Σταματη αν το πουλαγες, λεμε αν, θα ''πηγαινες'' σε maxus II ?Μου αρέσει το ναπιερ ναι. Τώρα κοίταζα στο νετ το έχει και ο Δήμας εδώ κοντά μου. Οπότε θα το πάρω όταν περάσω από εκεί. Θέλω και κάτι αλλά ψιλολογια
Σταματη αν το πουλαγες, λεμε αν, θα ''πηγαινες'' σε maxus II ?Μου αρέσει το ναπιερ ναι. Τώρα κοίταζα στο νετ το έχει και ο Δήμας εδώ κοντά μου. Οπότε θα το πάρω όταν περάσω από εκεί. Θέλω και κάτι αλλά ψιλολογια
Ουτε χειρουργος αν ησουν ρε φιλαρακι
Σταματη αν το πουλαγες, λεμε αν, θα ''πηγαινες'' σε maxus II ?
Και που να το βάλεις στον ώμο!αν δεν το έχεις κάνει ήδη.ΕρωτευσιμοΘα πήγαινα ναι άνετα κιόλας. Το μόνο που με χαλάει είναι η βίδα στην πάπια στην 2. Με το κουμπί που έχει η ένα λύνει πανευκολα
Δεν το πουλαμε λεμε(2000ευρω συζητησιμη προς τα πανω), μην ξυνεις πληγες......Και που να το βάλεις στον ώμο!αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Ερωτευσιμο
Με την βίδα δεν κουνάει αφού!Θα πήγαινα ναι άνετα κιόλας. Το μόνο που με χαλάει είναι η βίδα στην πάπια στην 2. Με το κουμπί που έχει η ένα λύνει πανευκολα
Και βαλαν τα πλαστικα ενθεματα.Με την βίδα δεν κουνάει αφού!
Για μένα,διόρθωσαν στο μέρος αυτό με την "2".
Μα δεν είπα να το πουλήσει.Συλλογη maxus να κάνει.Να πάρει και την 2.με βίδα και χωρίς.με υπερυψωμένη και χωρίς.Και έτσι και γιουβετσιΔεν το πουλαμε λεμε(2000ευρω συζητησιμη προς τα πανω), μην ξυνεις πληγες......
Και η 2 βγαινει ultimateΚαι βαλαν τα πλαστικα ενθεματα.
Εγω παντως αν μπορουσα θα επαιρνα αυτη browning maxus i ultimate, κι'ασ κουναει η παπια.
Ενταξει, οταν μπορεσω θα παρω την Ι.....Και η 2 βγαινει ultimate
Δεν την έχω επωμισει την 2.Και που να το βάλεις στον ώμο!αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Ερωτευσιμο
Για αυτές που κουνάνε βάζεις δύο ένθετα εσωτερικά και είσαι κομπλέ. Η δικιά μου δεν κουνάει πάντως.Με την βίδα δεν κουνάει αφού!
Για μένα,διόρθωσαν στο μέρος αυτό με την "2".
Πολύ ωραία και η ultimate. Εμένα μου αρέσει και η Carbon που βγάζειΚαι βαλαν τα πλαστικα ενθεματα.
Εγω παντως αν μπορουσα θα επαιρνα αυτη browning maxus i ultimate, κι'ασ κουναει η παπια.
Μα δεν είπα να το πουλήσει.Συλλογη maxus να κάνει.Να πάρει και την 2.με βίδα και χωρίς.με υπερυψωμένη και χωρίς.Και έτσι και γιουβετσι
Legia update: Είναι καλυτερο απο το ballistol και απ'ολα τα clp που εχω δοκιμασει.
Ομως ειναι βλαβερο. Εκει υπερτερεί το ballistol.
Μιλαω για λειοκαννα δηλαδη καταλοιπα πυριτιδας, πλαστικου και μολυβδωσεις (οχι βαριες), προστασια μεταλλων εξωτερικα και λιπανση εσωτερικων μερων (κλειστρου, σκανδαλοθηκης, εμβολο ελατηριου επαναταξης που μπαινει στο κοντακι, κλπ)
Δε κανει για κλειδια δικαννων γιατι εχει πολυ χαμηλο ιξωδες.
Δεν βλαπτει ξυλο και καουτσουκ.
Ναι αυτο. Ολα ετσι ειναι εξαλλου. Και το ναπιερ που εχεις και τα περισσοτερα.Όταν λες βλαβερό ? εννοείς για τον άνθρωπο φαντάζομαι ? Να το εισπνεύσει κτλ
Ναι αυτο. Ολα ετσι ειναι εξαλλου. Και το ναπιερ που εχεις και τα περισσοτερα.
Εσύ με την τρέλα σου θες ένα κάθε μήνα.Σήμερα χαζευα στο ίντερνετ να δω τι άλλο θα πάρω μαζί με το λεγκια. Έτοιμη η λίστα χαχαχαχαχαχα.
Εσύ με την τρέλα σου θες ένα κάθε μήνα.
Κοίτα να το χαλάσεις το τουφέκι από το πολύ τρίψιμο.Όχι όχι. Με βγάζει άνετα ένα μήνα και δεκαοχτώ ημέρες