Δώσε μου τις καραμπίνες σου να τις ξεράνω όλες.Φίλε ναι κοντεύει να γίνει ψυχωση
Στα κλειδιά το γρασσο βάζεις η σιγκερ
Έλα ρε συ, θέλει η καραμπίνα, κινείται κλείστρο μέσα. Άμα δε βάλεις από τη δίψα στο πρώτο χαντάκι θα βουτήξει μέσα το κακόμοιρο. Θα γκανιαξει. Μα στη στεγνα;Δώσε μου τις καραμπίνες σου να τις ξεράνω όλες.
Crud Buster και ξερό ψωμί για ένα χρόνο, ούτε σταγόνα λάδι.
Μετά νομίζω να έχεις θεραπευτεί και δε θα βάζεις λάδια
Στο πιστονι και το ποτηρακι της beretta....δεν πολυκανει δουλειά δυστυχως. Μιλάω για crud buster της G96Δώσε μου τις καραμπίνες σου να τις ξεράνω όλες.
Crud Buster και ξερό ψωμί για ένα χρόνο, ούτε σταγόνα λάδι.
Μετά νομίζω να έχεις θεραπευτεί και δε θα βάζεις λάδια
Έτσι την είχα 15 χρόνια,φουλ στην αφυδάτωση μετά από βροχή κόλλησε....τώρα ένα ψιλό φιλμάκι στη βάση μέσα...Έλα ρε συ, θέλει η καραμπίνα, κινείται κλείστρο μέσα. Άμα δε βάλεις από τη δίψα στο πρώτο χαντάκι θα βουτήξει μέσα το κακόμοιρο. Θα γκανιαξει. Μα στη στεγνα;
Κώστα αγαπητέ, είναι τέτοιες οι δυνάμεις που αναπτύσσονται που πάνε πίσω το κλείστρο, που και να υπήρχε εμπόδιο όπως λες (που δεν υπάρχει, τέλεια λειασμένα είναι από τη συνεχή χρήση τα μέταλλα) δεν θα μπορούσε με τίποτα να φρενάρει το κλείστρο.Έλα ρε συ, θέλει η καραμπίνα, κινείται κλείστρο μέσα. Άμα δε βάλεις από τη δίψα στο πρώτο χαντάκι θα βουτήξει μέσα το κακόμοιρο. Θα γκανιαξει. Μα στη στεγνα;
Singer.Στα κλειδιά το γρασσο βάζεις η σιγκερ
θα πιασει πουρι. η καννη θα βγαλει χλωριδαΕγώ έχω Μπενέλι, θα καθαρίσω σε καμιά πενταετία
Ωχ ερχονται οι Ρωσσοι.
Καλά εσύ μας έχεις φάει όλους
Ουααα τζάμπα τα 18 ευρώ ;;;;;Το break free clp μετά από καιρό γίνεται σαν ρετσίνι....μακρια
Αλτις ειχα βάλει στο αεροβόλο...ξυπνάω να πάω για τσίχλες με ένα χιόνι κ πάνω η κάνη είχε την μισή μυρμηγκοφωλιαχαμόςΟυααα τζάμπα τα 18 ευρώ ;;;;;
Ρε Άλτις και τα μυαλά στα κάγκελα ....
Σιγά την νεροσωληνα (δεν μου βάζει φατσούλες ρε γαμώτο)Εγώ έχω Μπενέλι, θα καθαρίσω σε καμιά πενταετία
Την κανη του οπλου την καθαριζουμε μετα απο καθε κυνιγη.η μπενελη δεν εχει ποτε κανη,αλα στιλαρη για ντοματεςΕγώ έχω Μπενέλι, θα καθαρίσω σε καμιά πενταετία
Ούτε για ντοματες ΓιάννηΤην κανη του οπλου την καθαριζουμε μετα απο καθε κυνιγη.η μπενελη δεν εχει ποτε κανη,αλα στιλαρη για ντοματες
βάλε τα γυαλιά μπάρμπα ΚώσταΣιγά την νεροσωληνα (δεν μου βάζει φατσούλες ρε γαμώτο)
το χειμερινό μου πήγε καλά Στέλιο, μαρούλια, λαχανα, κουνουπίδιαΟύτε για ντοματες Γιάννη