Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιατί όλη λένε ότι η πάπια στα δικαννα πρέπει να είναι πάντα κουμπομενη στις κάνες κατά την αποθηκευση;
Αυτό πρωτη φορα το ακουω......
Ισα-ισα στην παραπανω περιπτωση που ανέφερα,το σωστό είναι τα τρία μέρη του (σπαστού) οπλου να φυλάσσονται σε διαφορετικά σημεία για ευνόητους λόγους.....

Αυτό πρωτη φορα το ακουω......
Ισα-ισα στην παραπανω περιπτωση που ανέφερα,το σωστό είναι τα τρία μέρη του (σπαστού) οπλου να φυλάσσονται σε διαφορετικά σημεία για ευνόητους λόγους.....
Έχω ακουστά ότι μπορεί να σκεβρωσει ο ξυστος και να μην μπαίνει μετά.

Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αλλά ακούγεται συχνά σαν συμβουλή.

Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αλλά ακούγεται συχνά σαν συμβουλή.
Πρώτη φορά το ακούω ...
Από το 1959 η πάπια πάνω στο δίκανο είναι ... ακόμα και αποθηκευμένο.

Ίσως για να μην έρχεται σε επαφή με λάδια ... αλλά πολύ λεπτομέρεια ...
Μην τα προσέχεις τόσο πολύ ... δεν είναι τόσο ευαίσθητα ... :cool:

Πρώτη φορά το ακούω ...
Από το 1959 η πάπια πάνω στο δίκανο είναι ... ακόμα και αποθηκευμένο.

Ίσως για να μην έρχεται σε επαφή με λάδια ... αλλά πολύ λεπτομέρεια ...
Μην τα προσέχεις τόσο πολύ ... δεν είναι τόσο ευαίσθητα ... :cool:
Μα....σκεβρωνει όταν δεν είναι επάνω λέω.

Γι αυτό προτείνεται να είναι πάντα επάνω όταν φυλάσσεται.

φουσκωματα,σκασιματα κλπ στα ξυλινα μέρη του όπλου ενδέχεται προκυψουν από μακρά παραμονη σε μέρος με υγρασια....

Αν ο χώρος αποθήκευσης είναι ο κατάλληλος δεν βρίσκω τον λόγο..........

Κι εμένα.
Αλλά δεν θα προσπαθήσω να το ανακαλύψω.

Οπότε ο ξυστος πάντα πάνω στις κάνες.
Στελιο μην ανησυχείς φιλε. Το οπλο δεν θα παθει τιποτα οπως και να το αποθηκευσεις. Τα ελατηριια για να εξασθενησουν συμπιεσμενα θα περασουν δεκαετιες και αν. Εγω το αποθεκευω δεμενο με τις σφυρες ριγμενες αλλα οι εξολκεις συμπιεσμενοι. Καλο ειναι χωρις θηκη.

Παιδιά εσεις που χρησιμοποιείτε το λαδι σινγκερ να ξερετε πως υπαρχουν συσκευασίες του λίτρου για επαγγελματικές ραπτομηχανές που εχουν κάρτερ και αντλια λαδιου. 5-6 ευρώ κάνει. Αυτό που θελω να αναφερω ειναι πως υπάρχει και σε άχρωμο που δεν λεκιάζει τα υφάσματα που ραβονται. Το λέω απο ενδιαφέρον προς εσάς για να μη γκρινιαζουν οι γυναικες ότι λερώσατε μπλούζες,παντελόνια, τραπεζομάντηλα, χαλιά, κουρτίνες και οτι αλλο μπορεί να λερώσει ενας άντρας που προσεχει μονο πώς να γυαλιζοκοπάει η τουφέκα του .big smile.

Status
Not open for further replies.
Back