Κοίτα να το χαλάσεις το τουφέκι από το πολύ τρίψιμο.
Όπως έλεγαν παλιά στο στρατό την πρώτη μου "την γκόμενα τι λέγανε Μ1 ,την έτριβα την έπλυνα σα να ταναι παρθένα"
Έτσι λέει και ο πατέρας μου. Το τουφέκι δεν πρέπει να το λύνουμε γιατί χαλάει
Κοίτα να το χαλάσεις το τουφέκι από το πολύ τρίψιμο.
Όπως έλεγαν παλιά στο στρατό την πρώτη μου "την γκόμενα τι λέγανε Μ1 ,την έτριβα την έπλυνα σα να ταναι παρθένα"
Όχι δεν λέω αυτό.Έτσι λέει και ο πατέρας μου. Το τουφέκι δεν πρέπει να το λύνουμε γιατί χαλάει
Όχι δεν λέω αυτό.
Εγώ έχω το ακρώμιο το 10 χρόνια 11 και είναι τζάμι .Είμαι ψείρας φίλε αλλά δεν θέλει υπερβολή το πράγμα.
Να μην το κουράζεις και να πας σε ορθοπεδικό!!Όχι δεν λέω αυτό.
Εγώ έχω το ακρώμιο το 10 χρόνια 11 και είναι τζάμι .Είμαι ψείρας φίλε αλλά δεν θέλει υπερβολή το πράγμα.
Το γαμημένα το φωνητικό τι κάνει...Να μην το κουράζεις και να πας σε ορθοπεδικό!!
Τι θα παρεις? Βαλε στη λιστα και ενα napier stock shield για ξυλα. Ειναι ακριβο αλλα κραταει πολυ και ειναι πολυ καλο. Εγω το εχω 6 χρονια και δεν εχει τελειωσει. Φιλε περνας τα ξυλα και το νερο μολις πεφτει πανω κυλαει και φευγει τελειως. Εσυ που κυνηγας και με βροχη το θελεις.Σήμερα χαζευα στο ίντερνετ να δω τι άλλο θα πάρω μαζί με το λεγκια. Έτοιμη η λίστα χαχαχαχαχαχα.
Να συνεχιζες με κρασί!!Το γαμημένα το φωνητικό τι κάνει...
Έχεις βαζελίνηόχι αλλά έχω μπαλιστολΚαι τωρα ακου κι αυτο:
Εχει η ballistol ενα γρασσο βασικα σαν βαζελινη. Οταν το πιανεις γινεται σαν πολυ πηχτό υγρο. Με αυτο καπου καπου περναω τις καννες με το χερι και μετα το σκουπιζω. Τελεια προστασια απο διαβρωση. Κανει και για τσοκ και κλειδια δικαννου μου ειπανε οταν εστειλε μειλ και ρωτησα τη μπαλιστολ.
Βρωμαει κι αυτο. Οχι σαν το υγρο αλλα ζεχνει κι αυτο. Σαπιλα. Τι βαζουν ρε φιλε? Εκχυλισμα απο καλτσα?Έχεις βαζελίνηόχι αλλά έχω μπαλιστολ
Λίπος από αγριόχοιρο σε οίστροΒρωμαει κι αυτο. Οχι σαν το υγρο αλλα ζεχνει κι αυτο. Σαπιλα. Τι βαζουν ρε φιλε? Εκχυλισμα απο καλτσα?
Η αλήθεια είναι ότι φέρνει λίγο σε μυκητιαση ποδιού πασπαλισμενο με ταλκΒρωμαει κι αυτο. Οχι σαν το υγρο αλλα ζεχνει κι αυτο. Σαπιλα. Τι βαζουν ρε φιλε? Εκχυλισμα απο καλτσα?
Δεν ξέρω πως μυρίζει με οίστρο, αλλά αυτό που μαγείρεψε ο Αλέκος την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε, ήταν όνειρο. Για την επόμενη,θα τού παραγγείλω και μια μερίδα για την ΚυρακωσταιναΛίπος από αγριόχοιρο σε οίστρο
Τι θα παρεις? Βαλε στη λιστα και ενα napier stock shield για ξυλα. Ειναι ακριβο αλλα κραταει πολυ και ειναι πολυ καλο. Εγω το εχω 6 χρονια και δεν εχει τελειωσει. Φιλε περνας τα ξυλα και το νερο μολις πεφτει πανω κυλαει και φευγει τελειως. Εσυ που κυνηγας και με βροχη το θελεις.
Και τωρα ακου κι αυτο:
Εχει η ballistol ενα γρασσο βασικα σαν βαζελινη. Οταν το πιανεις γινεται σαν πολυ πηχτό υγρο. Με αυτο καπου καπου περναω τις καννες με το χερι και μετα το σκουπιζω. Τελεια προστασια απο διαβρωση. Κανει και για τσοκ και κλειδια δικαννου μου ειπανε οταν εστειλε μειλ και ρωτησα τη μπαλιστολ.
Αυτό με τα κεραμικά το είχα πάρει. Σχηματίζει ίζημα και θέλει κούνημα. Δε μου άρεσε. Το χαρισαΕπίσης η βαλιστολ βγάζει και ένα παρόμοιο με αυτό που αγόρασα για λίπανση με κεραμικά πρόσθετα. Και έχει και πολύ οικονομικό ντιγκριζερ
Σκέφτομαι αυτό για λίπανση
https://www.hobbi.gr/ladi-syntirisis-ballistol-guntec--liqui-moly-60ml-p-37334.html
Σταμάτη θέλω ενα λαδι, όχι πηχτό σε μικρη συσκευασία με ρυγχος να πεφτει μικρη σταγονα, να κλεινει καλά και να μη βλαπτει ξυλο και λαστιχο. Επίσης χωρις να κανει ιζημα και να θελει κουνημα. Νομίζω αυτό ειναι καλό.Το είχα δει και εγώ αυτο. φαίνεται καλό. Είναι και 60ml. χτυπά το και είσαι κομπλέ. Αν σου αρέσουν τα βαλιστολ δες και αυτά
https://www.hobbi.gr/sprey-teflon-ballistol-miosis-trivis-me-teflon-ptfe-200ml-p-14734.html
https://www.hobbi.gr/katharistiko-ballistol-bremsen-metallikon-meron-500ml-p-25428.html