Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ερώτηση ! Αυτό το μαρκούτσι τι το κάνουνε? ( παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις :p )

View attachment 74074
Στο επάνω, περνάς πανάκι στο γάτζο του.
Στο κάτω, δένεις σκοινάκι στο κρίκο του και τραβάς και στο τέλος το σφουγγαράκι του κάνει γυάλισμα (για τελείωμα).

Ερώτηση ! Αυτό το μαρκούτσι τι το κάνουνε? ( παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις :p )

View attachment 74074
Για γυάλισμα είναι. Αφού καθαρίσεις την κάννη τρομπαρεις με δαυτο. Καθαρή κάννη όμως. Αν έχει πάνω από 30€, πάρε καλύτερα ένα boresnake. Είναι πιο χρηστικό.

Καλά ρε σεις τι κάνετε στις κάννες ;Εγώ έχω μια ξύλινη βέργα από το 2007 και μια μεταλλική με πλαστική επένδυση στη κυνηγετική τσάντα που δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ποτέ.
Αγόρι μου, τής στραβης ψ@λ@ς της φταίνε οι τρίχες. Γυαλίζουν καθαρίζουν,ούτε 22 πουλάκια στο κουτί

Καλά ρε σεις τι κάνετε στις κάννες ;Εγώ έχω μια ξύλινη βέργα από το 2007 και μια μεταλλική με πλαστική επένδυση στη κυνηγετική τσάντα που δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω ποτέ.
Αγόρι μου, τής στραβης ψ@λ@ς της φταίνε οι τρίχες. Γυαλίζουν καθαρίζουν,ούτε 22 πουλάκια στο κουτί
Είναι θέμα αρχής Κύριοι. Είμαστε σπορτσμεν. Δεν μας ενδιαφέρει η επίδοση. (Λέμε τώρα) ;)

Τώρα αν τους πω ότι κάποιες κάνες δουλεύουν καλύτερα καθαρές παρά βρώμικες να δεις τι θα γίνει 😃
Τουφεκιά και βεργιά 😂

Status
Not open for further replies.
Back