Ωραίος κ πανέμορφη η δικανιαμ'αρεσει το πλάγιο με δύο σκανδάλες κ αυτή τη λαβή
...καθένας αγαπά το τουφέκι του...Ωραίος κ πανέμορφη η δικανιαμ'αρεσει το πλάγιο με δύο σκανδάλες κ αυτή τη λαβή
Από ότι μου έλεγε ο πατέρας μου,μόνο ένας είχε εδώ 16αρη κ όλοι θαύμαζαν τις τουφεκιές που έβγαζεότι κυνηγούσαν με τα 12αρια,κυνηγούσε κ το 16αρη,παπιά,καλημανες,γαιταριδια,αρκούδες,αντιλοπες...καθένας αγαπά το τουφέκι του...
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι διαπίστωσα την "σοφία" των παλιών οπλουργών σ' αυτό...
Το ιδανικό βάρος για το διαμέτρημα 2,720 γρ. ακριβώς(2720/96=28,3 ακριβώς η μια ουγγιά ,το μέσο βάρος γόμωσης του διαμετρήματος) , καλοζυγισμένο (όσοι το έχουν πιάσει το κάνουν δυόμισι κιλά!), το μήκος των κανών 68 πόντοι…
Είναι αυτο που λέγανε οι παλιοί "τουφέκι του φτερού", που έρχεται στον ωμό "μόνο του"...
εγώ τους δεινόσαυρους πως τους εξαφάνισα μπρε καρνταση;Από ότι μου έλεγε ο πατέρας μου,μόνο ένας είχε εδώ 16αρη κ όλοι θαύμαζαν τις τουφεκιές που έβγαζεότι κυνηγούσαν με τα 12αρια,κυνηγούσε κ το 16αρη,παπιά,καλημανες,γαιταριδια,αρκούδες,αντιλοπες
Ναι αλλα τα μαμούθ πήγαν απο flobertεγώ τους δεινόσαυρους πως τους εξαφάνισα μπρε καρνταση;
με 16 αρι
η λαβη αυτη μαλλον το κοντακι πιο σωστα νομιζω λεγεται prince of wales.Ωραίος κ πανέμορφη η δικανιαμ'αρεσει το πλάγιο με δύο σκανδάλες κ αυτή τη λαβή
...είναι το γνωστό βαρβαρισθεί "ντεμί- πιστολέ " η άλλως Αγγλιστί το Prince of Wales...η λαβη αυτη μαλλον το κοντακι πιο σωστα νομιζω λεγεται prince of wales.
Μπραβο Γιωργο! Κουκλια, να τα χαιρεσαι με Υγεια! Τα εχεις καιρο? Σου εχουν βγαλει καποιο προβλημα ποτε?
Τι έχς πιτσωσ' κισι παλι,σε τι αλήθεια διαφέρουν