Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ΑμερικάνοςΠέρσι που τσεκαρα μόνο έναν αμερικανό βρήκα και αυτός αν θυμάμαι καλά δεν το έλυσε όλο
https://www.hobbi.gr/katharistiko-kannis-hoppes-905-no9-powder-solvent-60ml-p-1050.htmlΚανενα καλο προιον να βγαζει την μαυριλα ολη απο την καννη;
Το βαζεις το αφηνεις λιγακι και βγαζεις την μαυριλα με ενα πανακι;Εγώ βάζω αυτό στην κάννη όταν είναι πολύ βρώμικη και κάνει πολύ καλή δουλειά.
View attachment 51888
Όλα τα λάδια τα αφήνουμε να μουλιασουν την μπιχλα....10-15-20 λεπτά ανάλογα....κατόπιν φοσφωρ μπρονζ βούρτσα....μεεεεεετα μάλλινη...η πανακι....τέλος χαρτί κουζίνας μέσα στην κάνη.....Το βαζεις το αφηνεις λιγακι και βγαζεις την μαυριλα με ενα πανακι;
Ο σωστος χρηστης χρησιμοποιει τα καταλληλα λαδια για το οπλο του Ειναι καλυτερο να αφησεις το οπλο με μολυβδοσεις η ακομα και ακαθαριστο παρα να βαζεις επανω οτι σου βρισκεται στο σπιτι η στο αυτοκινητο .Τσιγκουνιες σε αυτο το κομματι καλο ειναι να μην γινονται Ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα τα σκασεις καποια στιγμη στους μαστορους χοντρα!!!!!!https://www.hobbi.gr/katharistiko-kannis-hoppes-905-no9-powder-solvent-60ml-p-1050.html
Εγγύηση μετά από πολλά διασποράς.
Ναι. Πολλά περάσματα με πανιά θα χρειαστεί ανάλογα με τη βρώμα που έχει.Το βαζεις το αφηνεις λιγακι και βγαζεις την μαυριλα με ενα πανακι;
Κι οι μαστόροι τι θα κάνουν μπρε Βάγγο; κλέφτες θα γίνουν;Ο σωστος χρηστης χρησιμοποιει τα καταλληλα λαδια για το οπλο του Ειναι καλυτερο να αφησεις το οπλο με μολυβδοσεις η ακομα και ακαθαριστο παρα να βαζεις επανω οτι σου βρισκεται στο σπιτι η στο αυτοκινητο .Τσιγκουνιες σε αυτο το κομματι καλο ειναι να μην γινονται Ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα τα σκασεις καποια στιγμη στους μαστορους χοντρα!!!!!!
πρωτα αγριευουμε τα καταλοιπα με ελικοειδή μπρουτζινη βρουτσαΌλα τα λάδια τα αφήνουμε να μουλιασουν την μπιχλα....10-15-20 λεπτά ανάλογα....κατόπιν φοσφωρ μπρονζ βούρτσα....μεεεεεετα μάλλινη...η πανακι....τέλος χαρτί κουζίνας μέσα στην κάνη.....
Έψαξα πριν το χρησιμοποιήσω φίλε μου και δεν νομίζω η Hoppe's να είναι "ότι βρω στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο". Τα όπλα ποτέ δεν έχουν μείνει ακαθάριστα. Σε μέρα που έχω ρίξει πολλά φυσίγγια και ειδικά διασποράς το συγκεκριμένο λάδι με γλιτώνει χρόνο (όταν αυτός δεν υπάρχει) από το να μείνει ακαθάριστο.Ο σωστος χρηστης χρησιμοποιει τα καταλληλα λαδια για το οπλο του Ειναι καλυτερο να αφησεις το οπλο με μολυβδοσεις η ακομα και ακαθαριστο παρα να βαζεις επανω οτι σου βρισκεται στο σπιτι η στο αυτοκινητο .Τσιγκουνιες σε αυτο το κομματι καλο ειναι να μην γινονται Ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι θα τα σκασεις καποια στιγμη στους μαστορους χοντρα!!!!!!
μαλλον δεν επιασες το νοημα ,εγω το εγραψα σαν επιβραβευση που χρησιμοποιει ποιοτικα λαδια οπως τα hoppesΈψαξα πριν το χρησιμοποιήσω φίλε μου και δεν νομίζω η Hoppe's να είναι "ότι βρω στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο". Τα όπλα ποτέ δεν έχουν μείνει ακαθάριστα. Σε μέρα που έχω ρίξει πολλά φυσίγγια και ειδικά διασποράς το συγκεκριμένο λάδι με γλιτώνει χρόνο (όταν αυτός δεν υπάρχει) από το να μείνει ακαθάριστο.
Εγώ τέτοιο καθαριστικό κοίλου κάνης δεν έχω βάλει ποτέ.
Αν στάξει σε κάνα ξύλο, πλαστικό ή καναπέ σαλονιού νομίζω θα έχω πρόβλημα
Βουρτσίτσα λαδάκι και παλινδρομική κίνηση.
Μαριε περα απο την πλακα ,εχω βρει λαδια για καρπυρατερ,βαλβολινες λαδια για αλυσοπριονα ,και το κορυφαιο σε μια 303 μαγειρικο λαδι και υπολειμματα ψαριουΚι οι μαστόροι τι θα κάνουν μπρε Βάγγο; κλέφτες θα γίνουν;
πολυ καλο και αποτελεσματικοΕγώ βάζω αυτό στην κάννη όταν είναι πολύ βρώμικη και κάνει πολύ καλή δουλειά.
View attachment 51888
Ω3 λιπαρά , μακροζωία και στις καραμπίνες!!!Μαριε περα απο την πλακα ,εχω βρει λαδια για καρπυρατερ,βαλβολινες λαδια για αλυσοπριονα ,και το κορυφαιο σε μια 303 μαγειρικο λαδι και υπολειμματα ψαριου
η καλύτερη αγορα εγω εχω το copper solvent