Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
παιδια η αληθεια ειναι οτι το δοκιμασα αλλα δεν επεμενα πολυ. με μπριζωσατε τωρα. γλυτωνεις χρημα και το wd το βρισκεις παντου.
Οπως το ειπες Κωστα....ψεκαζεις .....αφηνεις λιγακι να δρασει και ξεκινας οπως το εγραψε ο Τασος...και το ατσαλομμαλο στα super market παμφθηνο....επισης εχω 2 με 3 χρονια που χρησιμοποιω το λαδακι ραπτομηχανης (singer) για τα οπλα μου (ορισμενοι θα με κραξουνε...).....εξωτερικα (καννες, βασεις) και σε σημεια εσωτερικα.....πιο πολυ σαν πειραμα το ξεκινησα.....μια χαρα δουλευει.....

τοτε με μια μεγαλη συσκευασια wd40 και ενα μπουκαλακι λαδι εισαι οκ. πολυ οικονομικα. μιλαμε για λιγα ευρω και θα κρατησουν πολυ καιρο. δε βλεπω το λογο μερικοι να μη συντηρουν τα οπλα τους
Μα εδώ δεν είναι στην μέση το οικονομικό κομμάτι, κ σιγά το κόστος......
Η βαρεμάρα μας φταίει............

εχω 2 με 3 χρονια που χρησιμοποιω το λαδακι ραπτομηχανης (singer) για τα οπλα μου (ορισμενοι θα με κραξουνε...).....εξωτερικα (καννες, βασεις) και σε σημεια εσωτερικα.....πιο πολυ σαν πειραμα το ξεκινησα.....μια χαρα δουλευει.....
Να γελάσεις θέλεις ρε Αλέξη?
Ποιος κ γιατί να σε κραξει? Άκου τι λεει...
Δοκιμασμενα πραγματα εδώ κ δεκαετίες....
Και ο Χατζιωτης είχε προτεινει σε άρθρα του το λάδι ραπτομηχανης....

Αυτο ειναι πολυ λεπτορευστο και εισχωρει παντου. εχει βαση. εγω χρησιμοποιω πολυ λεπτορευστο λαδι. ενα parker hale

Οπως το ειπες Κωστα....ψεκαζεις .....αφηνεις λιγακι να δρασει και ξεκινας οπως το εγραψε ο Τασος...και το ατσαλομμαλο στα super market παμφθηνο....επισης εχω 2 με 3 χρονια που χρησιμοποιω το λαδακι ραπτομηχανης (singer) για τα οπλα μου (ορισμενοι θα με κραξουνε...).....εξωτερικα (καννες, βασεις) και σε σημεια εσωτερικα.....πιο πολυ σαν πειραμα το ξεκινησα.....μια χαρα δουλευει.....
ατσαλομαλλο το δουλευω πολυ. ειναι απιστευτο και για τις σκουριες μαζι με λαδι

Το ξεκινησα Τασο γιατι εχω το "κουσουρι" και μετα απο καθε κυνηγι βαζω λαδι στις καννες εξωτερικα και στις βασεις....οποτε καταλαβαινεις οτι καταναλωνω ποσοτητα....και ετσι μπηκα στον πειρασμο

Μπορείτε να δοκιμάσετε αν παγώνουν τα λάδια στην κατάψυξη (-5) ή στον καταψύκτη σας (-25,-30).
Τώρα μου ήρθε.
Δεν το έχω κάνει ποτέ.
Για όσους βγαίνουν με πολικές θερμοκρασίες
Να το βαλω ρε Βασιλη....μην με τσακωσει η γυναικα φοβαμαι.big smile.

Το ξεκινησα Τασο γιατι εχω το "κουσουρι" και μετα απο καθε κυνηγι βαζω λαδι στις καννες εξωτερικα και στις βασεις....οποτε καταλαβαινεις οτι καταναλωνω ποσοτητα....και ετσι μπηκα στον πειρασμο
Το έβαζα και εγώ (η μάνα μου ήταν μοδίστρα) ... ελεύθερα ... μια χαρά λάδι είναι ...

επισης εχω 2 με 3 χρονια που χρησιμοποιω το λαδακι ραπτομηχανης (singer) για τα οπλα μου (ορισμενοι θα με κραξουνε...).....εξωτερικα (καννες, βασεις) και σε σημεια εσωτερικα.....πιο πολυ σαν πειραμα το ξεκινησα.....μια χαρα δουλευει.....
Οποιος σε κράξει απλά δεν γνωρίζει.
Α2 ή wd40, σπρευ καρμπυρατερ και singer λαδάκι.
Ολα τα όπλα μου μέσα έξω είναι πέννα!!!

Μπορείτε να δοκιμάσετε αν παγώνουν τα λάδια στην κατάψυξη (-5) ή στον καταψύκτη σας (-25,-30).
Τώρα μου ήρθε.
Δεν το έχω κάνει ποτέ.
το εχω κανει εγω. τα αποτελεσματα ειναι ενδιαφεροντα. καπου το εχω ποσταρει

Τώρα μου ήρθε.
Δεν το έχω κάνει ποτέ.
Μέχρι μείον 20 δεν παγώνουν τα M-Pro , δοκιμασμένο.

Σχεδόν μετά από κάθε κυνήγι καθαρίζω το όπλο μου. Εχω διαφορά όπλα, παλιά κυνηγούσα πολύ με καραμπίνες τώρα πιο πολύ δικαννα. Εδώ και 15 χρόνια ίδια συνταγή wd40 σκούπισμα singer. Κάννες με ατσαλομαλλο και μετά πανάκι με singer. Όσα όπλα αγόρασα καινούρια είναι ακόμα καινούρια και όσα πήρα μεταχειρισμένα είναι πολύ καλύτερα από όταν τα αγόρασα. Βέβαια δεν αμφιβάλλω ότι τα άλλα σκευάσματα είναι καλά και ίσως καλύτερα από τα δικά μου. Είναι όμως οικονομική λύση που κάνει καλά τη δουλειά της και τα βρίσκεις και στα περίπτερα.

Σχεδόν μετά από κάθε κυνήγι καθαρίζω το όπλο μου. Εχω διαφορά όπλα, παλιά κυνηγούσα πολύ με καραμπίνες τώρα πιο πολύ δικαννα. Εδώ και 15 χρόνια ίδια συνταγή wd40 σκούπισμα singer. Κάννες με ατσαλομαλλο και μετά πανάκι με singer. Όσα όπλα αγόρασα καινούρια είναι ακόμα καινούρια και όσα πήρα μεταχειρισμένα είναι πολύ καλύτερα από όταν τα αγόρασα. Βέβαια δεν αμφιβάλλω ότι τα άλλα σκευάσματα είναι καλά και ίσως καλύτερα από τα δικά μου. Είναι όμως οικονομική λύση που κάνει καλά τη δουλειά της και τα βρίσκεις και στα περίπτερα.
Τα δικά μας περίπτερα δεν έχουν singer :(

Μια χαρά λάδι το singer! Ο πατέρας μου καθάριζε μ αυτό και με μια διχάλα με πανιά το baikal iz12 50 ολοκληρα χρόνια...Όταν με εβλεπε να έχω 3 διαφορετικά μπουκάλια με καθαριστικά, clp, βούρτσες κλπ πάντα με έκραζε οτι χαλάω τα λεφτά μου! Επίσης καθάριζε το όπλο κάθε φορά μετα το κυνήγι ακόμα κι αν πήγαινε ξανά την άλλη μέρα!
Καλύτερα λοιπόν sìnger και συχνό καθάρισμα παρά δραστικά καθαριστικά και καθάρισμα μια φορά το τρίμηνο!

Η αλήθεια είναι ότι βρισκω πιο εύκολα οπλολαδα παρά Σίνγκερ. Βέβαια μένω Πετρουπολη και κοντά στον big hunter, καλκατζ. και Μανδηλαρά. WD 40 ok βρισκω.
Πήγαινε σε κατάστημα με είδη ραπτικής η αν είναι μακριά σου κλπ παρε μια συσκευασία 1lt να την έχεις.....
Και δεν ειναι απαραίτητο να είναι singer, τα Αssos και Πεταλούδα που είναι παρομοια λάδια κάνουν εξισου καλή δουλειά...

Εγω παλη εχω αλα κολπα καραδοκιμασμενα πολααα χρονια.καταρχην λιπανση μετα απο καθε κυνηγι τουφεκισο δεν τουφεκισο.w40 σκουπισμα μετα παντα σπρεη συλικονης το αφηνο πανο να στεγνοση μονο του και μετα 1 φηλμ με λαδη υδραβλικης.τωρα για μακρια σηντιρηση εχω φτιαξη μια παστα με παραφηνη κερι και λαδη υδραβληκης σαν κιραληφη αλα πιο αρεα.το περναο με ενα πανακι και δεν το ξαναπιραζω μεχρει να ανηξη η σεζον.οπως το βαζο ετσει μενη παντα.δεν εχει οξηδοθη ποτε οπλο κιας το εχω μεσα στην θυκη σηνεχεια

Status
Not open for further replies.
Back