Κώστα μακάρι αλλά είμαι επαρχία πως θα πάω νά τά πάρω.Αναφέρεσαι στο περιστρεφόμενο που παρουσιάζει ο pointers passion; Αν ναι ,είμαι μέσα!!!!!!!! Οργάνωσε το και στείλε μήνυμα
Κώστα μακάρι αλλά είμαι επαρχία πως θα πάω νά τά πάρω.Αναφέρεσαι στο περιστρεφόμενο που παρουσιάζει ο pointers passion; Αν ναι ,είμαι μέσα!!!!!!!! Οργάνωσε το και στείλε μήνυμα
Αν το έχεις με το ψάξιμο, παζάρι, παραγγελία........ για παραλαβή το φτιάχνω εγωΚώστα μακάρι αλλά είμαι επαρχία πως θα πάω νά τά πάρω.
Που θα στιρίζεται Δημήτρη ?Ψάχνοντας για καρεκλακι βάλτου εδώ και αρκετό καιρό κατέληξα εδώ ....μόλις έρθει θα σας πως εντυπώσεις...
Υ.Γ.Ειμαι 120 κιλά και 1.94 .Έχω σπάσει καρεκλακια και καρεκλακια και με κίνδυνο κάποιες φορές να με βρει "κακό "....
Ε θα πληρώσω για να είμαι σίγουρος και στα γεράματα...
View attachment 72523
Ψάχνοντας για καρεκλακι βάλτου εδώ και αρκετό καιρό κατέληξα εδώ ....μόλις έρθει θα σας πως εντυπώσεις...
Υ.Γ.Ειμαι 120 κιλά και 1.94 .Έχω σπάσει καρεκλακια και καρεκλακια και με κίνδυνο κάποιες φορές να με βρει "κακό "....
Εννοείται μέσα στο μπατακι.λάσπη ή μέσα στο νερό ?
Άντε να μου κολλήσεις μέσα στο μπατακι και να πρέπει να σε τραβήξω! Θα μείνουμε και η 2 μέσα ρε παιδί μου. ( πάντα με παρέα να πηγαίνεις)Ειμαι 120 κιλά και 1.94
30 αρες κλουβες δεν εχετε στα μερη σου;;View attachment 72523
Ψάχνοντας για καρεκλακι βάλτου εδώ και αρκετό καιρό κατέληξα εδώ ....μόλις έρθει θα σας πως εντυπώσεις...
Πιο μπαράκι είναι αυτό που πας με δικό σου σκαμπό;Εννοείται μέσα στο μπατακι.
Δεν με αντέχει ούτε η κλούβα ....φόβος και τρόμος στο δέλτα ...δεν μοιράζεται κανένας καρεκλακι μαζί μου...και άντε με αντέχει πριν μερικά χρόνια σηκώθηκα έριξα και η κλούβα έφυγε από τη θέση της ...κατέληξα με ανάποδο διπλο λόυπ και ηχητικά εφέ μέσα στα γιαλγκινια και το νερό ...30 αρες κλουβες δεν εχετε στα μερη σου;;
Κυρίως λάσπη και νερό και κυρίως το θέλω γιατί τα λίγα κυνήγια στο βαλτο θέλω να είναι ολοήμερα ...χωρίς καλό σκαμπό δεν στέκεσαι όλη μέρα μέσα στο βαλτο και το υδρόβιο ότι και να λέμε έχει άτιμο μάτι ειδικά αν έχει κάει...στο ebay έχει αρκετή διάφορα σε θέμα τιμής και δεν καταλαβαίνω το λόγο ..μάλλον έκανα πατάτα ...αλλά τουλάχιστον πήρα και άλλα απαραίτητα καλουδια για τον βαλτοΠου θα στιρίζεται Δημήτρη ?
Χώμα, λάσπη ή μέσα στο νερό ?
https://www.ebay.com/itm/115408800918?hash=item1adee68c96:g:mzYAAOSwH9JfqCtc&amdata=enc:AQAIAAAA0NwGjMnDbX0dmpG4d++OhvrzTwmUrWyJtK+vTiWnNck5gwAPqn75kNn7SUuQP+swoDv1BLOULewhBmDDY8liPEiY5A/JHrXRoiF0WFG+mfHEHBOzG6I3k58Ezm/uCLcrZUXuB8yDVECaQNUPbX7pBhA07X3DZnUyl7C+/dRk29h8VYRZOnq4yTnxhh6NqjmlQdR+UFRBwscWhduKlyJeMUvONt1YMalZQOn0txlKphHr5TdLBBlpddZKECg+YpfTFcvjuZ9qPDhJcC8BTv5TPxc=|tkp:Bk9SR-q764KLYg
Country/Region of Manufacture = China ???
https://shop.hawkhunting.com/hawk-hunting/?page=2
δεν υπάρχει εδώ ή δεν το βρήκα ...
Πες μας εντυπώσεις.
Δεν γίνεται τώρα...έχω φέρει τα κοντάκια στα μέτρα μου ...Πέρα από τα αστεία κ με το συμπαθειο...
Αλλά προσπάθησε να χάσεις κιλά ρε Δημήτρη γιατί είσαι νέο παιδι κ θα τα βρεις μπροστά σου...
Ρασπα ρασπα!Δεν γίνεται τώρα...έχω φέρει τα κοντάκια στα μέτρα μου ...
Κοντάκια η κοντακάρες?Δεν γίνεται τώρα...έχω φέρει τα κοντάκια στα μέτρα μου ...
Mικρός αντί για power rangers καθε Κυριακή έβλεπα τις ταινίες του Phill Robertson ...γίνεται να μην έχω μούσι ???Κοντάκια η κοντακάρες?
Μα έτσι πεσμου...
Τότε μείνε όπως είσαι...
Και αν έχεις αφήσει κ μουσι κοίτα να μην το ξυρίσεις.....
Θα καθεσαι στα " νευρα" πανω και εγω περιπου στα ιδια κυβικα ειμαι 3 ποντους πιο κοντος !! Εχω σπασει πολλες κλουβες αλλα αν καθεσαι στα νευρα ολλα καλαΔεν με αντέχει ούτε η κλούβα ....φόβος και τρόμος στο δέλτα ...δεν μοιράζεται κανένας καρεκλακι μαζί μου...και άντε με αντέχει πριν μερικά χρόνια σηκώθηκα έριξα και η κλούβα έφυγε από τη θέση της ...κατέληξα με ανάποδο διπλο λόυπ και ηχητικά εφέ μέσα στα γιαλγκινια και το νερό ...