Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πρώτο περπατητο για φέτος
View attachment 66895

δυστυχώς το όπλο του συνκυνηγου μου πάει για διαγραφή.... ράγισε η βάση. μια παλιά φρανκι είναι. δεν θυμάμαι μοντέλο

View attachment 66896
View attachment 66897
View attachment 66898
Το οπλο ειναι μια.pg 85 και αυτο που κραταει ο φιλος ειναι το στοπ του κλειστρου το οποιο πηρε κυριολεκτικα στα χερια Το σπασιμο της βασης ειναι συνδιασμος κοπωσης με καποια φουρνελα που πιθανον εριξε στην πορεια Το συγκεκριμενο σπασιμο ειναι συχνο σε αυτο το μοντελο

Το οπλο ειναι μια.pg 85 και αυτο που κραταει ο φιλος ειναι το στοπ του κλειστρου το οποιο πηρε κυριολεκτικα στα χερια Το σπασιμο της βασης ειναι συνδιασμος κοπωσης με καποια φουρνελα που πιθανον εριξε στην πορεια Το συγκεκριμενο σπασιμο ειναι συχνο σε αυτο το μοντελο

Βαγγέλη ευχαριστώ για την απάντηση. χθες που έσπασε η βάση έριξε περίπου 50 φυσίγγια 32γρ που ήταν δυνατά όμως. Ο λόγος που σπάει η βάση σε αυτό το σημείο είναι επειδή τζογαρει η κάννη και την πιέζει ? Υπάρχει περίπτωση το κλείστρο εσωτερικά στις ράγες να κάνει ζημιά σε αυτο το σημείο ?

Βαγγέλη ευχαριστώ για την απάντηση. χθες που έσπασε η βάση έριξε περίπου 50 φυσίγγια 32γρ που ήταν δυνατά όμως. Ο λόγος που σπάει η βάση σε αυτό το σημείο είναι επειδή τζογαρει η κάννη και την πιέζει ? Υπάρχει περίπτωση το κλείστρο εσωτερικά στις ράγες να κάνει ζημιά σε αυτο το σημείο ?
Τα κακης ποιοτητας φυσιγγια βγαζουν στο φως τα αδυνατα σημεια του οπλου .Στο συγκεκριμενο μοντελο και στο PG 80 ειναι αυτο το σημειο Το οπλο ειχε ζοριστει ασχημα και ποιο παλια ,απλα τωρα δεχθηκε την χαριστικη!!! Αν κρινω και απο το στοπ του κλειστρου το οποιο εχει πολυμεριστει μαλλον το οπλο δεν εχει δεχθει και την απαραιτητη συντηρηση Σε καμια περιπτωση δε το επισκευαζεις

Τα κακης ποιοτητας φυσιγγια βγαζουν στο φως τα αδυνατα σημεια του οπλου .Στο συγκεκριμενο μοντελο και στο PG 80 ειναι αυτο το σημειο Το οπλο ειχε ζοριστει ασχημα και ποιο παλια ,απλα τωρα δεχθηκε την χαριστικη!!! Αν κρινω και απο το στοπ του κλειστρου το οποιο εχει πολυμεριστει μαλλον το οπλο δεν εχει δεχθει και την απαραιτητη συντηρηση Σε καμια περιπτωση δε το επισκευαζεις

Βαγγέλη ευχαριστώ και πάλι. το όπλο πάει για διαγραφή. είναι το όπλο ενός φίλου που κυνηγάμε μαζί. είχα μια υποψία για τα φυσίγγια γιαυτό σε ρώτησα. Ο φιλος θα αγοράσει την μπενελλι Κολόμπο τελικά.

Βαγγέλη ευχαριστώ και πάλι. το όπλο πάει για διαγραφή. είναι το όπλο ενός φίλου που κυνηγάμε μαζί. είχα μια υποψία για τα φυσίγγια γιαυτό σε ρώτησα. Ο φιλος θα αγοράσει την μπενελλι Κολόμπο τελικά.
εαν μπορεις πες ποια φυσιγγια ειναι η στειλε μου ενα πμ ειμαι περιεργος

Ποια φυσίγγια είναι γιατί αν σπάνε βάσεις θα κουνάνε και τα δίκανα.

Μην το δένουμε κόμπο ότι ράγισε από ΑΥΤΑ τα φυσίγγια!
Μπορεί να είχε ξεκινήσει με την χρήση άλλων και τώρα να έφτασε στο τελειωτικό....
Γιαννη σε ποιο πανω ποσταρισμα αυτο εγραψα οτι τα συγκεκριμενα εριξαν την χαριστικη Εχω πολλα παραδειγματα απο οπλα που εξαερωθηκαν με ενα και μοναδικο φυσιγγι .Πιστεψε με δεν παιζει κανενα ρολο το βαρος του φυσιγγιου εχω δει 30 γραμμαρια πραγματικα φουρνελα

Last edited:
διάλογος με την αστυνομία.....
Κώστας : θα ήθελα να διαγράψω ένα όπλο μου
Αστ. : γιατί να το διαγράψεις ?
Κ : γιατί χάλασε
Αστ. : τι έπαθε δηλαδή?
Κ : έσπασε η βάση
Αστ : και γιατί δεν αλλάζεις βάση? κρίμα είναι να το διαγράψεις.

κι όλα αυτά στο αρμόδιο τμήμα για τα όπλα .hair.

Υ.γ. μπορούν τελικά να πουληθούν κάποια τμήματα του οπλου.

του είπαν να πάει το όπλο από εκεί και θα του πουν. αλλά του είπαν ότι κάποια μπορεί να τα δώσει σίγουρα.
Κοντάκι, πάπια, πιστεύω ίσως και κάννη.
Αν το πάει σε καμιά οπλοτεχνικη πιστεύω θα του το αγοράσουν όλο για ανταλλακτικά
Ή αντίστοιχο κατάστημα

Σε ένα όπλο το εργοστάσιο κατασκευής δεν μπορεί αν υπάρχει βλάβη και έχει ανταλλακτικά να σου αλλαξει το εν λόγω εξάρτημα και να χτυπήσει τα ίδια νούμερα? Αν έχω ένα όπλο σε εγγύηση και ραγίσει η βάση δε θα μου την αλλάξουν? Πιστεύω ναι.

Σε ένα όπλο το εργοστάσιο κατασκευής δεν μπορεί αν υπάρχει βλάβη και έχει ανταλλακτικά να σου αλλαξει το εν λόγω εξάρτημα και να χτυπήσει τα ίδια νούμερα? Αν έχω ένα όπλο σε εγγύηση και ραγίσει η βάση δε θα μου την αλλάξουν? Πιστεύω ναι.
Δεν χτυπιέται ίδιο νούμερο σε κανένα όπλο.

Θα σου στείλουν άλλο με άλλο νούμερο το οποίο θα το δηλώσεις στην αστυνομία

Αν έχω ένα όπλο σε εγγύηση και ραγίσει η βάση δε θα μου την αλλάξουν? Πιστεύω ναι.
Πρέπει να αποδειχτεί ότι η βάση έσπασε επειδή δεν ήταν σωστά κατασκευασμένη κι όχι από κάποιο"φουρνελο"!!
Πόσο εύκολο το θεωρείς?
Τι πιστεύεις ότι θα πει ο αντιπρόσωπος -κατασκευαστρια?

Πρέπει να αποδειχτεί ότι η βάση έσπασε επειδή δεν ήταν σωστά κατασκευασμένη κι όχι από κάποιο"φουρνελο"!!
Πόσο εύκολο το θεωρείς?
Τι πιστεύεις ότι θα πει ο αντιπρόσωπος -κατασκευαστρια?
Να πάρω άλλο με 10% έκπτωση γιατί είναι καλοί και με σκέφτονται

Status
Not open for further replies.
Back