Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λάδι για την καπνά κ μετά απολιπανση δλδ
Ναι γιατί στο πιστόνι δεν μπορεις να καθαρίσεις διαφορετικά το λάδι ,εκτός κι αν το βάλεις σε βενζινη. Αλλα εγω προτιμώ το σπρει που με το σωληνάκι πεταει με πίεση και δεν αφήνει τιποτα

Το παραλλαγης super 90 ειναι Γιαννη?
Ναι η super 90 από της πρώτες που δεν έχουν το κουμπί αναστολή δίπλα στην σκανδάλη. Έχει περάσει τα πάνδεινα φίλε από κοπανισμα κάτω στο έδαφος από πέταγμα μετά από νεύρα για να ανοίγω δρόμο μέσα σε βάτα. Και είναι το πρώτο μου όπλο που ξεκίνησα το κυνήγι.

Καλησπέρα σε όλους, ήρθε η μέρα για να καθαρίσω τα όπλα μου και να φυλαχτούν μέχρι την έναρξη να είμαστε καλά .View attachment 44842View attachment 44837Μολις τελείωσα καθαρά με την λίπανση τους View attachment 44838View attachment 44841View attachment 44840
Γιαννη εισαι ωραιος ,ετσι πρεπει να κανει ο σωστος κυνηγος.Ερωτηση την αποθηκη την ασφαλιζεις με κολλα σπειρωματος? η βιδα της αποθηκης το εχει το ελατηριο?

Το παραλλαγης super 90 ειναι Γιαννη?

Γιαννη εισαι ωραιος ,ετσι πρεπει να κανει ο σωστος κυνηγος.Ερωτηση την αποθηκη την ασφαλιζεις με κολλα σπειρωματος? η βιδα της αποθηκης το εχει το ελατηριο?
Βαγγέλη μου όχι δεν βάζω κόλλα ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά επειδή τα έλεγχο πολύ συχνά. Ναι βέβαια το έχει.

Βαγγέλη μου όχι δεν βάζω κόλλα ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά επειδή τα έλεγχο πολύ συχνά. Ναι βέβαια το έχει.
γιαννη μπορεις να βαλεις ελαχιστη κολλα στις 3 τελευταιες σπειρες ,με ενα πιστολακι μαλλιων την πολυμεριζεις για πλακα.προσεξε μην σου λασκαρει γιατι και εμπλοκες θα σου κανει αλλα και ζημια στην βαση.

γιαννη μπορεις να βαλεις ελαχιστη κολλα στις 3 τελευταιες σπειρες ,με ενα πιστολακι μαλλιων την πολυμεριζεις για πλακα.προσεξε μην σου λασκαρει γιατι και εμπλοκες θα σου κανει αλλα και ζημια στην βαση.
Το γνωρίζω Βαγγέλη ποια μου συστήνεις; Επειδή κυνηγάω μπεκάτσα και τρώω πολύ βροχή και μετά τα καθαρίζω για να μην μου κάνει εμπλοκή και της περισσότερες φορές βγάζω από μέσα στην βάση μικρά φύλλα και κομματάκια ξύλο . Αλλά γενικότερα δεν είμαι καθόλου φίλος του έχω μπενελι άρα καθάρισμα μια φορά τον χρόνο. Εγώ το απολαμβάνω μου αρέσει πολύ η όλη διαδικασία και βεβαίως μου φέρνουν και ξαδέρφια και τους καθαρίζω και τα δικά τους .

Το γνωρίζω Βαγγέλη ποια μου συστήνεις; Επειδή κυνηγάω μπεκάτσα και τρώω πολύ βροχή και μετά τα καθαρίζω για να μην μου κάνει εμπλοκή και της περισσότερες φορές βγάζω από μέσα στην βάση μικρά φύλλα και κομματάκια ξύλο . Αλλά γενικότερα δεν είμαι καθόλου φίλος του έχω μπενελι άρα καθάρισμα μια φορά τον χρόνο. Εγώ το απολαμβάνω μου αρέσει πολύ η όλη διαδικασία και βεβαίως μου φέρνουν και ξαδέρφια και τους καθαρίζω και τα δικά τους .
Καλημερα.αυτην την κολλα χρησιμοποιω ειναι πολυ καλη20220325_093754.jpg

Τραγικό βιντεο καθαρισμού όπλου. Εταιρικό παρακαλώ
Οι περισσότερες εταιρείες τέτοια βίντεο " καθαρισμού βγάζουν. Τι να σου δείξουν άλλωστε σε 3 - 4 λεπτά; Εγώ για μια καραμπίνα θέλω 40 λεπτά με μια ώρα. Γιατί ψεκάζω και το αφήνω το λάδι μισή ώρα να δουλέψει. Το όπλο της παρουσίασης πάντως αν έβγαινε αριστερό πολύ θα το ήθελα.

Ξέρεις κάνεις που θα βρω ζουμπαδες για ρολ πινς; Θέλω πολύ μικρό πάχος. Θέλω να αλλάξω το σκόπευτρο του CZ και είναι πολύ ψιλουλι το ρολ πιν, ίσως λεπτότερο και απο οδοντογλυφίδα

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back