μεταξύ Τζουμέρκων και Κόζιακα