Tolis SBE1
Banned
Πετρελαιο το πιο καλο για οσους τα καθαριζουν μετα απο καθε κυνηγι και καθαριζει και φτινο και ελαφρυ λιπαντικο ...χωριατης κανονικος αχαχαχχααχ....
και στο τελος της σεζον πηχτρα στο λαδι και τυλιγμα σε εφημεριδαΠετρελαιο το πιο καλο για οσους τα καθαριζουν μετα απο καθε κυνηγι και καθαριζει και φτινο και ελαφρυ λιπαντικο ...χωριατης κανονικος αχαχαχχααχ....
Α εδω δε τελειωνει η σεζον γαμοι γλεντια πασχα αραβωνες αψαχχαχααχακαι στο τελος της σεζον πηχτρα στο λαδι και τυλιγμα σε εφημεριδα
Μερακλήδικο καθάρισμα, ωραίοςΜετα το απογευματινο περπατητο καθαρισμα το δικαννο. Καθαρισμος της καραμπινας απο τα εργοστασιακα λαδια - γρασσα και εκ νεου λαδωμα. Lanber 2082 - Beretta A300 Outlander.
View attachment 39310
Νοικοκυρης.Μετα το απογευματινο περπατητο καθαρισμα το δικαννο. Καθαρισμος της καραμπινας απο τα εργοστασιακα λαδια - γρασσα και εκ νεου λαδωμα. Lanber 2082 - Beretta A300 Outlander.
View attachment 39310
-Brakefree Clp μακράν το καλύτερο από όσα έχειςΤο rem oil ;;;
Όχι
Δεν είναι καθαριστικό, λιπαντικό είναι.
Βασικά τώρα έχω τα εξής λάδια.
-Rem oil
- Legia της Browning (κατά λάθος το πήρα, πολύ παχύρευστο για τα γούστα μου)
-Brakefree Clp
-Ένα noname που τελειώνει
-CorrosionX
-Kano Kroil
-Συντήρησης στρατού
Αυτά θυμάμαι
Το Rem oil και το noname χρησιμοποιώ.
Το Legia λέει ότι καθαρίζει, αλλά δεν το είδα να καθαρίζει το εσωτερικό της κάνης τόσο εύκολα. Έπεσε πολύ βούρτσα σε όχι και τόσο λερωμένη κάνη.
Το clp και το kroil δεν το έχω χρησιμοποιήσει.
Το corrosionx το χρησιμοποιώ στην εξωλέμβια
Το συντήρησης στρατού έχω πάψει να το χρησιμοποιώ.
Αυτά.
Για εμένα λάδι που καθαρίζει καλά έχει αυξημένες πιθανότητες για ζημιά σε πλαστικά και ξύλα, οπότε τα αποφεύγω.
Μπορεί να κάνω και λάθος.
Ασφαλές για πλαστικά είναι αυτό.
https://www.kalkantzakos.com/Product/5349/crud-buster-polymer-safe,-katharistiko-apolipantiko-g96
Το χρησιμοποιεί φίλος που λούζει την πλαστική vinci slug.
Το '02 είχε έρθει ένας θείος(κάτοικος Αθηνών) και παλιος κυνηγός εδώ στο νησι κ μου λέει φέρε μου ενα όπλο να σου δείξω τι κάνω τόσα χρόνια μόλις τελειώσει το κυνήγι...και στο τελος της σεζον πηχτρα στο λαδι και τυλιγμα σε εφημεριδα
Το ξέρω Μάριε ... Το κατάλαβα στην τσέπη-Brakefree Clp μακράν το καλύτερο από όσα έχεις
Κορυφαίο κ το superlubeΤο ξέρω Μάριε ... Το κατάλαβα στην τσέπη
https://www.kalkantzakos.com/Product/89/clp-4-118ml-λάδι-όπλου-clp,-break-free-
118ml 15€
Το 1991 δεν υπήρχε στάλαΑν σας αρεσει το break free και εχετε κανενα φιλο στρατιωτικο που να υπηρετει σε μοναδα τεθωρακισμενων πειτε του να σας φερει . Το χρησιμοποιουν με τους τονους.
Κορυφαίο κ το superlube
Βρε πετρέλαιο όπως λέει ο ΤόληςΈχουν Βασίλη τουλαχιστον 5 χρονια πριν. Οι παραλαβες ειναι τεραστιες. Εχουν μειωθει και οι βολες και οι ασκησεις οποτε παιζει
Στο φουρνο ποση ωρα;Το '02 είχε έρθει ένας θείος(κάτοικος Αθηνών) και παλιος κυνηγός εδώ στο νησι κ μου λέει φέρε μου ενα όπλο να σου δείξω τι κάνω τόσα χρόνια μόλις τελειώσει το κυνήγι...
Κόβει ένα κομμάτι λαδόκολλα βάζει πανω τις καννες κ τις ψεκαζει σπρέι, την τυλίγει κ πιανει τις δυο άκρες με δυο λαστιχακια....
Λαδωσε ελαφρά κ την βάση του όπλου κ μαζί με το κοντακι την τυλιξε κατα τον ίδιο τρόπο...
το ίδιο κ η πάπια του όπλου....
Μόνο που δεν γελασα τότε, σιγά να μην τα βάλω κ στον φουρνο.......
Ασε που τα όπλα πρεπει να αερίζονται...
Μόλις έφυγε πηγα και το "ελευθερωσα" για να μην τον προσβαλλω....
Ποτε μου δεν υιοθετησα αυτή την μέθοδο.....
Πρεπει όμως να παραδεχτώ ότι αργότερα που έτυχε να δω την 302 και το ij27 που είχε ήταν σε άριστη κατασταση.............
Παντως μεσα που βαζω τις αλυσιδες του αλυσοπριονου γιανκαθαρισμα αλλα και συντηρηση ( καποτε και σε βενζινη) μια χαρα καθαριζουν απο πισσα κλπΠλακα πλακα το πετρελαιο ειναι εξαιρετικος οργανικος διαλυτης. Κανενας χημικος να μας διαφωτισει?