Καιρός

• Thread starter Thread starter dim63
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Λιάκο στείλε τα κορίτσια να πάρω ένα κουτί γλυκά κ ένα ουίσκι να πάω να δω τον Περικλή κ άσε τα δοθε κειθε με τον βοριά...
Αρι μου αν σας στης στείλω εκεί θα τρέμουμε τα κλιτσια σας ένα μήνα ...θα χάσετε τα μπασιματα .....μια απο αυτές κανη για ένα λόχο

Μόνο πρόβλημα ο πολύ δυνατός βοριάς στο πέλαγος. Αν δεν κάνει γερό πέρασμα από Δευτέρα και μετά θα εκπλαγώ.
Ο αέρας ειναι απαγορευτικός απο Τετάρτη πρωι και μετα.. Όχι απο το ξημέρωμα
Θα τις κοψει αλλα θα συνεχίσουν οταν πεσει ..
Το θεμα ειναι να γινει η ροη απο τα β.α προς τα εδω

Λιάκο στείλε τα κορίτσια να πάρω ένα κουτί γλυκά κ ένα ουίσκι να πάω να δω τον Περικλή κ άσε τα δοθε κειθε με τον βοριά...
Να του πας γλυκα, απο το ζαχαροπλαστείο ΠΡΑΛΙΝΑ....να παθει κοκομπλόκο...χε χε..

Να του πας γλυκα, απο το ζαχαροπλαστείο ΠΡΑΛΙΝΑ....να παθει κοκομπλόκο...χε χε..
Παλιά ήταν τρομερά τα γλυκά του, τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι έχει ρίξει πολύ την ποιότητα τού... Υπάρχουν κ καλύτερα... Επειδή είμαι γλυκατζης το λέω κ ψωνίζω συχνά από ζαχαροπλαστεία...
Αν κ με ένα πούλμαν γυναίκες που θα στείλει ο Ηλίας από Δευτέρα ποιος νοιάζεται για τα γλυκά...

Παλιά ήταν τρομερά τα γλυκά του, τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι έχει ρίξει πολύ την ποιότητα τού... Υπάρχουν κ καλύτερα... Επειδή είμαι γλυκατζης το λέω κ ψωνίζω συχνά από ζαχαροπλαστεία...
Αν κ με ένα πούλμαν γυναίκες που θα στείλει ο Ηλίας από Δευτέρα ποιος νοιάζεται για τα γλυκά...
Και εγω ρε φίλε για τα γλυκά αφήνω και την Καρντάσιαν

Back