Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σταμάτη θέλω ενα λαδι, όχι πηχτό σε μικρη συσκευασία με ρυγχος να πεφτει μικρη σταγονα, να κλεινει καλά και να μη βλαπτει ξυλο και λαστιχο. Επίσης χωρις να κανει ιζημα και να θελει κουνημα.
M-pro 7 Gun oil LPX .... ;)

Σταμάτη θέλω ενα λαδι, όχι πηχτό σε μικρη συσκευασία με ρυγχος να πεφτει μικρη σταγονα, να κλεινει καλά και να μη βλαπτει ξυλο και λαστιχο. Επίσης χωρις να κανει ιζημα και να θελει κουνημα. Νομίζω αυτό ειναι καλό.
Το SchleTek που εχεις κανει ιζημα, κατακαθι? Θελει κουνημα? Είναι καλό?

Το συγκεκριμένο είναι υπό δοκιμή. Δύο φορές το έχω βάλει. Δεν χρειάστηκε κούνημα. Αλλά πιστεύω δεν θα σου αρέσει. Πέφτει μικρή σταγόνα αλλά είναι παχύρευστο. Εγώ βέβαια κάτι τέτοιο έψαχνα.

Το συγκεκριμένο είναι υπό δοκιμή. Δύο φορές το έχω βάλει. Δεν χρειάστηκε κούνημα. Αλλά πιστεύω δεν θα σου αρέσει. Πέφτει μικρή σταγόνα αλλά είναι παχύρευστο. Εγώ βέβαια κάτι τέτοιο έψαχνα.
Δε τα γουσταρω τα πηχτα καθολου. Το μαγαζι με το m pro 7 που ειπε ο Στελιος, δεν εχει e shop. Σε ενα αλλο που το βρηκα ειναι πανακριβο 20 ευρω.

Δε τα γουσταρω τα πηχτα καθολου. Το μαγαζι με το m pro 7 που ειπε ο Στελιος, δεν εχει e shop. Σε ενα αλλο που το βρηκα ειναι πανακριβο 20 ευρω.

Κατανοητό και δεκτό. Αυτό που πήρα σκέψου ρίχνεις μια σταγόνα και φτάνει μέχρι την μέση της ράγας. Δεν φτάνει στο τέρμα δηλαδή ;) συνήθως έβαζα οποίο clp χρησιμοποιούσα για καθαρισμό. Το ναπιερ πχ δεν κάνει για αυτή την δουλειά, για τα υπόλοιπα είναι μια χαρά λάδι.

Κατανοητό και δεκτό. Αυτό που πήρα σκέψου ρίχνεις μια σταγόνα και φτάνει μέχρι την μέση της ράγας. Δεν φτάνει στο τέρμα δηλαδή ;) συνήθως έβαζα οποίο clp χρησιμοποιούσα για καθαρισμό. Το ναπιερ πχ δεν κάνει για αυτή την δουλειά, για τα υπόλοιπα είναι μια χαρά λάδι.
Ο καθενας εχει τον τροπο του στο καθαρισμα-λιπανση και με συγκεκριμενη διαδικασια και σειρα. Ιδιως οσοι τα γλυφουμε τα οπλα μετα απο καθε χρηση.

Το είχα δει και εγώ αυτο. φαίνεται καλό. Είναι και 60ml. χτυπά το και είσαι κομπλέ. Αν σου αρέσουν τα βαλιστολ δες και αυτά

https://www.hobbi.gr/sprey-teflon-ballistol-miosis-trivis-me-teflon-ptfe-200ml-p-14734.html

https://www.hobbi.gr/katharistiko-ballistol-bremsen-metallikon-meron-500ml-p-25428.html
Μόλις παρήγγειλα 4 απολιπαντικα της μπαλιστολ. Δεν υπάρχει αυτή η τιμή σε αυτή την ποσότητα, σε ευχαριστώ πολύ που το έβαλες και το είδαμε.

Για τις ράγες πάρε ένα μακρύ ξύλο για σουβλάκια τύλιξε ένα βαμβάκι στην άκρη και πέρασέ τες με αυτό, λαδώνοντας το βαμβάκι.
Λαδώνονται ομοιόμορφα χωρίς περίσσια λάδια.
Εγώ έχω φτιάξει ένα μεταλλικό από ορείχαλκο.
Αν θες μικρή σταγόνα γέμισε μια σύριγγα και αν μπορείς κόψε την άκρη της βελόνας μην τρυπηθείς από κανέναν λάθος χειρισμό.
Βάζεις το καπάκι της βελόνας και την αποθηκεύεις μέχρι την επόμενη φορά.

Για τις ράγες πάρε ένα μακρύ ξύλο για σουβλάκια τύλιξε ένα βαμβάκι στην άκρη και πέρασέ τες με αυτό, λαδώνοντας το βαμβάκι.
Αν θες μικρή σταγόνα γέμισε μια σύριγγα και αν μπορείς κόψε την άκρη της βελόνας μην τρυπηθείς από κανέναν λάθος χειρισμό.
Ε ρε πατρίδα‼️το ίδιο ακριβώς κάνω‼️ξύλακι κ τύλιγμα βαμβάκι‼️την πάτησα μετά από 20+ χρόνια βροχών που έφαγε,λάδι ούτε για δείγμα δεν έβαζα‼️

IMG_20221214_122348.jpg

Το σουβλάκι είναι γνωστή πατέντα από παλιά ;)

Να προσεχατε και τα αλυσόπριονα οσο τα οπλα ρε παιδια με τα λαδακια τους τα καθαρισματακια του τι ωραια που θα ηταν .big smile. (γενικα μιλαω)

Σταματη μην λυσεις το πριονι στο σαλονι σε βλεπω να κανεις Πασχα Αντι Χριστουγεννα.sarcastic.

IMG_20221214_124057.jpg
Μιλάς για το κανονικό ή για το αποσπώμενο? .yel.

Αν σου αρεσει το ναπιερ θα σου κανει κι αυτο. Εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω ναπιερ αλλα θυμαμαι ηταν πολυ καλο. Εχω και την αλουμινενια βεργα και τη βουρτσα της ναπιερ. Εξαιρετικα.
Το εχω ξαναγράψει οτι είμαι ευχαριστημένος στον καθαρισμό (απο την πρόταση που είχα βρει απο τον Κυπρίδημο) Ορυκτέλαιο 30γραμμ. Βενζίνη καθαρή 70 γραμμ. και αμμωνία σε υγρη μορφή 3 γραμμ

View attachment 62737
Μιλάς για το κανονικό ή για το αποσπώμενο? .yel.
Εαν αυτο ειναι το το τραπεζι της κουζινας και το δει η γυναικα ετσι θα σου ανοιξει το κεφαλι .sarcastic. θα φτασει η παντοφλα μεχρι τον συμπλεκτη.sarcastic.

Attachments

• B846658C-F055-477E-A6FA-4ED19FF52270.jpeg
    B846658C-F055-477E-A6FA-4ED19FF52270.jpeg
    383,1 KB · Προβολές: 21
Status
Not open for further replies.
Back