A
AltairLusso
Όσοι δεν θεωρούν καλή ιδέα το ατσαλόμαλλο η λύση είναι η βούρτσα που έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές.
Τυλιξε ατσαλομαλλο πανω στην βουρτσα,Η πάρε μια parker που είναι "τούμπανο"και κάνει φοβερό καθάρισμα.Η βούρτσα αυτή όμως στο κώνο τις 692 περνάει "αεροπορια" ειδικά στους πρώτους 10 πόντους που εχω συνήθως πρόβλημα.
Ποια απο τις δυο...τασοΤυλιξε ατσαλομαλλο πανω στην βουρτσα,Η πάρε μια parker που είναι "τούμπανο"και κάνει φοβερό καθάρισμα.
Αυτή λες : http://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1924. ????Τυλιξε ατσαλομαλλο πανω στην βουρτσα,Η πάρε μια parker που είναι "τούμπανο"και κάνει φοβερό καθάρισμα.
Αφανα παιδι μου....Έχεις δίκιο δεν το διευκρινησα,Την πανω.
Είδες πρήξιμο που έχει??
Το σκέφτομαι μπας και γυαλίσει λίγο να καθαρίζει ποιο εύκολα. Δεν το καθαρίζω και όπως θα έπρεπε μια φορά στις 15 και ας εχω ρίξει φυσίγγια μπόλικα..hit.Οχι Θεοφραστε. Η πατινα του αχρωμιωτου ερχεται με τη χρηση/καθαρισμα.
ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΧΡΩΜΙΟΤΟ. Καθαρισμα μετα απο καθε ντουφεκια και ετσι θα εχεις και το πλαιονεκτημα της πατιναςΤο σκέφτομαι μπας και γυαλίσει λίγο να καθαρίζει ποιο εύκολα. Δεν το καθαρίζω και όπως θα έπρεπε μια φορά στις 15 και ας εχω ρίξει φυσίγγια μπόλικα..hit.
Ανετα.Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω λάδι συνθετικό