gvp9000
Banned
Το πιο ευκολο αεριων στο καθαρισμα απ' αυτα που ειχα ηταν η 1100
Εεεε ΝΑΙ να μην μας λένε και αντιRemingtonάκηδες ...
Το πιο ευκολο αεριων στο καθαρισμα απ' αυτα που ειχα ηταν η 1100
Αν δεν θες οπωσδήποτε ακριβό ((κυνηγετικό)) σπρευ τότε βάλτο σε ένα ποτηράκι του κρασιού και γέμισε το white spirit από χρωματοπωλειο ή κηροζινη (καθαρό πετρέλαιο) για θερμαστρες. Άστο κανένα μισάωρο η όλο το βράδυ και τρίψιμο με ατσαλομαλλο.Ωραία έχετε να προτείνετε κάποιο σπρέι να απομακρύνει κατάλοιπα για να μην το σκουπίζω απλά το πιστόνι.Εχω το break free clp που μου έκανε δουλιτσα
δεν πιάνει του μπάλιστολΤο sonax αφόρητη μποχα.
Η μπόχα εξαρτάται από την μυτη του καθενός μας.Προσωπικά δεν με ενοχλεί.Το sonax αφόρητη μποχα.
Το white spirit, είναι ασφαλές για το o ring?Αν δεν θες οπωσδήποτε ακριβό ((κυνηγετικό)) σπρευ τότε βάλτο σε ένα ποτηράκι του κρασιού και γέμισε το white spirit από χρωματοπωλειο ή κηροζινη (καθαρό πετρέλαιο) για θερμαστρες. Άστο κανένα μισάωρο η όλο το βράδυ και τρίψιμο με ατσαλομαλλο.
Δεν χρειάζεσαι νίτρο γιατί δεν έχει επικαθησεις πλαστικού ή μολυβιού, γλυτώνεις και τα πνευμονια σου από τις αναθυμιάσεις.
Αν επιμένεις σε σπρευ πάρε SONAX SX90 από το PRAKTIKER ή AC90 από το LEROY MERLIN, κάτω από τα 10ευρω. Και τα δύο είναι clp αλλά δεν σου πιάνουν τον κ%&ο!Εννοείται ότι με αυτά καθαρίζεις και το υπόλοιπο όπλο.
Ειναι σαν το πετρέλαιο και όχι σαν το νίτρο και το ασετόν που κάνουν ζημιά σε ορισμένα πλαστικά.Το white spirit, είναι ασφαλές για το o ring?
Οκ ευχαριστώΕιναι σαν το πετρέλαιο και όχι σαν το νίτρο και το ασετόν που κάνουν ζημιά σε ορισμένα πλαστικά.
Απο που?View attachment 61384
Με έτρωγε πάλι η τσέπη μου σημερα και παραγγειλα αυτό
εγω απο την αλλη βλεπω να κυνηγαει να πιασει το ντουφεκιΡιχτε τα σε ένα λεκανακι με μίγμα για δίχρονο κι αφήστε σε εξωτερικό χώρο να μουλιασουν.Την επόμενη επιστρέψτε τη βενζίνη στο τεποζιτο.Το πιστόνι λαμπικο και το μοτορι θα σκάει σα νίτρο....
Απο που?
Ποιο από όλα Σταμάτη;View attachment 61384
Με έτρωγε πάλι η τσέπη μου σημερα και παραγγειλα αυτό
Ποιο από όλα Σταμάτη;
Καλά εσύ είσαι πολύ μπροστά ...Μείγμα τεφλόν με κεραμικά πρόσθετα. Εγώ το θέλω για τις ράγες του κλείστρου
Μια χαρά τσιλαρουσες δεστην όπως είναι με τη θήκη και άστην
Το σπάσιμο που είναι;