Το θεμα ειναι το νταλαβερι να γινεται και το χρημα να γυριζει...... Ολα αυτα τα γυρισματα του καιρου ειναι σε βαθος 50 ετιας !!
Το θεμα ειναι το νταλαβερι να γινεται και το χρημα να γυριζει...... Ολα αυτα τα γυρισματα του καιρου ειναι σε βαθος 50 ετιας !!
Λιάκο αν δεν το δεις μεμονωμένα ,δηλαδη πως πηγε φέτος,περσι η και προπερσι και το δεις απο 30, η 40 χρονια πριν η και περισσότερο για όσους ειναι μεγαλύτεροι ,η αλλαγή ειναι δραματική..Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι να πιστέψω αν υπάρχει η δεν υπάρχει κληματικη αλλαγή ο χρόνος θα δείξει ..
Η μεγαλητερη θερμοκρασια που εχει μετριθει στην ελλαδα ειναι :48 °c στην Ελευσινα και το τατοι ,το 1977 κληματικη αλλαγη το 77 ;; Το 1912 πεθαιναν στον πειραια απο τον καυσωνα !!Λιάκο αν δεν το δεις μεμονωμένα ,δηλαδη πως πηγε φέτος,περσι η και προπερσι και το δεις απο 30, η 40 χρονια πριν η και περισσότερο για όσους ειναι μεγαλύτεροι ,η αλλαγή ειναι δραματική..
Τωρα αν το λένε κύκλο ,η τετράγωνο , ,κλιματική αλλαγή η όπως αλλιώς δεν με ενδιαφέρει. Το θεμα ειναι οτι ζούμε μια αλλη κατάσταση καθολου φυσιολογική .
Αυτο.η μιλαμε για φυσικη διαδικασια δεν το ξέρω. ..
Στους ντιζελοκινητηρες ?Όταν στο παρελθόν από μία παγετωνικη περίοδο πέρναγαν σε μία θερμή περίοδο, πού το απέδιδαν ;
Αυτο λεμε οτι σε μια περιοδο 50 ετιας εχει και προοδευτικη αυξηση θερμοκρασιας και μετα ξανα πεφτει η θερμοκρασια !! Ολλοι μιλανε για ανωδο της θερμοκρασιας και λιωσιμο των παγων ! Στο βορειο ημισφαιριο γιατι στον νοτιο πολο οι παγοι αυξανονται ! Αλλα κανεις δεν το λεει απο αυτους που κονομανε απο αυτην την κατασταση ! τα 50-100 χρονια για τον κυκλο της γης ειναι μια τριχα απο τα αρ@@@@δια τηςΝομίζω ότι μερικοί ψάχνετε το δέντρο αλλά χάνετε το δάσος. Είχε λες 48 βαθμούς το 77. Πριν από το 77 και μετα το 77 πόσες χρονιές κύλισαν στα κανονικά? Το θέμα είναι ότι εγώ θυμάμαι την Δίρφη να έχει χιονουρες μέχρι τέλος Ιουνίου τις περασμένες δεκαετίες. Τώρα μέσα Απριλίου είναι ξεχιονη εντελώς. Η κανονικότατα είναι παρελθόν. Τώρα αν φταίει ο Σορος, ο Μητσοτάκης, ο Γιαραμπης , οι Ελ , ο Ελοχιμ η μιλαμε για φυσικη διαδικασια δεν το ξέρω. Πάντως τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι αριθμοί που το δείχνουν είναι αμείλικτοι και το κυριότερο το νιώθουμε στο πετσί μας κάθε χρόνο που περνάει.
Βγήκαν και τα σαλιγκάρια.Πολύ ωραία βροχουλα μια ώρα τώρα ..ότι πρέπει για τα φυτα
Εγώ μόνο στριγκακια βλέπω στο Δρόμο γεμησαμε ανατολικό μπλοκ που θα δουλέψουν στα ξενοδοχείαΒγήκαν και τα σαλιγκάρια.
να τις αφήνετε να ξεκουράζονται στον ελεύθερο χρόνο τους . όχι να τις εξαντλείτε σε διάφορες στάσεις και να υπονομεύετε έτσι τη βαριά μας βιομηχανίαΕγώ μόνο στριγκακια βλέπω στο Δρόμο γεμησαμε ανατολικό μπλοκ που θα δουλέψουν στα ξενοδοχεία
Αν πέσεισ στα χέρια τους δεν υπάρχει ελεοσ θα πασ για δουλειά μετά από μια βδομάδανα τις αφήνετε να ξεκουράζονται στον ελεύθερο χρόνο τους . όχι να τις εξαντλείτε σε διάφορες στάσεις και να υπονομεύετε έτσι τη βαριά μας βιομηχανία