Πες μου τι θες να σου φερω.Ποτε πηγες πατριδα; Παρε μου και ερχομαι να τα παραλαβω απο εσενα, σε κερναω τσιπουρο και μπουρμπουαρ.Μιλαμε μαμανε τα 24 κ 28 του Γιωργου!
Το εχουμε καταλαβει το υπουλο παιχνιδι...Οι μαυρογατες είναι άρτια εξοπλισμένες και οι αποθήκες γεμάτες πυρομαχικά.....
Περσινό γιατί φέτος......Πες μου τι θες να σου φερω.
Εννοειται οτι μπουρμπουαρ κλπ θεωρουνται απαραδεκτα.
Μονο μελι απο Τριαδα δεχομαστε
Μπορείς να σκίσεις τα πτυχία σουΠάμε πολύ καλά!!!!! Γαιδουροκαλοκαιρο μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι..... Τα mm κοιτάξτε...
View attachment 91993
Αν το θεωρείς βροχή αυτό πάω πασοΜπορείς να σκίσεις τα πτυχία σου
Βρέχει στην Χαλκίδα .
Πέρασε μια ζωνη καταιγίδων πιο ανατολικάΜπορείς να σκίσεις τα πτυχία σου
Βρέχει στην Χαλκίδα .
Απο 9 του μηνα και μετα θα γυρίσουν τα τρυγόνια πισω ετσι οπως το παειΠάμε πολύ καλά!!!!! Γαιδουροκαλοκαιρο μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι..... Τα mm κοιτάξτε...
View attachment 91993
Έτσι φενεται τους χειμώνες που ξέραμε θα τους ξεχάσουμε ο τελευταίος ήταν το 16/17....να είμαστε καλά να τον θυμόμαστεΕρχόμαστε πιο κοντα στις καιρικές συνθήκες της βόρειας Αφρικής
Καλά μιλάμε για εμετό τελείως. Και να σου πω για τις τσιχλες χεστηκα κιόλας(την εχω μυριστει την δουλεια απο νωρις φετος με την εμμονη του καιρου). Έπρεπε να βγάλω φωτογραφίες σήμερα εκεί που είχαμε πάει για γουρούνια. Πουρνάρια και αγριλιες , στρέμματα ολόκληρα σερι ξερα. Ούτε ένα πράσινο. Όπου το έδαφος είναι πετρωδες και πιο φτωχο τον πήραν όλα κλαρίνο. Έριξε 10 λεπτα λασπη και βρωμισε τα πάντα.Απο 9 του μηνα και μετα θα γυρίσουν τα τρυγόνια πισω ετσι οπως το παει
Τώρα βρέχει "καλα" εδώ.Αλλος ενας πυρινας καταιγίδων βγηκε ανατολικά ..
Σημερα αναθεώρησαν την πορεια του χαμηλού..
Μιλαμε για απίστευτο κουβα
https://www.sat24.com/en-gb/country/gr#selectedLayer=euVisible&lightning=on
Ποιά σελίδα είναι;Πωωωωω πνιγηκαμε και σήμερα....View attachment 92001
Μια απόκλιση 20-50 χιλιομέτρων της πορείας του χαμηλου εχει γινει απο εχθέςΤώρα βρέχει "καλα" εδώ.
Είναι μετεωρολογικος σταθμος. Ανανεώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτός είναι στα Ψαχνα. Έχουμε άλλους 3 εδώ γύρω. Χαλκίδα, Στενή και Μακρυκαπα.Ποιά σελίδα είναι;
Μόνο τις ζέστες πιάνουν εύκολα. Και σε αυτές μερικές φορές πέφτουν έξω ως προς την ένταση.Μια απόκλιση 20-50 χιλιομέτρων της πορείας του χαμηλου εχει γινει απο εχθές
στην πραξη αλλάζει παρα πολλα ομως..
Ολα τα μεγαλα προγνωστικά εχουν τέτοιες αποκλίσεις γι'αυτό δεν πρέπει να κοιταμε σε αυτα τόσο τοπικά φαινόμενα..
Βασικα δεν ειναι και αυτος ο σκοπος τους
Θα έπρεπε σαν χώρα να έχουμε αναπτύξει ενα δικο μας αλλα τωρα οκ
Μας λείπουν πολλα για να έχουμε κατι τετοιο