Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κοίτα να το χαλάσεις το τουφέκι από το πολύ τρίψιμο. .yel.
Όπως έλεγαν παλιά στο στρατό την πρώτη μου "την γκόμενα τι λέγανε Μ1 ,την έτριβα την έπλυνα σα να ταναι παρθένα"

Έτσι λέει και ο πατέρας μου. Το τουφέκι δεν πρέπει να το λύνουμε γιατί χαλάει .yel.

Έτσι λέει και ο πατέρας μου. Το τουφέκι δεν πρέπει να το λύνουμε γιατί χαλάει .yel.
Όχι δεν λέω αυτό.
Εγώ έχω το αχρωμίωτο 11 χρονια και είναι τζάμι .Είμαι ψείρας φίλε αλλά δεν θέλει υπερβολή το πράγμα.

Last edited:
Σήμερα χαζευα στο ίντερνετ να δω τι άλλο θα πάρω μαζί με το λεγκια. Έτοιμη η λίστα χαχαχαχαχαχα.
Τι θα παρεις? Βαλε στη λιστα και ενα napier stock shield για ξυλα. Ειναι ακριβο αλλα κραταει πολυ και ειναι πολυ καλο. Εγω το εχω 6 χρονια και δεν εχει τελειωσει. Φιλε περνας τα ξυλα και το νερο μολις πεφτει πανω κυλαει και φευγει τελειως. Εσυ που κυνηγας και με βροχη το θελεις.

Και τωρα ακου κι αυτο:
Εχει η ballistol ενα γρασσο βασικα σαν βαζελινη. Οταν το πιανεις γινεται σαν πολυ πηχτό υγρο. Με αυτο καπου καπου περναω τις καννες με το χερι και μετα το σκουπιζω. Τελεια προστασια απο διαβρωση. Κανει και για τσοκ και κλειδια δικαννου μου ειπανε οταν εστειλε μειλ και ρωτησα τη μπαλιστολ.

Και τωρα ακου κι αυτο:
Εχει η ballistol ενα γρασσο βασικα σαν βαζελινη. Οταν το πιανεις γινεται σαν πολυ πηχτό υγρο. Με αυτο καπου καπου περναω τις καννες με το χερι και μετα το σκουπιζω. Τελεια προστασια απο διαβρωση. Κανει και για τσοκ και κλειδια δικαννου μου ειπανε οταν εστειλε μειλ και ρωτησα τη μπαλιστολ.
Έχεις βαζελίνη❓όχι αλλά έχω μπαλιστολ😆

Λίπος από αγριόχοιρο σε οίστρο 🤣
beer
Δεν ξέρω πως μυρίζει με οίστρο, αλλά αυτό που μαγείρεψε ο Αλέκος την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε, ήταν όνειρο. Για την επόμενη,θα τού παραγγείλω και μια μερίδα για την Κυρακωσταινα ;) :p

Τι θα παρεις? Βαλε στη λιστα και ενα napier stock shield για ξυλα. Ειναι ακριβο αλλα κραταει πολυ και ειναι πολυ καλο. Εγω το εχω 6 χρονια και δεν εχει τελειωσει. Φιλε περνας τα ξυλα και το νερο μολις πεφτει πανω κυλαει και φευγει τελειως. Εσυ που κυνηγας και με βροχη το θελεις.

Για τα ξύλα έχω ένα άλλο δεν θυμάμαι τώρα ποιο είναι να σου πω. Το βράδυ που θα πάω σπίτι. Πάντως μπαίνει και το napier stock shield στα υπόψιν ;)
υ.γ. δεν πρέπει να κάνω παρέα εγώ με εσένα, είμαστε και οι δύο..... Δίδυμο φωτιά χαχαχαχα

Και τωρα ακου κι αυτο:

Επίσης η βαλιστολ βγάζει και ένα παρόμοιο με αυτό που αγόρασα για λίπανση με κεραμικά πρόσθετα. Και έχει και πολύ οικονομικό ντιγκριζερ ;)

Επίσης η βαλιστολ βγάζει και ένα παρόμοιο με αυτό που αγόρασα για λίπανση με κεραμικά πρόσθετα. Και έχει και πολύ οικονομικό ντιγκριζερ ;)
Αυτό με τα κεραμικά το είχα πάρει. Σχηματίζει ίζημα και θέλει κούνημα. Δε μου άρεσε. Το χαρισα

Το είχα δει και εγώ αυτο. φαίνεται καλό. Είναι και 60ml. χτυπά το και είσαι κομπλέ. Αν σου αρέσουν τα βαλιστολ δες και αυτά

https://www.hobbi.gr/sprey-teflon-ballistol-miosis-trivis-me-teflon-ptfe-200ml-p-14734.html

https://www.hobbi.gr/katharistiko-ballistol-bremsen-metallikon-meron-500ml-p-25428.html

Να προσεχατε και τα αλυσόπριονα οσο τα οπλα ρε παιδια με τα λαδακια τους τα καθαρισματακια του τι ωραια που θα ηταν .big smile. (γενικα μιλαω)

Σταματη μην λυσεις το πριονι στο σαλονι σε βλεπω να κανεις Πασχα Αντι Χριστουγεννα.sarcastic.

Το είχα δει και εγώ αυτο. φαίνεται καλό. Είναι και 60ml. χτυπά το και είσαι κομπλέ. Αν σου αρέσουν τα βαλιστολ δες και αυτά

https://www.hobbi.gr/sprey-teflon-ballistol-miosis-trivis-me-teflon-ptfe-200ml-p-14734.html

https://www.hobbi.gr/katharistiko-ballistol-bremsen-metallikon-meron-500ml-p-25428.html
Σταμάτη θέλω ενα λαδι, όχι πηχτό σε μικρη συσκευασία με ρυγχος να πεφτει μικρη σταγονα, να κλεινει καλά και να μη βλαπτει ξυλο και λαστιχο. Επίσης χωρις να κανει ιζημα και να θελει κουνημα. Νομίζω αυτό ειναι καλό.
Το SchleTek που εχεις κανει ιζημα, κατακαθι? Θελει κουνημα? Είναι καλό?

Status
Not open for further replies.
Back