παιδια η αληθεια ειναι οτι το δοκιμασα αλλα δεν επεμενα πολυ. με μπριζωσατε τωρα. γλυτωνεις χρημα και το wd το βρισκεις παντου.Ακριβως αυτο.....
παιδια η αληθεια ειναι οτι το δοκιμασα αλλα δεν επεμενα πολυ. με μπριζωσατε τωρα. γλυτωνεις χρημα και το wd το βρισκεις παντου.Ακριβως αυτο.....
Οπως το ειπες Κωστα....ψεκαζεις .....αφηνεις λιγακι να δρασει και ξεκινας οπως το εγραψε ο Τασος...και το ατσαλομμαλο στα super market παμφθηνο....επισης εχω 2 με 3 χρονια που χρησιμοποιω το λαδακι ραπτομηχανης (singer) για τα οπλα μου (ορισμενοι θα με κραξουνε...).....εξωτερικα (καννες, βασεις) και σε σημεια εσωτερικα.....πιο πολυ σαν πειραμα το ξεκινησα.....μια χαρα δουλευει.....παιδια η αληθεια ειναι οτι το δοκιμασα αλλα δεν επεμενα πολυ. με μπριζωσατε τωρα. γλυτωνεις χρημα και το wd το βρισκεις παντου.
Μα εδώ δεν είναι στην μέση το οικονομικό κομμάτι, κ σιγά το κόστος......τοτε με μια μεγαλη συσκευασια wd40 και ενα μπουκαλακι λαδι εισαι οκ. πολυ οικονομικα. μιλαμε για λιγα ευρω και θα κρατησουν πολυ καιρο. δε βλεπω το λογο μερικοι να μη συντηρουν τα οπλα τους
Να γελάσεις θέλεις ρε Αλέξη?εχω 2 με 3 χρονια που χρησιμοποιω το λαδακι ραπτομηχανης (singer) για τα οπλα μου (ορισμενοι θα με κραξουνε...).....εξωτερικα (καννες, βασεις) και σε σημεια εσωτερικα.....πιο πολυ σαν πειραμα το ξεκινησα.....μια χαρα δουλευει.....
Αυτο ειναι πολυ λεπτορευστο και εισχωρει παντου. εχει βαση. εγω χρησιμοποιω πολυ λεπτορευστο λαδι. ενα parker haleΝα γελάσεις θέλεις ρε Αλέξη?
Ποιος κ γιατί να σε κραξει? Άκου τι λεει...
Δοκιμασμενα πραγματα εδώ κ δεκαετίες....
Και ο Χατζιωτης είχε προτεινει σε άρθρα του το λάδι ραπτομηχανης....
ατσαλομαλλο το δουλευω πολυ. ειναι απιστευτο και για τις σκουριες μαζι με λαδιΟπως το ειπες Κωστα....ψεκαζεις .....αφηνεις λιγακι να δρασει και ξεκινας οπως το εγραψε ο Τασος...και το ατσαλομμαλο στα super market παμφθηνο....επισης εχω 2 με 3 χρονια που χρησιμοποιω το λαδακι ραπτομηχανης (singer) για τα οπλα μου (ορισμενοι θα με κραξουνε...).....εξωτερικα (καννες, βασεις) και σε σημεια εσωτερικα.....πιο πολυ σαν πειραμα το ξεκινησα.....μια χαρα δουλευει.....
Το ξεκινησα Τασο γιατι εχω το "κουσουρι" και μετα απο καθε κυνηγι βαζω λαδι στις καννες εξωτερικα και στις βασεις....οποτε καταλαβαινεις οτι καταναλωνω ποσοτητα....και ετσι μπηκα στον πειρασμοΝα γελάσεις θέλεις ρε Αλέξη?
Ποιος κ γιατί να σε κραξει? Άκου τι λεει...
Δοκιμασμενα πραγματα εδώ κ δεκαετίες....
Και ο Χατζιωτης είχε προτεινει σε άρθρα του το λάδι ραπτομηχανης....
Να το βαλω ρε Βασιλη....μην με τσακωσει η γυναικα φοβαμαιΜπορείτε να δοκιμάσετε αν παγώνουν τα λάδια στην κατάψυξη (-5) ή στον καταψύκτη σας (-25,-30).
Τώρα μου ήρθε.
Δεν το έχω κάνει ποτέ.
Για όσους βγαίνουν με πολικές θερμοκρασίες
Το έβαζα και εγώ (η μάνα μου ήταν μοδίστρα) ... ελεύθερα ... μια χαρά λάδι είναι ...Το ξεκινησα Τασο γιατι εχω το "κουσουρι" και μετα απο καθε κυνηγι βαζω λαδι στις καννες εξωτερικα και στις βασεις....οποτε καταλαβαινεις οτι καταναλωνω ποσοτητα....και ετσι μπηκα στον πειρασμο
Οποιος σε κράξει απλά δεν γνωρίζει.επισης εχω 2 με 3 χρονια που χρησιμοποιω το λαδακι ραπτομηχανης (singer) για τα οπλα μου (ορισμενοι θα με κραξουνε...).....εξωτερικα (καννες, βασεις) και σε σημεια εσωτερικα.....πιο πολυ σαν πειραμα το ξεκινησα.....μια χαρα δουλευει.....
το εχω κανει εγω. τα αποτελεσματα ειναι ενδιαφεροντα. καπου το εχω ποσταρειΜπορείτε να δοκιμάσετε αν παγώνουν τα λάδια στην κατάψυξη (-5) ή στον καταψύκτη σας (-25,-30).
Τώρα μου ήρθε.
Δεν το έχω κάνει ποτέ.
Μέχρι μείον 20 δεν παγώνουν τα M-Pro , δοκιμασμένο.Μπορείτε να δοκιμάσετε αν παγώνουν τα λάδια στην κατάψυξη (-5) ή στον καταψύκτη σας (-25,-30).
Τώρα μου ήρθε.
Δεν το έχω κάνει ποτέ.
Γιώργο δε πάγωσε και ένα που είχα πάρει από το λερου και το g 96 παγωσε τα χα βάλει μια νύχτα καταψυξηΜέχρι μείον 20 δεν παγώνουν τα M-Pro , δοκιμασμένο.
Τα δικά μας περίπτερα δεν έχουν singerΣχεδόν μετά από κάθε κυνήγι καθαρίζω το όπλο μου. Εχω διαφορά όπλα, παλιά κυνηγούσα πολύ με καραμπίνες τώρα πιο πολύ δικαννα. Εδώ και 15 χρόνια ίδια συνταγή wd40 σκούπισμα singer. Κάννες με ατσαλομαλλο και μετά πανάκι με singer. Όσα όπλα αγόρασα καινούρια είναι ακόμα καινούρια και όσα πήρα μεταχειρισμένα είναι πολύ καλύτερα από όταν τα αγόρασα. Βέβαια δεν αμφιβάλλω ότι τα άλλα σκευάσματα είναι καλά και ίσως καλύτερα από τα δικά μου. Είναι όμως οικονομική λύση που κάνει καλά τη δουλειά της και τα βρίσκεις και στα περίπτερα.
Η αλήθεια είναι ότι βρισκω πιο εύκολα οπλολαδα παρά Σίνγκερ. Βέβαια μένω Πετρουπολη και κοντά στον big hunter, καλκατζ. και Μανδηλαρά. WD 40 ok βρισκω.Τα δικά μας περίπτερα δεν έχουν singer
Πήγαινε σε κατάστημα με είδη ραπτικής η αν είναι μακριά σου κλπ παρε μια συσκευασία 1lt να την έχεις.....Η αλήθεια είναι ότι βρισκω πιο εύκολα οπλολαδα παρά Σίνγκερ. Βέβαια μένω Πετρουπολη και κοντά στον big hunter, καλκατζ. και Μανδηλαρά. WD 40 ok βρισκω.