Βάλε το τζιπιες ρε που πας έτσι
Βάλε το τζιπιες ρε που πας έτσι
Έλα τώρα. Σκανδαλοθηκη και κλείστρο δεμένα τα βλέπω.
Ψάξε να βρεις κανά αδηλωτο κοψοχρονια από κανά γεροντι και πάρε τον κορμο
Και να της βάλει κάννη ..πενελι..Ψάξε να βρεις κανά αδηλωτο κοψοχρονια από κανά γεροντι και πάρε τον κορμο
Άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω ... δουλεύει ακόμα και σπασμένο το εργαλείο ... αυτό της το αναγνωρίζω.Ψάξε να βρεις κανά αδηλωτο κοψοχρονια από κανά γεροντι και πάρε τον κορμο
Είπαμε καθαρισμό ρε συ ο ξάδερφός μου έλυσε την σκανδαλοθήκη στην 1100 και μετά δεν δούλευε, ... την πέταξε και πήρε καινούργια.Έλα τώρα. Σκανδαλοθηκη και κλείστρο δεμένα τα βλέπω.
Γερνάνε τα ατσάλια ωρέ ????Φοβερό... "Γήρανση" να το πούμε;
Αυτό δεν το ήξερα και ο ομολογουμένως με απογοήτευσε πολύ.Γερνάνε τα ατσάλια ωρέ ????
Στην σχισμή ακριβώς υπάρχει αυλάκι από μέσα ... άρα μικρό πάχος μετάλλου ... θα τα πούμε τηλεφωνικά.
Ωραία ...
Σταμάτη αν θες να σου στείλω και αυτό που μας μοίρασε δωρεάν ο σύλλογος. Είναι και αρωματικό
View attachment 62054
Μας το έδωσαν για να μην μας τσούξει πολύ η άδεια.Σε μας δεν δίνουν τίποτα οι ωβραιοι
Σαν λιπαντικό είναι άριστο, το έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω αν κάνει και για καθαρισμό.
Εγώ ήθελα να πάρω την γκόμενα(που έπαθε πλάκα με την μαλουρα της φωτόίδιος ο Ρουβάς μου λέει) αλλά μου είπαν η καπέλο η κοντόμανίκοΣε ποιον σύλλογο ανοίκεις? Σε μας δεν δίνουν τίποτα οι ωβραιοι
Ο Κώστας δεν ασχολείται με νεροπιστολα φίλε μου
Μας το έδωσαν για να μην μας τσούξει πολύ η άδεια.
Σαν λιπαντικό είναι άριστο, το έχω δοκιμάσει. Δεν ξέρω αν κάνει και για καθαρισμό.
Αφρούς βούτυρα να δούμε τι άλλο θα δούμε
Και κρουασανακι...εσπρεσακι......να γουστάρουμεΑφρούς βούτυρα να δούμε τι άλλο θα δούμε