Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οταν λες παλιο αναφερεσαι στο κοκκινο ;
Αυτο δηλαδή ;
Ναι Δημήτρη, αυτό είναι ...
Θα το χρησιμοποιήσω πάντως μόλις τελειώσει το Remoil.
Νομίζω πλάκα έκανε ο Κώστας ...

Απλά δεν γράφει ότι είναι ασφαλές για πλαστικά και ξύλα ... ίσως να είναι βέβαια και να μην άλλαξαν καθόλου την συνταγή, απλά άλλαξαν την εκτύπωση στο κουτί.

Πάρε ένα τηλ τον Δημα. Μπορεί να τον ρωτήσει και ο @sam13
Όταν είναι να ξανά παραγγείλω, θα πάρω τηλέφωνο και στον Δήμα, αλλά πρωτίστως στον Διαμαντοπουλο. Πάντως και μαγαζιά που το έδειχναν σε επάρκεια ( όπως το must Dive από το οποίο και έγινε η παραγγελία) τελικά δεν το είχαν.

Όταν είναι να ξανά παραγγείλω, θα πάρω τηλέφωνο και στον Δήμα, αλλά πρωτίστως στον Διαμαντοπουλο. Πάντως και μαγαζιά που το έδειχναν σε επάρκεια ( όπως το must Dive από το οποίο και έγινε η παραγγελία) τελικά δεν το είχαν.
Θέλω κι εγώ ένα. Σε σπρέι όμως. Τη μικρή συσκευασία. Είναι πολύ καλό για προστασία από υγρασία.

Απλά δεν γράφει ότι είναι ασφαλές για πλαστικά και ξύλα ... ίσως να είναι βέβαια και να μην άλλαξαν καθόλου την συνταγή, απλά άλλαξαν την εκτύπωση στο κουτί.
Βασίλη αυτό έχει διαφορετική υφή. Είναι πιο παχύ. Μαζί με αυτό έβγαινε κι ένα πράσινο που ήταν για ξύλα. Τώρα τα έκανε δύο σε ένα.

Νομίζω είναι το rem3pro, που πλέον δεν υπάρχει στο σάιτ της ρεμ. Εμείς θέλουμε το κλασικό

Το ένα θυμάμαι είχε αντί για το κλασικό καλαμάκι που εχουν τα σπρέι, κάτι σαν αυτό που εχουν τα αρώματα για να ψεκαζουν

Εγω το χρησιμοποιούσα παλια και μου φαινόταν καλό. Βεβαια εγω τα καθαρίζω τακτικά τα όπλα

Status
Not open for further replies.
Back