Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω παλη εχω αλα κολπα καραδοκιμασμενα πολααα χρονια.καταρχην λιπανση μετα απο καθε κυνηγι τουφεκισο δεν τουφεκισο.w40 σκουπισμα μετα παντα σπρεη συλικονης το αφηνο πανο να στεγνοση μονο του και μετα 1 φηλμ με λαδη υδραβλικης.τωρα για μακρια σηντιρηση εχω φτιαξη μια παστα με παραφηνη κερι και λαδη υδραβληκης σαν κιραληφη αλα πιο αρεα.το περναο με ενα πανακι και δεν το ξαναπιραζω μεχρει να ανηξη η σεζον.οπως το βαζο ετσει μενη παντα.δεν εχει οξηδοθη ποτε οπλο κιας το εχω μεσα στην θυκη σηνεχεια
Υδραυλικό λάδι εννοείς ? "ψιλό" ?

Αυτο Βασίλη, είναι κανόνι στα συρματόσχοινα στα βαπόρια...ναι...
...μάλιστα όταν έχει αρπάξει σκουριά το σύρμα...βούτηγμα στο πετρέλαιο.... μια μερα, εξω , καθάρισμα στέγνωμα, βούτηγμα στο υδραυλικό λάδι, και γρασάρισμα....καινούργιο μετά...

Εγώ έχω πάρει ένα λάδι Mobil one για να καθαρίζω εξωτερικά τα όπλα για προστασία από υγρασία. Δεν ξέρω αν κανείς έχει δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο να μας πει την γνώμη του.
Το έχουν δοκιμάσει πολλοί στην Αμερική και λένε ότι είναι αψογο Επίσης χρησιμοποιούν και βαλβολινη

Εγώ έχω πάρει ένα λάδι Mobil one για να καθαρίζω εξωτερικά τα όπλα για προστασία από υγρασία. Δεν ξέρω αν κανείς έχει δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο να μας πει την γνώμη του.
Και τέτοια ορυκτέλαια έχω δοκιμάσει.
Μια χαρά τα είδα, χοντρά όμως, για συντήρηση είναι καλά.

Αυτό το Σίγκερ θέλω να δοκιμάσω. Δε ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι είναι καλό. Θα γεμίσω λάδια παλι. Δε πάνε χαμένα πάντως Τα δίνω σε φίλους όσα δε μου αρεσουν. Βασικά δε μου αρέσουν τα πηχτα και όσα θέλουν κουνημα όπως το break free και το g96

Αυτό το Σίγκερ θέλω να δοκιμάσω. Δε ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι είναι καλό. Θα γεμίσω λάδια παλι. Δε πάνε χαμένα πάντως Τα δίνω σε φίλους όσα δε μου αρεσουν. Βασικά δε μου αρέσουν τα πηχτα και όσα θέλουν κουνημα όπως το break free και το g96
Το break free clp μετά από καιρό γίνεται σαν ρετσίνι....μακρια

Status
Not open for further replies.
Back