Και το 22 φιλε.Το 20. Μακράν τα χειρότερα μπασιματα...
Έβγαλε μονο γυρω απο το Αιγαίο..Και εκει οχι παντου ..
Και το 22 φιλε.Το 20. Μακράν τα χειρότερα μπασιματα...
Καλά, άλλη φόλα από εκεί. Αλλά τότε κράτησε πουλια εδω και κάναμε την πλάκα μας.Και το 22 φιλε.
Έβγαλε μονο γυρω απο το Αιγαίο..Και εκει οχι παντου ..
Ναι μην μου το θυμίζεις.Καλά, άλλη φόλα από εκεί. Αλλά τότε κράτησε πουλια εδω και κάναμε την πλάκα μας.
@!$&*()&^&))_)*!!!!... βρέχει πάλη ....και μάλιστα πολύ καλά δείχνει να μας έχει κύκλωση καλά
ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ....Παμε καλα για την επόμενη εβδομάδα..
Παμε καλα..
Λιγο ακομα
Ελα αγορι μου σκαστο πανω μας απο τον πουτινΠαμε καλα για την επόμενη εβδομάδα..
Παμε καλα..
Λιγο ακομα
Κινηση των Υψηλών πιεσεων απο Κετροδυτικα προς τα βαλκανια@periklis-ath πιστεύω πλέον ότι το κρύο από πάνω μας είναι δεδομένο. Αποκορύφωμα χθες το 18αρι gfs που είχε και χιονοπτώσεις κάτω από τα βορειοδυτικά σύνορα μας. Μακάρι να κάτσουν όλα καλά. Τρίτη 15/10 μπορώ να πάρω άδεια και θα την πάρω και ότι θέλει ας γίνει.
Κυριακη να παω βολτα με το κουμπαρο η μπα;Κινηση των Υψηλών πιεσεων απο Κετροδυτικα προς τα βαλκανια
Σάββατο Κυριακή ..
Ανεβασμα του Υ ψηλότερα απο Τριτη Τετάρτη με πιο ΒΑ ρευμα προς τα εμας
Συνήθως θελουν 2 μερες απο την εναρξη ..
Και καποιες που φανηκαν σημερα ηταν απο το ανοιγμα που ειχαμε αρχες της εβδομάδας
Πιστεύω Δευτέρα Τριτη θα πεσουν χαμόγελα
Και τι έχεις να χάσεις??? Κάπου κοντά....Κυριακη να παω βολτα με το κουμπαρο η μπα;
Να πας εννοειτε..Κυριακη να παω βολτα με το κουμπαρο η μπα;
Σταμάτα να γράφεις σε παρακαλώ.......Λοιπά με που το γράφω αλλά βρέχει πάλη ....και μάλιστα πολύ καλά δείχνει να μας έχει κύκλωση καλά
Παμε καλα για την επόμενη εβδομάδα..
Παμε καλα..
Λιγο ακομα
Ωωωωχχχ που να λυσαξεις, με πιάνει τρέμουλο με αυτα που γραφεις.....Το gfs εδω και μια εβδομάδα ειχε πιάσει την πτώση της θερμοκρασίας στα διαγράμματα του για την βα Ευρώπη γυρω στις 14 του μηνα ..
Φαίνεται οτι θα πέσει μεσα ..
ΚινησηΑμάν και τρις αμαν Κωστάκη.... Να δεις που στο αποψινό σχόλιο του @periklis-ath που θα σε πιασει συγΚΡΥΟ.....Ωωωωχχχ που να λυσαξεις, με πιάνει τρέμουλο με αυτα που γραφεις.....
Εγω μονο την Κρήτη βλεπω εκτος...αν βλεπω καλα.@ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ @panagiotis agiannitis Εδώ βλέπουμε ΞΕΡΟΚΡΥΟ σε όλη την Ελλάδα. Κοιτάξτε ποιο νησί είναι εκτός......View attachment 92256