Καζινο Las Vegas ????Πάρε μια τσόχα να βάζεις σαν καλλυμα στο τραπέζι και τρομπαρισε και στο σαλόνι
Καζινο Las Vegas ????Πάρε μια τσόχα να βάζεις σαν καλλυμα στο τραπέζι και τρομπαρισε και στο σαλόνι
Δεν θέλω και άλλα μπλεξίματα με το FbiΠάρε μια τσόχα να βάζεις σαν καλλυμα στο τραπέζι και τρομπαρισε και στο σαλόνι
Να υποθέσω ελεύθερος …Ναι ρε συ ... το όπλο το καθαρίζω σαλονάτο, τρομπάρισμα στην βεράντα ... άσε καλύτερα με τα σύρματα και τις μαλακίες αχαχαχα
Πολύ ατσαλιά ...
Το μαρκούτσι είναι αυτό κάλε ;…. Ξελιγώνεσαι … να τρομπάρεις !Αυτη σου κανει? Εχει μηκος 88 ποντουςView attachment 71326
μου το εχει στειλει ο Κωστας ο Κουρουνιωτης μαζι με κατι αλλα καλουδια απο τον Καναδα (Edmonton)Το μαρκούτσι είναι αυτό κάλε ;…. Ξελιγώνεσαι … να τρομπάρεις !
Στο πνεύμα ...Να υποθέσω ελεύθερος …
Καζινο Las Vegas ????
Να υποθέσω ελεύθερος …
Αυτη σου κανει? Εχει μηκος 88 ποντουςView attachment 71326
Εντμοντον από ποιο μαγαζί ;μου το εχει στειλει ο Κωστας ο Κουρουνιωτης μαζι με κατι αλλα καλουδια απο τον Καναδα (Edmonton)
Και κανείς αυτές τις δουλειές στο σαλόνι ρε μπαγάσα ; ΗΡΩΑΣ !!!Στο πνεύμα ...
Kανει δουλεια καλη ,και δεν αφηνει χνουδιαΒαγγέλη βγάζει ένα αντίστοιχο η hoppes. Είναι καλό ?
Σταμάτη δεν καθαρίζονται έτσι οι τρύπες αερίων.Θέλω να πάρω μια ξύλινη βεργα που λέει ότι είναι καρυδιά, ένα πλαστικό εξάρτημα σαν αυτά των οδοντιάτρων γιατί μου έσπασε το δικό μου στις οπές αερίων της 302, πανάκια Birchwood, μια Πάρκερ βούρτσα και μια ορειλχάλκινη σαν την οδοντοβουρτα που είναι γιατί την χάλασα την δικιά μου στο πιστόνι της 302.
Σταμάτη δεν καθαρίζονται έτσι οι τρύπες αερίων.
αυριο θα σου σχεδιασω εργαλειο για να κανεις την δουλεια σου. Θελουν χαδια οι γριεςΣτης μαξους που έχει μεγάλες τρύπες μια χαρά καθαρίζει. Η 302 έχει ποιο μικρές τρύπες και δεν βολεύει
αυριο θα σου σχεδιασω εργαλειο για να κανεις την δουλεια σου. Θελουν χαδια οι γριες
Αν δεν εχεις πρόσβαση στις τρύπες αερίων επειδή η καννη δεν αποσπάται από το κορμό τότε τι κανείς ;αυριο θα σου σχεδιασω εργαλειο για να κανεις την δουλεια σου. Θελουν χαδια οι γριες
Γιωργο για ποιο οπλο μιλας?Αν δεν εχεις πρόσβαση στις τρύπες αερίων επειδή η καννη δεν αποσπάται από το κορμό τότε τι κανείς ;