Περικλη πως γινετε να πεφτεις σε ολα μεσα;με εχεις εντυπωσιασει να ξερεις,περιμενω πως και πως να ακουσω τις προγνωσεις σου,να σαι καλα!Ναι κλασικά
Περικλη πως γινετε να πεφτεις σε ολα μεσα;με εχεις εντυπωσιασει να ξερεις,περιμενω πως και πως να ακουσω τις προγνωσεις σου,να σαι καλα!Ναι κλασικά
@panagiotis agiannitis κάποιο σχόλιο, κάποια πρόβλεψη ?
Ρε συ είναι ενας αιωνας μακρια@panagiotis agiannitis κάποιο σχόλιο, κάποια πρόβλεψη ?
Περι δεν ξέρω Χριστό απ αυτά ,μοντέλα χάρτες κτλ . Εγώ κρεμομαι απ τα χείλη σου μόνο στα μεταφρασμέναΡε συ είναι ενας αιωνας μακρια
Απλα είναι οτι καλύτερο εχει τρεξει εως τώρα για τον μηνα
Μια χαρα τα λεειΠερι δεν ξέρω Χριστό απ αυτά ,μοντέλα χάρτες κτλ . Εγώ κρεμομαι απ τα χείλη σου μόνο στα μεταφρασμένα
Την παράθεση την έκανα πιο πολύ,γιατί δεν έχει αφήσει πρόβλεψη για πρόβλεψη ο Παναγιώτης χωρίς σάλτσα
Να τα βάψω μαύρα ποτέ!!! Άλλωστε έχει δεν έχει εκεί θα είμαστε όλοι στα καρτερια και στα περπατητα. Απλά στεναχωριέμαι να βλέπω τον ουρανό άδειο στα μπασιματα. Τις ακούς νύχτα και μέρα τίποτα στις κακές χρονιές. Το μπασιμο πέρα από τουφεκιδι και καρπωση είναι το απολυτο! Να βλέπεις εκατοντάδες πουλιά παντού!
Έτσι και εγώ έχω φτασει το όριο πολλές φορές και κάθομαι και χαζεύω μετά.... για ένα παθιασμένο τσιχλοκυνηγο είναι το απόλυτο αυτόΝα τα βάψω μαύρα ποτέ!!! Άλλωστε έχει δεν έχει εκεί θα είμαστε όλοι στα καρτερια και στα περπατητα. Απλά στεναχωριέμαι να βλέπω τον ουρανό άδειο στα μπασιματα. Τις ακούς νύχτα και μέρα τίποτα στις κακές χρονιές. Το μπασιμο πέρα από τουφεκιδι και καρπωση είναι το απολυτο! Να βλέπεις εκατοντάδες πουλιά παντού!
Είδες το φως το αληθινό επιτέλους.....Βροχή μεχρει τώρα σχεδόν τίποτα πολύ χαλαρά χτες ζέστη πολύ....ξανα εβαλα το σορτς και κοντό μανίκι ...τέτοια εποχή ανάβαμε τζάκι για τον π@@@@@ και θέλουμε ναμπουν και πουλιά ούτε τα α@@@@# μου .θα πάρουμε .....
Κανονίστε να ακούτε τις μαυρόγατες και να σας βρουν οι τσίχλες ξεβρακωτους.@panagiotis agiannitis κάποιο σχόλιο, κάποια πρόβλεψη ?
Ελπίζω να έχεις καλή παραγωγή στη μηχανή σου, γιατί τα μπασίματα μπορεί να σε εκθέσουν και να πάει το εμπορικό γόνατοΚανονίστε να ακούτε τις μαυρόγατες και να σας βρουν οι τσίχλες ξεβρακωτους.
Έρχετε χαμός, λέμε.
View attachment 91973
Ποτε πηγες πατριδα; Παρε μου και ερχομαι να τα παραλαβω απο εσενα, σε κερναω τσιπουρο και μπουρμπουαρ.Μιλαμε μαμανε τα 24 κ 28 του Γιωργου!Κανονίστε να ακούτε τις μαυρόγατες και να σας βρουν οι τσίχλες ξεβρακωτους.
Έρχετε χαμός, λέμε.
View attachment 91973
Ποσο τα αγοραζεις αυτα Χρήστο;Ποτε πηγες πατριδα; Παρε μου και ερχομαι να τα παραλαβω απο εσενα, σε κερναω τσιπουρο και μπουρμπουαρ.Μιλαμε μαμανε τα 24 κ 28 του Γιωργου!
Οι μαυρογατες είναι άρτια εξοπλισμένες και οι αποθήκες γεμάτες πυρομαχικά.....Κανονίστε να ακούτε τις μαυρόγατες και να σας βρουν οι τσίχλες ξεβρακωτους.
Έρχετε χαμός, λέμε.
View attachment 91973