πιστευω να μην εχεις επηρεαστειΕγώ τον παρακολουθώ. Είμαι συνδρομητής στο κανάλι του. Και άλλους δύο Άγγλους . Ένας ψηλός ξανθός και ένας άλλος loyd τον λενε. Κάνουν και μαζί βιντεάκια.
πιστευω να μην εχεις επηρεαστειΕγώ τον παρακολουθώ. Είμαι συνδρομητής στο κανάλι του. Και άλλους δύο Άγγλους . Ένας ψηλός ξανθός και ένας άλλος loyd τον λενε. Κάνουν και μαζί βιντεάκια.
Μάστορας .-Βάγγο θελω σχολιασμό. Μετά το σαλιάρη ο Τουρκαλάς
Αυτός τη περιποίηση την έχει ξανακάνει , γι'αυτό ήταν στην αρχή έτσι το όπλο.Βάγγο θελω σχολιασμό. Μετά το σαλιάρη ο Τουρκαλάς
Βάγγο θελω σχολιασμό. Μετά το σαλιάρη ο Τουρκαλάς
Αφού δεν το πέρασε δύο χέρια μίνιο και μετά λαδομπογια δεν τα ξέρει καλά τα γλουγλουΜάστορας .-
Γελάτεεεε ρε ????Αφού δεν το πέρασε δύο χέρια μίνιο και μετά λαδομπογια δεν τα ξέρει καλά τα γλουγλου
Φίλε μου έχω ακριβώς την ίδια,από τον πατέρα μου. Δυστυχώς δεν έχω το θάρρος ( λόγω των τόσο πολλών εξαρτημάτων που έχει) να την ανοίξω εντελώς και το μόνο που καθαρίζω είναι την κάνη της και το πιστόνι της. Μετά τα 200+ φυσέκια ξεκινάν οι εμπλοκές, ευτυχώς δε ρίχνω πολλά πακέτα μέσα στη σεζόν οπότε 2-3 φορές το χρόνο καθαρίζω τα μέρη που σου έγραψα πριν ξεκινήσουν οι δυσάρεστες εμπλοκέςΜόλις πριν 2 ώρες μου την έδωσε και έκανα βίδες και καθάρισα την Browning 2000 γιατί είχα ρίξει ντουφεκιες και την είχα έτσι από Νοέμβρη έκανα 40 λεπτα και την έκανα γυαλί τα έλυσα όλα μόνο το κοντάκι δεν έβγαλα .Αν ήταν μπενελι θα είχα κάνει ένα 15 λεπτα οκ .Αλλά τα μελετούσα ένα ένα τα εξαρτήματα ρε παιδιά του 1975 μοντέλο εκτός από ένα πιρακι που έχω αλλάξει μέσα στο πιστόνι που έφτιαξα άλλο στο Τορνο και έναν εξολκεα που είχε αλλάξει ο πατέρας μου που πετάχτηκε και χάθηκε στο κυνήγι έχει ρίξει ένα καράβι φυσίγγια αλλοιωση στη κανη δεν έχει ραγισμένη πάπια έχει .Δεν έχει αλαχτει κανένα ελατήριο ούτε βελόνα και κάτι άλλο πολύ καλή και μελετημένη κατασκευή απλά χρήζει συχνου καθάρισματος καθώς ούτε εμπλοκές κάνει αν καθαρίζεις τα δύο μπρούτζινα εξαρτήματα που αποτελούν το πιστόνι .Τρομερής κατασκευής εξαρτήματα και με τεράστια αντοχή για τόσα χρόνια και την υπερβολική χρήση που έχει κάνει αυτό το όπλο.
Σε ευχαριστώ φίλε μου,να φανταστείς είμαι μηχανικός και είναι το μοναδικό πράγμα που φοβάμαι να λύσω! Μου μετέφεραν βέβαια και λίγο παραπάνω φόβο κάτι καταστηματάρχες εδώ που τους ζήτησα να το λύσουν θεωροντας ότι θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμενα και άρχισαν να τρέμουν σα το ψάρι...άμα είσαι σε νησί είναι άστα να πάνε,άντε να βρεις ανθρώπους με πραγματική γνώση του αντικειμένουΑν χρειαστείς κάτι σου λέω δεν είναι δύσκολο τίποτα εγώ έχω τη τάση ότι όπλο και αν έχω να το κάνω βίδες .
Browning πιάνουν στα χέρια φίλε Μάνο, η συγκίνηση είναι τέτοια που τρέμουν τα πόδια τους σαν βρασμένα μακαρόνιαΣε ευχαριστώ φίλε μου,να φανταστείς είμαι μηχανικός και είναι το μοναδικό πράγμα που φοβάμαι να λύσω! Μου μετέφεραν βέβαια και λίγο παραπάνω φόβο κάτι καταστηματάρχες εδώ που τους ζήτησα να το λύσουν θεωροντας ότι θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμενα και άρχισαν να τρέμουν σα το ψάρι...άμα είσαι σε νησί είναι άστα να πάνε,άντε να βρεις ανθρώπους με πραγματική γνώση του αντικειμένου
στην benelli βαζει γρασο στην σφυρα και στην σχαστηρια ειμαι περιεργος ποιος του ειπε να βαλει γρασσο εκει?Τρία βίντεο με πολύ ωραίες ιδέες, κυρίως στη λεπτομέρεια του καθαρισμού. Περιέχει και υπερβολές αλλά ο καθένας ας φιλτράρει ότι δει και ας κρατήσει ότι θέλει.
Για να το κανει αυτοματο και να ριχνει μονο του.στην benelli βαζει γρασο στην σφυρα και στην σχαστηρια ειμαι περιεργος ποιος του ειπε να βαλει γρασσο εκει?
Αυτό το βρίσκω και εγώ εντελώς άκυρο. Θα φοβόμουν να το κάνω.στην benelli βαζει γρασο στην σφυρα και στην σχαστηρια ειμαι περιεργος ποιος του ειπε να βαλει γρασσο εκει?
Ειναι τοσο καλη η θηκη να ασχοληθεις? Τι ειναι δερματινη?Να κάνω μια ερώτηση. Πολυμεριστείκε το αφρώδες υλικό της θήκης με την μπορώ να το να το αντικαταστήσω για να μην πετάξω την θήκη ευχαριστώ.
Αυτο πιστευω να σε βοηθησειΣε ευχαριστώ φίλε μου,να φανταστείς είμαι μηχανικός και είναι το μοναδικό πράγμα που φοβάμαι να λύσω! Μου μετέφεραν βέβαια και λίγο παραπάνω φόβο κάτι καταστηματάρχες εδώ που τους ζήτησα να το λύσουν θεωροντας ότι θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμενα και άρχισαν να τρέμουν σα το ψάρι...άμα είσαι σε νησί είναι άστα να πάνε,άντε να βρεις ανθρώπους με πραγματική γνώση του αντικειμένου