Η Σουηδεζες με 13 βαθμούς τον βγάζουν έξω εκεί. Η μόνο εδώ τα κάνουν αυτά??? Ανέβηκες για πέρασμα χήνας η πέρασμα ξανθου θηραματος.αυτη τη στιγμη στην κεντρικη Σουηδια εχει 13 βαθμους
View attachment 92053
Να τα κοιτας ολα γενικότερα να βλεπεις που και ποσο συμβαδίζουν@periklis-ath αυτό το νέο φρούτο στα μονδελα πιάνει τίποτα η του ρίχνουμε μια μουτζα και πάμε πάρα κατ????View attachment 92054
Ψαχνω να βρω κοντοπουτανο σουηδέζα και δεν βρισκω φιλε, βολτα ανέβηκα για λιγη χαλαρωση και αλλαγη παραστάσεωνΗ Σουηδεζες με 13 βαθμούς τον βγάζουν έξω εκεί. Η μόνο εδώ τα κάνουν αυτά??? Ανέβηκες για πέρασμα χήνας η πέρασμα ξανθου θηραματος.
Αυτο εχει μπλοκ στην δυτική ΕυρώπηΜου αρέσει αυτό. Αν το συνεχίσει και έρθει πιο κοντινές ώρες , 15 του μήνα ή 16 πρώτη άδεια....View attachment 92062
Παρα πολυ σωστά φιλε..Αυτο που βλεπω εγω στο καιρο γενικως ειναι οτι +φέτος δεν θελει ή αργεί πολυ να κατέβει γενικο κρύο απο ΒΑ και οταν λεω ΒΑ εννοω απο βόρειο Αρκτικό - Σιβηρία προς Ευρώπη.
Λάθος κατεύθυνση πηρες , κάνε αναστροφή για Αιτωλοακαρνανία, κοντές με μεγάλα βυζι@..Ψαχνω να βρω κοντοπουτανο σουηδέζα και δεν βρισκω φιλε, βολτα ανέβηκα για λιγη χαλαρωση και αλλαγη παραστάσεων
Εγώ δεν κανό τίποτα... να πάνε να @@@@@ η τσίχλες σιγά μην σκάσω εγώ για τον καιρο που θέλουν για να μπουν?????@periklis-ath Αδερφέ επιμένει και το έχει στην πρώτη καρτέλα. Αν βγει αυτό μετά τις 13-14 θα έχουμε θέματακι... Κάντε όλοι βουντού ρε. @ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ξεκινά τα ευχέλαια και τους ψαλμούς και εγώ θα κάνω νηστεία...
Έλα μην κάνεις μούτρα. Μόλις πετύχεις το πρώτο μπασιμο θα τα ξεχάσεις όλα....Και θα ανάψεις και λαμπάδα στον Άγιο....Εγώ δεν κανό τίποτα... να πάνε να @@@@@ η τσίχλες σιγά μην σκάσω εγώ για τον καιρο που θέλουν για να μπουν?????
Εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το cast του όπλου κι εσύ κάνεις βόλτες; Πόσο ανεύθυνο κι ανώριμο...Ψαχνω να βρω κοντοπουτανο σουηδέζα και δεν βρισκω φιλε, βολτα ανέβηκα για λιγη χαλαρωση και αλλαγη παραστάσεων
Όταν θα δεις της Σουηδέζες και εσύ ανεύθυνος και ανώριμος θα γίνεις.Εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το cast του όπλου κι εσύ κάνεις βόλτες; Πόσο ανεύθυνο κι ανώριμο...
Σωστά φίλε, το ιδανικό και καλύτερο σενάριο οπως ηταν σε μεσο ορο παλιοτερα ο καιρός και οταν λεω παλιοτερα εννοω 70-80-90 ειναι να ανεβαίνουν υψηλες πιεσεις κεντρική και δυτικη Ευρώπη σε συνδυασμό με χαμηλες κεντρική Ασία.Αυτη η συνέπεια και συχνότητα αυτου του φαινομένου ανα τα χρονια μειώνεται κατα παρα πολυ!Οι αιτίες πιστεύω ειναι πολλές, στον Ατλαντικό και ιδιαίτερα στο βορειο Ατλαντικό η θερμοκρασία του ωκεανού δεν ειναι ιδια οπως τότε συνεπώς τα ρεύματα στις θαλασσες φερνουν πιο ζεστα νερα απο τον ισημερινό στις ακτες της ΒΔ Ευρώπης ετσι εχουμε αυτο που συμβαίνει με τα τοσο βαθεια και βίαια χαμηλά, απο την αλλη τωρα ανατολικα και κεντρικη Ασία δεν εχουν αλλαξει ούτε επηρεαστεί τοσο γι'αυτο και *κάπως* παει να δουλέψει το συστημα σωστα εστω και με αργοπορία...Παρα πολυ σωστά φιλε..
Για να κατέβει θελει Υψηλές πιέσεις να ανέβουν κεντρική Ευρώπη..
Μεχρι στιγμής μονο τεράστια βαρομετρικά περνανε απο εκει ..
Το κοντακι μπορει να περιμενει ως την ερχομενη εβδομαδα δεν πειράζει, αργουν οι τσιχλες απ οτι διαβαζω έτσι κι αλλιωςΕδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το cast του όπλου κι εσύ κάνεις βόλτες; Πόσο ανεύθυνο κι ανώριμο...
Σπύρο μην ακούς κανέναν ,ψάξε εσύ να βρεις το κοντοπούτανο που θέλεις και άσ τους να τραγουδάνε.Το κοντακι μπορει να περιμενει ως την ερχομενη εβδομαδα δεν πειράζει, αργουν οι τσιχλες απ οτι διαβαζω έτσι κι αλλιως
Θείο,πες αλήθεια!Σπύρο μην ακούς κανέναν ,ψάξε εσύ να βρεις το κοντοπούτανο που θέλεις και άσ τους να τραγουδάνε.