Τυχερεεεε ,έχουμε πεθάνει στη νοτιά και τη ζέστη!Εδώ παντός άλλαξε ο καιρός έβαλε β.δ..5/6.... Και έπεσε η θερμοκρασία
Τυχερεεεε ,έχουμε πεθάνει στη νοτιά και τη ζέστη!Εδώ παντός άλλαξε ο καιρός έβαλε β.δ..5/6.... Και έπεσε η θερμοκρασία
Δεν ειναι κακο να έχουμε δυο Τσεχες στα καλαμποκια τα απογεύματαΛιάκο στείλε τα κορίτσια να πάρω ένα κουτί γλυκά κ ένα ουίσκι να πάω να δω τον Περικλή κ άσε τα δοθε κειθε με τον βοριά...
Αρι μου αν σας στης στείλω εκεί θα τρέμουμε τα κλιτσια σας ένα μήνα ...θα χάσετε τα μπασιματα .....μια απο αυτές κανη για ένα λόχοΛιάκο στείλε τα κορίτσια να πάρω ένα κουτί γλυκά κ ένα ουίσκι να πάω να δω τον Περικλή κ άσε τα δοθε κειθε με τον βοριά...
Τέτοια του λέτε και θα ριχνει 5 κουτιά την μερα και θα λέει εδώ νέκρα και σήμερα....Δεν ειναι κακο να έχουμε δυο Τσεχες στα καλαμποκια τα απογεύματα
ποτε να βαλει αδεια ο @DimDre δηλαδη;Ανεβείτε σε ντιβάνια καναπεδες
Μόνο πρόβλημα ο πολύ δυνατός βοριάς στο πέλαγος. Αν δεν κάνει γερό πέρασμα από Δευτέρα και μετά θα εκπλαγώ.Ανεβείτε σε ντιβάνια καναπεδες
Ο αέρας ειναι απαγορευτικός απο Τετάρτη πρωι και μετα.. Όχι απο το ξημέρωμαΜόνο πρόβλημα ο πολύ δυνατός βοριάς στο πέλαγος. Αν δεν κάνει γερό πέρασμα από Δευτέρα και μετά θα εκπλαγώ.
Την επόμενη εβδομάδαποτε να βαλει αδεια ο @DimDre δηλαδη;
Πσσσσσς καλό ε;Ανεβείτε σε ντιβάνια καναπεδες
Μπορώ Τρίτη και Παρασκευή.... Εχω ελπιδες για καποια απο τις δυο μερες, τι λες? Έχω 26 μέρες υπόλοιπο και 2 μέρες σερι δεν γίνεται να πάρω ρε γαμωτο.Την επόμενη εβδομάδα
Πάρε τρίτη ΠαρασκευήΜπορώ Τρίτη και Παρασκευή.... Εχω ελπιδες για καποια απο τις δυο μερες, τι λες? Έχω 26 μέρες υπόλοιπο και 2 μέρες σερι δεν γίνεται να πάρω ρε γαμωτο.
Να του πας γλυκα, απο το ζαχαροπλαστείο ΠΡΑΛΙΝΑ....να παθει κοκομπλόκο...χε χε..Λιάκο στείλε τα κορίτσια να πάρω ένα κουτί γλυκά κ ένα ουίσκι να πάω να δω τον Περικλή κ άσε τα δοθε κειθε με τον βοριά...
Παλιά ήταν τρομερά τα γλυκά του, τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι έχει ρίξει πολύ την ποιότητα τού... Υπάρχουν κ καλύτερα... Επειδή είμαι γλυκατζης το λέω κ ψωνίζω συχνά από ζαχαροπλαστεία...Να του πας γλυκα, απο το ζαχαροπλαστείο ΠΡΑΛΙΝΑ....να παθει κοκομπλόκο...χε χε..
Classic.....Πάρε τρίτη Παρασκευή
Να μπουν Δευτέρα Τετάρτη Πέμπτη
Και εγω ρε φίλε για τα γλυκά αφήνω και την ΚαρντάσιανΠαλιά ήταν τρομερά τα γλυκά του, τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι έχει ρίξει πολύ την ποιότητα τού... Υπάρχουν κ καλύτερα... Επειδή είμαι γλυκατζης το λέω κ ψωνίζω συχνά από ζαχαροπλαστεία...
Αν κ με ένα πούλμαν γυναίκες που θα στείλει ο Ηλίας από Δευτέρα ποιος νοιάζεται για τα γλυκά...