Ο κυπριδημος για τα επίμονα πλαστικά κατάλοιπα προτείνει πέρασμα με καθαρό ασετον.
Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί ποτέ δεν είχα ανάλογο θέμα,Τα καθαριζα με απλά καθαριστικά έστω κ με λίγο περισσότερο κόπο.
Η ποτιζουμε ένα πανακι κ περνάμε την κάννη,Αφήνουμε να μαλακώνουν τα πλαστικά για κάποια λεπτά κ μετά περνάμε με την ορειχαλκινη βούρτσα,είτε με το χέρι είτε με δραπανο.πότισμα στη "χνουδωτή" βούρτσα και ....δράπανο ????
Σωστός ..Το brasso που περνάω όταν κάνω καλό καθάρισμα, ελπίζω να μην δημιουργεί πρόβλημα. Ακόμα και όταν σταματήσει να βγάζει μαυρίλα στο πανί με το απλό λάδι, μόλις βάλω brasso ξαναβγαζει μαυρίλα μέχρι που γίνεται καθρέφτης.
Εχεις αχρωμιιτη καννη;Το brasso που περνάω όταν κάνω καλό καθάρισμα, ελπίζω να μην δημιουργεί πρόβλημα. Ακόμα και όταν σταματήσει να βγάζει μαυρίλα στο πανί με το απλό λάδι, μόλις βάλω brasso ξαναβγαζει μαυρίλα μέχρι που γίνεται καθρέφτης.
Όχι, χρωμιομενη.Εχεις αχρωμιιτη καννη;
Κομπλε το μαυρισμα βγαινει γιατι το απλο λαδι δεν βγαζει την βρωμια που δεν φαινεται με γυμνο ματι.Η αλοιφη clanol των 5 ευρω για εμενα ειναι πιο καλη απ το μπρασο και να το πω ετσι, ποιο ψιλη.Όχι, χρωμιομενη.
Αυτο κανω και εγω ...!!Ο κυπριδημος για τα επίμονα πλαστικά κατάλοιπα προτείνει πέρασμα με καθαρό ασετον.
Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί ποτέ δεν είχα ανάλογο θέμα,Τα καθαριζα με απλά καθαριστικά έστω κ με λίγο περισσότερο κόπο.
λοιπον επναερχομαι οι γραμμες στην κανη δεν ειναι μολυβδος ειναι απο τον συγκετρωτηρα πλαστικο το οποιο με τις πολλες τουφεκιες λογο οτι ηταν ζεστη η κανη κολησε πανω λιγο ζεστο νερο και εφυγαν χωρις πολλα πολλα
Το ζεστό-καυτό νερό απομακρύνει και οτιδήποτε λιπαρό, θελει οπωσδήποτε καλό λάδωμα μετά.
ζεστό νερό μετά από τα καθαριστικά που χρησιμοποιείτε κάνει δουλειά και δίνει αυτό που θέλετε....το κάνω χρόνια......Μετά από αλοιφές το καλύτερο ξέβγαλμα είναι με ζεστό νερό και σαπούνι.................
συμφωνώ υπάρχουν τόσα προιόντα για καθαρισμό όπλων τώρα πια.......Με το μπράσο γυαλίζουν χαλκό και μπρούτζο, είναι προτιμότερες οι αλοιφές για ανοξείδωτο........
Ο κυπριδημος για τα επίμονα πλαστικά κατάλοιπα προτείνει πέρασμα με καθαρό ασετον.
ένα σκεύασμα με 3 συστατικά έφιαχνε κι ο κος Γιάννης Νικητόπουλος το 1 απ όλα το θυμάμαι ήταν το ασετόν και έκανε καλή δουλειά στο καθαρισμό της κάννης από τα κατάλοιπαΑυτο κανω και εγω ...!!
Όχι δεν βιδώνουν, θες Αγγλικό σπείρωμα.http://www.kalkantzakos.com/Product...tharismou-apo-italiko-se-amerikaniko-speiroma
ξερει κανεις αν σε αυτο το ανταπτορακι βιδωνουν και οι βουρτες της παρκερ?