ρε συ τι ειναι αυτος?Ο σαλιαρης καθαριζει καραμπινα. Τραγικο.
ρε συ τι ειναι αυτος?Ο σαλιαρης καθαριζει καραμπινα. Τραγικο.
Σιαπέρας αχαχαχρε συ τι ειναι αυτος?
σε μια φαση νομιζεις οτι κατουριεται και τα κραταει με το ζοριΑγχωμένος ο άτιμος και στο καθάρισμα
?????? ... μετάφραση ??????Σιαπέρας αχαχαχ
Φευγατος.....?????? ... μετάφραση ??????
Ο @Johnny brow τα ξέρει καλύτερα τα καρδιτσιώτικα ...?????? ... μετάφραση ??????
Τι μου θύμησες !!!! 1987 ... Έτσι λεγόταν ο διοικητής στο 304 ΠΕΒ ... Συνταγματάρχης Σιαπέρας Ηλίας !!!
Παρεμπιπτόντως, καμιά σχέση με τον παραπάνω τύπο στο βίντεο !!! Πολύ εντάξει τύπος. Σοβαρός, Κύριος. Και σαν αξιωματικός και σαν άνθρωπος ...
Έχει σχολη σκοποβολής με τον πατέρα του στην Αγγλία. Είναι ο Ντέιβιντ Φλορεντ. Ο γέρος είναι όλα τα λεφτά. Παίξε λίγο το κανάλι του και θα καταλάβεις.ρε συ τι ειναι αυτος?
Για τον γέρο ούτε το proficiency δεν σε βοηθάει να καταλάβεις τι λέει. Είναι που είναι περίεργη η αγγλική προφορά δεν του έχει μείνει και δόντι, το σάλιο πάει σύννεφο και άντε βγάλε άκρη εσύΈχει σχολη σκοποβολής με τον πατέρα του στην Αγγλία. Είναι ο Ντέιβιντ Φλορεντ. Ο γέρος είναι όλα τα λεφτά. Παίξε λίγο το κανάλι του και θα καταλάβεις.
Εχω την εντύπωση οτι η χόπις έχει αγοράσει τα m-pro.Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, λέει περίπου τα ίδια, για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες κλπ, με τα καθαριστικά M-Pro 7 !!!
Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να πρόκειται για τα ίδια ακριβώς προιόντα, και να κυκλοφορούν απλώς με άλλη ονομασία (από άλλη εταιρία, κατόπιν συνεργασίας φυσικά). Όπως γίνεται ήδη και με τη σειρά Hoppe's Elite (που είναι επίσης τα ίδια με τα M-Pro 7).
Νομίζει ότι καθαρίζει δίκαννο ο άνθρωπος. Αλλά όταν η ατμόσφαιρα που ζεις δεν έχει τη σκόνη που έχει η Ελλάδα, ε τότε οι μακακιες συγχωρούνται. Εδώ θα είχε γίνει σαν γυαλοχαρτο εσωτερικά από τη σκόνη που θα είχε κολλήσει πάνω στα γρασα και τα λιπαντικά.Ο σαλιαρης καθαριζει καραμπινα. Τραγικο.
Αν αυτό είναι καθαρισμός εγώ είμαι ο Ιησούς Χριστός.Νομίζει ότι καθαρίζει δίκαννο ο άνθρωπος. Αλλά όταν η ατμόσφαιρα που ζεις δεν έχει τη σκόνη που έχει η Ελλάδα, ε τότε οι μακακιες συγχωρούνται. Εδώ θα είχε γίνει σαν γυαλοχαρτο εσωτερικά από τη σκόνη που θα είχε κολλήσει πάνω στα γρασα και τα λιπαντικά.
Αν δεν λυθεί μηχανισμός σκανδάλης και δεν καθαριστεί το όπλο σωστά και παντού δεν μιλάμε για καθαρισμό, μιλάμε για τσαπατσουλια που λέμε στο χωριό μου. Όσοι βαριουνται να καθαρίζουν καλύτερα να καθαρίζουν μια φορά το όπλο σωστά και να το αφήνουν ξερό χωρίς λάδια εσωτερικά παρά να βάζουν λάδια και γρασα,που μαζί με τα κατάλοιπα της καύσης και τη σκόνη θα γίνει μια πάστα σμυριδι και θα κανει φοβερή ζημιά στο όπλο.Αν αυτό είναι καθαρισμός εγώ είμαι ο Ιησούς Χριστός.
Καταρχήν όπου περνάς πανί, δεν πιάνεις με χέρι μετά.
Αυτό τουλάχιστον κάνω εγώ.
ΣωστοςΑν δεν λυθεί μηχανισμός σκανδάλης και δεν καθαριστεί το όπλο σωστά και παντού δεν μιλάμε για καθαρισμό, μιλάμε για τσαπατσουλια που λέμε στο χωριό μου. Όσοι βαριουνται να καθαρίζουν καλύτερα να καθαρίζουν μια φορά το όπλο σωστά και να το αφήνουν ξερό χωρίς λάδια εσωτερικά παρά να βάζουν λάδια και γρασα,που μαζί με τα κατάλοιπα της καύσης και τη σκόνη θα γίνει μια πάστα σμυριδι και θα κανει φοβερή ζημιά στο όπλο.
αστα κωστα εχουμε γεμισει απο δαυτους ολοι δασκαλοι εγιναν .Και τα βιντεο παπ μαντολες, μονο για αδαειςΈχει σχολη σκοποβολής με τον πατέρα του στην Αγγλία. Είναι ο Ντέιβιντ Φλορεντ. Ο γέρος είναι όλα τα λεφτά. Παίξε λίγο το κανάλι του και θα καταλάβεις.
κατι δεν παει καλα με αυτον .πρεπει να του απαγορευσουν να βγαζει βιντεο.Απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο κανει μαλακιες και μονο μαλακιεςΝομίζει ότι καθαρίζει δίκαννο ο άνθρωπος. Αλλά όταν η ατμόσφαιρα που ζεις δεν έχει τη σκόνη που έχει η Ελλάδα, ε τότε οι μακακιες συγχωρούνται. Εδώ θα είχε γίνει σαν γυαλοχαρτο εσωτερικά από τη σκόνη που θα είχε κολλήσει πάνω στα γρασα και τα λιπαντικά.
Συμφωνώ. Το θέμα είναι ότι κάποιοι θα τον μιμηθούν και μετά θα φταίνε τα όπλα που χάλασαν και κάνουν εμπλοκές.κατι δεν παει καλα με αυτον .πρεπει να του απαγορευσουν να βγαζει βιντεο.Απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο κανει μαλακιες και μονο μαλακιες
Εγώ τον παρακολουθώ. Είμαι συνδρομητής στο κανάλι του. Και άλλους δύο Άγγλους . Ένας ψηλός ξανθός και ένας άλλος loyd τον λενε. Κάνουν και μαζί βιντεάκια.κατι δεν παει καλα με αυτον .πρεπει να του απαγορευσουν να βγαζει βιντεο.Απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο κανει μαλακιες και μονο μαλακιες