Ήδη από τον Οκτώβριο έχουν πέσει έξω.....Παραδόξως δεν λένε για χιόνια των Φωτων φέτος.
Ηταν βρεγμενος ο δρομος παντωςΣτο τσακ την γλιτώσαμε την πλημμύρα....View attachment 92353
Άσε παραλίγο να γίνω μαμουνια με 10 γρουνια έξω από την Μακρυκαπα. Πάλι καλά που άλλαξα λάστιχα πριν 10 μέρες και σταμάτησα εγκαίρως με την γλίτσα που έχει τώρα...Ηταν βρεγμενος ο δρομος παντως
Και εγω χτες τα έβαλα για αυτόν τον λόγο η δρόμοι είναι γιαλί από την υγρασία το προιΆσε παραλίγο να γίνω μαμουνια με 10 γρουνια έξω από την Μακρυκαπα. Πάλι καλά που άλλαξα λάστιχα πριν 10 μέρες και σταμάτησα εγκαίρως με την γλίτσα που έχει τώρα...
Πολύ βορια σε εμένα και πολύ νοτια στο Ηλία τον Βλάχο.Τί έχει?
Ωραία! Περισσότερα πουλιά για τους υπόλοιπους!Πολύ βορια σε εμένα και πολύ νοτια στο Ηλία τον Βλάχο.
Ρε πάτε τη βόλτα σας, τα πιο δυνατά περάσματα τα έχω δει με πολύ δυνατό βοριά και πέρσι δέκα μέρες νοτιά και πέρναγαν κάθε μέρα...αν έχετε χρόνο,πάτε πιείτε τον καφέ σας ,αν είναι να μπουν θα μπουν!!Πολύ βορια σε εμένα και πολύ νοτια στο Ηλία τον Βλάχο.
αμα μπουνε τωρα κανονικα αυτην την βδομαδα περι ,που δειχνει οτι θα μπουνε δεν της σταματαει τιποτα μετα ,μονο η βροχη ,της αλλες μερες μια θα εχει πολλες μια πιο λιγες αλλα και παλι θα εχει ενδιαφερον ,αμα μας πλακωσουν η βροχες τοτε θα παμε 5,6 μερες πιο μετα.Αυτην την εβδομάδα την έχουμε στοχευσει εδω και αρκετές μερες..
Λιγο πολύ βγαινει οπως θελουμε..
Ουσιαστικά παμε σε 4 μέρες αρκετά ενδιαφέρουσες .
Δεν είναι το ιδανικό σεναριο αλλα δεν ειναι και για πεταμα.
Εχω ξαναπεί ότι το τέλος του μήνα το φοβομουν για αλλαγη του καιρού ,προς νοτιο ρεύμα σε εμας αλλα και βοριοτερα..
Και τα πρώτα σημάδια για εκεί πάνε..
Ισως να ειναι και η μονη μας ευκαιρία αυτη η εβδομάδα για περασματα
Οποτε ας την απολαύσουμε..