Έχει να ρίξει αρκετό ακόμη...Κατεβάζει πολύ νερο ο Ληλας...
Όχι τίποτα επικίνδυνο, αλλά πολύ νερο..
Με το μάτι πρέπει να είναι λίγο κάτω από μέτρο το ύψος του νερού...
Εγώ πάντως όταν μου πισωγύρισε γυναίκα δεν είδα ποτέ χιόνια . Χρόνια πολλά συνάδελφεεχη ο καιρος γυριζματα ωπος τα λεςςςς φιλεμου ΠΕΡΙΚΛΗ ο καιρως πιστευω ειναι σαν της γηνεκας τα πισωγυρισματααα ,ποτε θα δουμε χιονιαααααα
Eσύ μήπως έκανες και τίποτα μαθήματα μετεωρολογίας; Γιατί έχεις γνώσεις ανεξήγητες που δεν ταιριάζουν,νομίζω,σε έναν θεολόγο...Υ.Γ. Πολλά από αυτά που γράφεις για τον καιρό εγώ τα ακούω πρώτη μου φορά...Η Στενή βαράει αυτή την στιγμή 120αρες ραγδαιοτητες. Αν συνεχίσει έτσι όλη νύχτα θα δείτε τίποτα Ψαχνα και περιξ στην TV....
Ναι, ακόμη και τα χερσα έχουν λιμνούλες.Μήτσο φαντάζομαι ότι τα πεδινά, από Ψαχνα και πάνω θα είναι λίμνη...
Να ρωτήσεις τον @periklis-ath Αυτός με τα γραφόμενα του τόσα χρόνια με έβαλε στο τρυπακι να ψάξω. Βέβαια δεν μπορώ να συγκρίθω σε θεμα γνωσεων μαζί του αλλά ανάγνωση των δεδομένων ενός μετεωρολογικου σταθμού μπορώ να την κάνω!Eσύ μήπως έκανες και τίποτα μαθήματα μετεωρολογίας; Γιατί έχεις γνώσεις ανεξήγητες που δεν ταιριάζουν,νομίζω,σε έναν θεολόγο...Υ.Γ. Πολλά από αυτά που γράφεις για τον καιρό εγώ τα ακούω πρώτη μου φορά...
Δημήτρη μια χαρά τα λες και τα γραφειςΝα ρωτήσεις τον @periklis-ath Αυτός με τα γραφόμενα του τόσα χρόνια με έβαλε στο τρυπακι να ψάξω. Βέβαια δεν μπορώ να συγκρίθω σε θεμα γνωσεων μαζί του αλλά ανάγνωση των δεδομένων ενός μετεωρολογικου σταθμού μπορώ να την κάνω!
Ισως πρόσκαιρα να κατέβουν λιγο πιο χαμηλα απο τα 800-1000 μετραΣκ εξαρση ακουσα με χιονια μεχρι τα 500μ.δεν ξερω αν ισχυει.Περι τι βλεπεις;
Φτάσαμε στο σημείο πού σκέφτομαι καλύτερα να πνιγούμε παρά αυτό που πάθαμε το καλοκαίρι με τις ξερές πλαγιές .Ότι έχει ο καθένας Διονυση....
Εδώ πιασαμε τα 185 και ριχνει ασταμάτητα....Στενή 250!!!!
Χθες αργά το απόγευμα η Στενή έπεσε στους 1.8 αν θυμάμαι καλά με σημείο δρόσου 0.9. Και εκεί που έλεγα να θα το γυρίσει σε λίγο σε χιόνι να πάμε να δούμε καμιά νιφάδα, άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία σταδιακά που μέχρι τα μεσάνυχτα έπιασε 7-8 βαθμούς!!!!Ισως πρόσκαιρα να κατέβουν λιγο πιο χαμηλα απο τα 800-1000 μετρα
Έχει να κανει με πολλες τοπικες παραμέτρους αυτο..
Μέχρι τωρα ενω στην θεση του χαμηλου πηγαν πολυ καλα ,εχασαν τις θερμοκρασίες, οπου τελικα ηταν πιο ανεβασμενες απο οτι εδιναν τα μοντέλα ,με αποτέλεσμα τα χιονια να μείνουν αρκετά ψηλα ..
Προσπαθούν με το ζορι να δώσουν λιγο έκταση στο θεμα..Να κάνουν κανενα ρεπορτάζ..Κανενα κλικ για τα χιόνια που έρχονται
Ενω στην πραγματικότητα ειναι απλα μια χειμερινή κακοκαιρια και τιπτ αλλο..
Είμαι 44 ετών και γυρνάω στα δάση και τα βουνα μας εδώ απο μικρό παιδί με τον πατέρα μου. Το φετινό δεν το θυμάμαι πότε. Να βλέπεις ολόκληρες πλαγιές με ξερους θάμνους και ξερα έλατα και να ματώνει η καρδιά σου. Ήταν σαν να έχουν καεί χωρίς να έχει περάσει φωτιά. Και η καταστροφή που πάθαμε πολύς κόσμος στα μελισσια πρωτοφανής! Θα τα ξανακάνουμε....Φτάσαμε στο σημείο πού σκέφτομαι καλύτερα να πνιγούμε παρά αυτό που πάθαμε το καλοκαίρι με τις ξερές πλαγιές .
Ήταν ανατριχιαστική εικόνα και ήταν σε πολλά σημεία της Ελλάδας, Πελοπόννησο, Στυλίδα, Καβάλα.. παντούΕίμαι 44 ετών και γυρνάω στα δάση και τα βουνα μας εδώ απο μικρό παιδί με τον πατέρα μου. Το φετινό δεν το θυμάμαι πότε. Να βλέπεις ολόκληρες πλαγιές με ξερους θάμνους και ξερα έλατα και να ματώνει η καρδιά σου. Ήταν σαν να έχουν καεί χωρίς να έχει περάσει φωτιά. Και η καταστροφή που πάθαμε πολύς κόσμος στα μελισσια πρωτοφανής! Θα τα ξανακάνουμε....
Άς ρίξει όσο ποιο πολύ μπορεί το έχετε ανάγκη μιτσοΧθες αργά το απόγευμα η Στενή έπεσε στους 1.8 αν θυμάμαι καλά με σημείο δρόσου 0.9. Και εκεί που έλεγα να θα το γυρίσει σε λίγο σε χιόνι να πάμε να δούμε καμιά νιφάδα, άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία σταδιακά που μέχρι τα μεσάνυχτα έπιασε 7-8 βαθμούς!!!!
Ρίχνει ακόμα εδώ με αυξομειώσεις! Πιστεύω θα ξεπεράσουμε τις 48 ώρες συνεχούς βροχόπτωσης για πλακα. Η Μακρυκαπα θα πιάσει 250αρα σε χιλιοστά η Στενή θα ξεπεράσει τα 350 και η Σεττα θα φλερτάρει με τα 400 χιλιοστά!!! Υπέροχη χειμερινή κακοκαιρία!!!
Ανεβασα το τελευταίο ποστ μου και οσα εχω ανεβασει για χιονια βροχες εχουνε πεσει ολα μεσα...πιστευω πως θα δειτε και πιο χαμηλα!@periklis-ath ο Κλέαρχος λέει για χιόνι στα πεδινά Σαββατοκύριακο στα μέρη μου? Ισχύει? Δεν νομίζω. Αντε μέχρι Στενή.
Υποστήριξη στα 500hpa εχει@periklis-ath ο Κλέαρχος λέει για χιόνι στα πεδινά Σαββατοκύριακο στα μέρη μου? Ισχύει? Δεν νομίζω. Αντε μέχρι Στενή.