Ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι τον φουνταρανε απο το αεροπλανο μαζι με τα δρακουλινια.Πέταξαν και τον πατέρα μου τις πρώτες μέρες!!!!
Ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι τον φουνταρανε απο το αεροπλανο μαζι με τα δρακουλινια.Πέταξαν και τον πατέρα μου τις πρώτες μέρες!!!!
Πασοκαρα ρεεεεεΔρακουλινια γαριδακια πατατάκια για τα παιδια. Είχαμε βαρεθεί να τα τρωμε!!!! Τρόφιμα και ζωοτροφές πεταγαν και πολλά μάλιστα από αυτά! Πέταξαν και τον πατέρα μου τις πρώτες μέρες!!!! Έφυγε το πρωι για δουλεια και το απόγευμα είχε 2 μέτρα χιόνι στην Ραχη και τον έφεραν με την πρωτη...πτηση!!!!!
Όχι μωρέ!!! Πως λέμε να σε πετάξω με το αμάξι στο τάδε μερος??? Έτσι ...πεταξαν τον πατέρα μου με το Σινουκ μαζί με άλλους 3-4!!!Ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι τον φουνταρανε απο το αεροπλανο μαζι με τα δρακουλινια.
Είπα να το γραψω. Πασοκαρα οντως!!!! Απλόχερα τα αγαθά και οι υπηρεσίες!!!!Πασοκαρα ρεεεεε![]()
Εχουν σχεδιο Γιαννη.Γιαυτο λενε απο το απογευμα οτι οποιοςΈρχεται λέει δύσκολη νύχτα για την Αττική. ...
Στην εθνική οδό εφαρμόζεται το σύστημα ακορντεόν όπως με τον κορονοιο .....ανοίγουν και μετά ξανακλεινουν. .
Είναι μακριά ακόμη αλλά όλο και κάτι δείχνει να κατεβαινει εκεί στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτη.Διάβασα κάπου ότι αρχές Μαρτίου ίσως να μας επισκεφθούν ξανά οι χιονοπτώσεις. Μέχρι τότε θα έχουμε καλό καιρό.
Ερμα6ια των καναλιών και τις ηλιθιότητας που εκπέμπουν .Αυτό εννοείται. Αλλά και να μεγαλοποιεις μια συνηθισμένη χειμωνιάτικη χιονοκαιρια λες και έρχεται η εποχή των παγετώνων είναι θεοχαζο.
Αυτό ακριβώς θέλουν να φτιάξουν για να βλέπουν ότι σαβούρα και ψέμα δείχνουνΕρμα6ια των καναλιών και τις ηλιθιότητας που εκπέμπουν .
Σα να θελουν να φτιάξουν πιο πολλούς ηλίθιους ενα πράμα .
Το πρωί έδειχνε κατάβαση ψύχους. Στο 6αρι του όχι! Είναι μακριά ακόμη!Πάντως το gfs δεν δείχνει κάτι φοβερό .
Ούτε φάνηκε ενώ τις περιμέναμε.Υπομονή Σάκη έρχονται ζέστες. Βροχή για εμάς εδώ δυστυχώς δεν φαίνεται συντομα.
Έχει ξεραθεί ο τοπος. Ουσιαστικά μετά από τα χιόνια του Φλεβάρη οι βροχές που έχουν πέσει είναι αστειες.Ούτε φάνηκε ενώ τις περιμέναμε.