Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κάθε τρέξιμο και χειρότερο
Δεν θελει να δωσει καλα πράγματα φετος
Κτ θα γίνει στο τέλος,πιστεύω...απλά δν θα είναι στα περσινά στάνταρ...δν πειράζει κ με λίγες κ με πολλές τις βόλτες μας θα τις κάνουμε!!!

Πέρσινες μπωρη ...για φέτος το έχω χλωμό .fishing.
Μπορείς πολύ εύκολα να δεις άμα είναι περσινές η φετινές. Εδώ ο ΝΙΚΟΣΣΣ η ΣΤΑΥΡΟΣΣΣΣ που έμενε αλλά δεν έμενε στην Κρήτη μας ανέβαζε προπερσινους λαγους και το πήραμε πρέφα. Αρα.....

Μπορείς πολύ εύκολα να δεις άμα είναι περσινές η φετινές. Εδώ ο ΝΙΚΟΣΣΣ η ΣΤΑΥΡΟΣΣΣΣ που έμενε αλλά δεν έμενε στην Κρήτη μας ανέβαζε προπερσινους λαγους και το πήραμε πρέφα. Αρα.....
Και μιας και το αναφέρεις η λαγοί θα είναι περισσότεροι από της τσιχλες φέτος .....μόνο ο σάκις θα βαράει καμία χηνα 🧐

Και μιας και το αναφέρεις η λαγοί θα είναι περισσότεροι από της τσιχλες φέτος .....μόνο ο σάκις θα βαράει καμία χηνα 🧐
Όταν στα έλεγα εγώ από τον Αύγουστο μου την έλεγες... Τώρα που επιασες την κλαψα εσύ άλλαξα εγώ τροπάριο!!!
Από τις 14 και μετά θα χεστουμε στην τσίχλα. ΤΕΛΟΣ....

Όταν στα έλεγα εγώ από τον Αύγουστο μου την έλεγες... Τώρα που επιασες την κλαψα εσύ άλλαξα εγώ τροπάριο!!!
Από τις 14 και μετά θα χεστουμε στην τσίχλα. ΤΕΛΟΣ....
Ότι θα χεστουμε σύμφωνο ..o_O

Πουλια λιγα πολλα θα μπουν απο δω και περα,το προβλημα ειναι ομως οτι ερχονται πολλοι ενιχυμενοι ανεμοι απο κυριακη και για μερες και σε συνδυασμο με την εντονη ξηρασια στα νοτια και ανατολικα και χωρις καθολου βροχες για καιρο κανει την κατασταση πολλυ επικυνδυνη!

Κτ θα γίνει στο τέλος,πιστεύω...απλά δν θα είναι στα περσινά στάνταρ...δν πειράζει κ με λίγες κ με πολλές τις βόλτες μας θα τις κάνουμε!!!
Θέλουμε πιο ανοιχτό καιρο
Πιο καθαρή ατμόσφαιρα για τοσο νωρις στον μηνα

Back