Φίλε μου σε ευχαριστώ,μέχρι αυτό το στάδιο έχω φτάσει.για το μηχανισμό της σκανδάλης και λύσιμο κλείστρου περισσότερο ήθελα να δωΑυτο πιστευω να σε βοηθησειView attachment 51609
Φίλε μου σε ευχαριστώ,μέχρι αυτό το στάδιο έχω φτάσει.για το μηχανισμό της σκανδάλης και λύσιμο κλείστρου περισσότερο ήθελα να δωΑυτο πιστευω να σε βοηθησειView attachment 51609
Είσαι κορυφή!!!Δεν εχεις παραπονοView attachment 51610
Benelli και πάλι Benelli, και ας μην σκοτώνειΔεν εχεις παραπονοView attachment 51610
Από ότι βλέπω,για χρόνια ο πατέρας μου έβαζε ανάποδα το ποτηράκι. Μου είχε πει ότι έτσι έμπαινε για τα βαριά φυσίγγια και από την άλλη ( τη σωστή) για τα ελαφριά. Παρόλα αυτά δεν έπαθε τίποτα η σιδεριά.Αυτο πιστευω να σε βοηθησειView attachment 51609
Ακριβώς το ίδιο παρατήρησα και εγώ !!Από ότι βλέπω,για χρόνια ο πατέρας μου έβαζε ανάποδα το ποτηράκι. Μου είχε πει ότι έτσι έμπαινε για τα βαριά φυσίγγια και από την άλλη ( τη σωστή) για τα ελαφριά. Παρόλα αυτά δεν έπαθε τίποτα η σιδεριά.
Του πενηντάρικου είναι αλλά είναι τρειςΕιναι τοσο καλη η θηκη να ασχοληθεις? Τι ειναι δερματινη?
Νίκο μπορείς να βάλεις ηχομονωτικά τύπου Ricofon,Να κάνω μια ερώτηση. Πολυμεριστείκε το αφρώδες υλικό της θήκης με την μπορώ να το να το αντικαταστήσω για να μην πετάξω την θήκη ευχαριστώ.
Τι έχει η κάνη που χρειάζεται βενζίνη για να καθαρίσει ?Παιδιά η κάννη καθαρίζει με βενζίνη (αυτή την διάφανη στα super market); Η δεν κάνει; Ξέρω για κλείστρο και σκανδαλοθηκη ότι μπορείς να την καθαρίσεις.
Στις άδειες οπλοφοριας το ερωτηματολόγιο απαγορεύει την χρήση βενζίνης για καθαρισμό όπλου.Τι έχει η κάνη που χρειάζεται βενζίνη για να καθαρίσει ?
Νομίζω είναι καρκινογόνο αν την εισπνέει ο άνθρωπος. Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε.Στις άδειες οπλοφοριας το ερωτηματολόγιο απαγορεύει την χρήση βενζίνης για καθαρισμό όπλου.
ΒΑΙ ΒΑΙ ΒΑΙΝομίζω είναι καρκινογόνο αν την εισπνέει ο άνθρωπος. Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε.
Καταστρέφει τα μπρε'ι'ν ΣελλςΝομίζω είναι καρκινογόνο αν την εισπνέει ο άνθρωπος. Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε.
Δεν έχει κάτι ή κάνη, ρώτησα απλά αν μπορώ ή θα κάνω ζημιά χρησιμοποιώντας την βενζίνη, κάποια φορα έτυχε καθαρίζοντας το κλείστρο με βενζίνη σε δοχείο να ακουμπήσω το πανί που το σκουπισα ασυνείδητα κι στην κάνη.Τι έχει η κάνη που χρειάζεται βενζίνη για να καθαρίσει ?
ετσι οπως το εχει κανει ,η κινηση που εκανε στο τελος με τον καδο ηταν σοφηΤου wd40 το κάγκελο. Και τι επιμελής χρήστης
Πλέον υπάρχουν βίντεο στο you tube που τα δείχνουν όλα βήμα βήμα, από δεμένο σε βίδες και πάλι δέσιμοΣε ευχαριστώ φίλε μου,να φανταστείς είμαι μηχανικός και είναι το μοναδικό πράγμα που φοβάμαι να λύσω! Μου μετέφεραν βέβαια και λίγο παραπάνω φόβο κάτι καταστηματάρχες εδώ που τους ζήτησα να το λύσουν θεωροντας ότι θα έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμενα και άρχισαν να τρέμουν σα το ψάρι...άμα είσαι σε νησί είναι άστα να πάνε,άντε να βρεις ανθρώπους με πραγματική γνώση του αντικειμένου
Πέρσι που τσεκαρα μόνο έναν αμερικανό βρήκα και αυτός αν θυμάμαι καλά δεν το έλυσε όλοΠλέον υπάρχουν βίντεο στο you tube που τα δείχνουν όλα βήμα βήμα, από δεμένο σε βίδες και πάλι δέσιμο
Λογικά αν ψάξεις θα υπάρχει και για αυτή