Γιώργος, μην το πάμε μικροί μεγάλοι στο καφενείο ....
...
Γιώργος, μην το πάμε μικροί μεγάλοι στο καφενείο ....
...
Καλα ειπε ο Χρηστος, Αρι... Τι πεταγεσαι εσυ ρε περιεργε? .hit. Ρωτησε ο ανθρωπος κατευθειαν τον πιο εμπειρο...Άρη είδες το link που έβαλα πιο πάνω; Τι λες;
Ότι σκαμνί έχω πάρει στον βάλτο έχει διαλυθεί και μάλιστα πολύ σύντομα. Αυτό που τα κάνει ευάλωτα δεν είναι τόσο το βάρος μου, αφού στην στεριά δεν έχει σπάσει ποτέ σκαμνί, όσο η τάση να βουλιάζουν και ταυτόγχρονα να ανοίγουν. Ουσιαστικά η αντίσταση δεν ασκείται στα πόδια με το έδαφος αλλά όλο το ζόρι το τρώει η βίδα που συνδέει τα πόδια. Έχω σκεφτεί να τα δέσω τα πόδια στο μέγιστο άνοιγμα, δηλαδή να σχηματιστεί ένα τρίγωνο, ώστε να αντισταθμίσει την τάση που έχουν να ανοίγουν, αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ.
Mην αγχωνεσαι. Υπαρχουν και καρεκλακια που αντεχουν μεχρι και 250 κιλα βαρος και ρυθμιζονται για 75 εκ υψος.Εγώ κανονικά με το ύψος μου και τα κιλά μου θα πρέπει να κουβαλάω μαζί μου κανέναν τσιμεντόλιθο, μόνο αυτός με σηκώνει.
με βάλατε στο τρυπάκι για walkstool
για το ύψος μου 1.87 πιο θεωρείτε ιδανικό, 55cm ή 65cm ;
με βάλατε στο τρυπάκι για walkstool
για το ύψος μου 1.87
http://www.armania.gr/proionta?page...admirable.tpl&product_id=2271&category_id=132Ψαξτε να βρειτε το καρεκλακι της Verney-Carron στα 49 ευρω και τελος οι αναζητησεις.