Που έχεις μπλέξει Βασίλη;
Μέχρι στην βελόνα σε έριξε η παλιό-benelli,δώστην να σωθείς
Αυτό ήταν μαχαιριά στην καρδιά. Τον αποτελείωσες
υ.γ. Βασίλη @gvp9000 δώρο 20 μηνύματα από εμένα.
Που έχεις μπλέξει Βασίλη;
Μέχρι στην βελόνα σε έριξε η παλιό-benelli,δώστην να σωθείς
Δώσε κι εμένα άλλα τόσα, θα είναι μακριά η νύχτα απόψε.
Δώσε κι εμένα άλλα τόσα, θα είναι μακριά η νύχτα απόψε.
Παλιά την είχα γκουλμπισ μι λάδι σιελπι μπρεικ φριέχασα παπί με την εμπλοκή....στα χαρτιά μετά επίσης εμπλοκές.....σκουπίζω το λάδι όλα κουλμένει χωρίς λάδι με μπόρες κ μποφορια....καμία 20χρονια ,ώσπου μετά από μια βροχή το κλείστρο με το μπαμ η πήγαινε πίσω κ δεν έκλεινε η δεν πήγαινε πίσω καθόλου ,σταματάτε στη μέση.....καθαρίζω ως άνωθεν κ μόνο μαιμουλια δε βρήκα μέσαέπειτα όλα ανθηράΤζωνη κατι μου λεει οτι δε φταιει το πολυ μπαλ φιλε. Δε το κανεις ενα φουλ ντισασεμπλυ, ντιπ κλινινγκ και ριλουμπ?
Δασκαλε αμα συνεχισεις ετσι, τα οπλα σου θα βγαλουν ποδαρακια και θα φυγουν απο τον οπλοβαστο.Διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω και αισθάνομαι εξωγήινος! Εγώ καθαρίζω με WD40 και λαδωνω καμιά φορά αν το θυμηθώ με ότι έχω εύκαιρο. Α και λίγο γράσο στα κλειδιά του δικανου. Τα όπλα μου είναι σχεδόν πάντα "στεγνά" και δεν είχα ποτέ πρόβλημα λειτουργίας. Αλλά εντάξει, δεν είμαι και παράδειγμα νοικοκύρη....
Κώστα πες μου έναν γρήγορο τρόπο να καθαρίζω την εσοχή και το σπείρωμα του τσοκ.Θα ερθουν σε μενα να βρουν θαλπωρη
Ο πιο εύκολος είναι ο δικός μου πάντωςΚώστα πες μου έναν γρήγορο τρόπο να καθαρίζω την εσοχή και το σπείρωμα του τσοκ.
Όποτε έχω όρεξη βγάζω το τσοκ, πετσώνω nano, το αφήνω και το περνάω με πανί μετά.
Τι λες ?
Συνήθως ψεκάζω Remoil και βιδώνω κατευθείαν το τσοκ.
ps
Εύκολο τρόπο θέλω !!!! μην με βάζεις να βουρτσίζω
Τέλειο αυτό, αλλά μετά την πρώτη χρήση, το πλαστικό πωματάκι του λαδώνεται και δεν κάθεται ήσυχο στη βελόνα - όλο βολτάρει ...Παρτε ενα τετοιο μαμημενο μπουκαλακι και καντε δουλιτσα
Φιλε θελει οδοντοβουρτσα για να καθαρισει καλα. Αφου εχεις μπενελλι ομως βιδωσε το τσοκοκλειδο αναποδα (ειναι ειδικο να καθαριζει σπειρες και γαματο) και μετα οπως το κανεις. Αν θες ψεκασε ντιγκρισερ μεσα με πιεση, αλλα μετα λαδι. Το δυσκολοτερο ειναι η πατουρα που εχει. Το γρασσο στο τσοκ βοηθαει να μην κολλαει η πυριτιδα στο μεταλλο. Βαζε!Κώστα πες μου έναν γρήγορο τρόπο να καθαρίζω την εσοχή και το σπείρωμα του τσοκ.
Όποτε έχω όρεξη βγάζω το τσοκ, πετσώνω nano, το αφήνω και το περνάω με πανί μετά.
Τι λες ?
Συνήθως ψεκάζω Remoil και βιδώνω κατευθείαν το τσοκ.
ps
Εύκολο τρόπο θέλω μην με βάζεις να βουρτσίζω
Και βγαινει. Εγω παιρνω τα πολυ μικρα και βαζω μεσα λιγο λαδι. Σου σπαει και τα μυδια στην αποθηκευση. Θελει ορθιο.Τέλειο αυτό, αλλά μετά την πρώτη χρήση, το πλαστικό πωματάκι του λαδώνεται και δεν κάθεται ήσυχο στη βελόνα - όλο βολτάρει ...
Τι κυνήγι ,εδώ είμαστε με τα κοντόμανικα,πριν μια βδομάδα είδα καμία 30αρια καλιμανια....τώρα θα έφτασαν ΧανιάΚαι βγαινει. Εγω παιρνω τα πολυ μικρα και βαζω μεσα λιγο λαδι. Σου σπαει και τα μυδια στην αποθηκευση. Θελει ορθιο.
Ρε δε παμε για κανα κυνηγι λεω γω.
Γιάννη εισαι γαματος ρε φιλε. Σε παω με 1000. Παντα αντισυμβατικος. ΩΡΑΙΟΣ!!!!Ένα σκούπισμα με λαδακι εξωτερικά συχνα και 2/3 φορές το χρόνο βίδες όλο το όπλο εγώ ετσι καθαρίζω ποτέ δεν είχα θέματα ούτε κοληματα τσοκ γιατί υελειωνο τας το κυνήγι πάντα ξεβιδωνω δύο βόλτες ποτέ δε μένει σφιγμένο τσοκ σε όπλο.Ουτε γράσο ούτε τίποτε καλό και καθάρισμα με βενζίνη και στο τέλος λίγο πετρέλαιο αφού το σκουπίσεις αφήνει όση λίπανση χρειάζεται.
Ψυχοθεραπεια ειναι περισσοτερο Γιάννη. Απλωνω ενα σκασμο τζατζαλα ματζαλα και γουσταρω.Αν είμαστε τακτικοί στο καθάρισμα και δεν αφήνουμε σφιγμένα τσοκ,ένα απλό λαδακι κάνει άριστα την δουλειά του!
Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε το σούπερ λάδι λίπανσης η συντηρησης-αποθηκευσης!
Βέβαια,για οποιον το κάνει και το ευχαριστιεται,μαζί του!
Αυτό λέω!Ψυχοθεραπεια ειναι περισσοτερο Γιάννη. Απλωνω ενα σκασμο τζατζαλα ματζαλα και γουσταρω.
δεν τα απλωνεις σε κανενα κορμι!!!Ψυχοθεραπεια ειναι περισσοτερο Γιάννη. Απλωνω ενα σκασμο τζατζαλα ματζαλα και γουσταρω.
Δες εδω:Χθες έφτιαξα Eds red και καθάρισα δοκιμαστικά ένα όπλο.
Μου φάνηκε πολύ καλό
Υπάρχει κάποιος που το χρησιμοποιεί αρκετό καιρό να μας πει εντυπώσεις;
Αν μου βρεις γυναικα εν Ελλαδι που γουσταρει τη μυρωδια των λαδιων και των διαλυτικων και το θεαμα λυμενης καραμπινας, με βουρτσες και λοιπα πρωι πρωι, με την τσιμπλα στο ματι, την παντρευομαι τωρα.δεν τα απλωνεις σε κανενα κορμι!!!