Καρεκλάκι για το καρτέρι

Για καμία πληροφορία πήγα με Σκαμνάκι - σακίδιο κατέληξα
image upload with preview
και εγω αυτο πηρα φετος πολυ πρακτηκο και σαν σακιδιο και σαν σκαμνακι , το μονο μιον ειναι οτι οταν βαζεις το οπλο στον ομω πρεπει να προσεχεις μην χτυπαει πανω στα μεταλικα σημεια του σακιδιου

Α επειδή το ξέχασα 25€ από Ρουμελιώτη και μου είπε οτι ηταν τελευταίο, απο τη βιτρίνα μου το έβγαλε
α τον απατεωνα και εμενα 25 ερω μου το εδωσε και μου ειπε οτι μου κανει και χαρη , γιατι εχει 35 ευρω .sarcastic..sarcastic.

Καλοριζικο Θεοφραστε!
Πρεπει να χωαραει 2-3 κιλα λουκανικα... .very funny.
και εγω αυτο πηρα φετος πολυ πρακτηκο και σαν σακιδιο και σαν σκαμνακι , το μονο μιον ειναι οτι οταν βαζεις το οπλο στον ομω πρεπει να προσεχεις μην χτυπαει πανω στα μεταλικα σημεια του σακιδιου
Αμα χωράει 2-3 κιλά λουκάνικο δεν θα το περνω το όπλο μην το γρατζουνισω.bbq..sarcastic.

Με τον τραυματισμό μου ο γιατρός μου απαγόρευσε από εδώ και πέρα να δουλεύω σε βαθύ καθισμα. Μου πρότεινε να πάρω πτυσσόμενο σκαμνι στο οποίο θα κάθομαι για να δουλεύω χαμηλά. Οπότε αποφάσισα να πάρω ένα να το χρησιμοποιώ και στο κυνήγι.
Γνωρίζει κάποιος τις διαφορες του walkstool basic με το comfort;

Το πρώτο κατασκευαζεται στην Κίνα και το δεύτερο στην Σουηδία. Γενικά το δεύτερο είναι μια βαθμίδα ανώτερο, χωρίς όμως αυτό να κάνει το πρώτο ευτελές. Το comfort ποικίλει σε ύψη και μέγεθος καθίσματος. Επίσης δέχεται ένα αξεσουάρ της εταιρείας που το ονομάζει steady, για βάλτο και λάσπη. Το basic δεν το δέχεται.

Ψάχνοντας καρεκλάκι-σακίδιο είδα αυτο του αετού.

Είδα οτι κάποια μέλη το έχουν και θέλω να ρωτήσω....
Το σακίδιο όταν ανοίξεις το καρεκλάκι λογικά ακουμπάει στο έδαφος. Αν το έδαφος ειναι βρεγμένο,λασπωμενο κτλ , περνάει υγρασία μέσα, δηλαδή αν εχεις τα φυσίγγια σου μέσα θα βραχουν τα κουτιά τους;

Το σακίδιο όταν ανοίξεις το καρεκλάκι λογικά ακουμπάει στο έδαφος. Αν το έδαφος ειναι βρεγμένο,λασπωμενο κτλ , περνάει υγρασία μέσα, δηλαδή αν εχεις τα φυσίγγια σου μέσα θα βραχουν τα κουτιά τους;

Δεν μου έχει τύχει να βραχούν φυσίγγια και οτιδήποτε από μέσα. Αλλά γενικά είναι κακή σχετικά αγορά, βαρύ σχετικά ατσουμπαλο και το καρεκλάκι παρότι σιδερένιο μου τσάκισε στην τρύπα που περνάει ο πίρος.

Ναι θα βραχουν και τσακίζει κι ευκολα

Παιδια εγω φέτος το πήρα μετά απο πέντε φορές στο καρτερι κόπηκε ο ιμάντας ο ένας άντε τον έδεσα και ολα καλα
Την επόμενη φορά σκίστηκε πίσω και κάτω χαμηλά η ραφή και άρχισαν να πέφτουν κατι μικρό πράγματα που είχα στην εσωτερική τσέπη .
Μίλησα με τον κατασκευαστή μου είπε ότι γνωρίζει το σφάλμα του είπα τι θα κάνουμε και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα το σκαμνάκι το έχω αφήσει σε ένα φίλο που είναι συνεργάτης με τον αετό εδώ και ένα μήνα ακόμα περιμένω απάντηση φυσικά έχω ξενερώσει και δεν το θέλω
Ο φίλος που κάνει επισκευή σε παπούτσια μου είπε να το φτιάξουμε αλλά θέλει περίπου στα 20 ευρω Φυσικά δε συμφέρει όταν το αγόρασα 30
Από την άλλη σκέφτομαι να το κρατήσω όπως είναι οκ δεν θα έχω εσωτερική τσέπη Αλλα αν στις έξι εξόδους άρχισε να σκίζεται τι θα γίνει αργότερα !!!
Όποτε γνώμη μου μεγάλη μούφα και καθόλου καλή εξυπηρέτηση !!!
Το καλύτερο σκαμνάκι ξεχωριστό με το σακίδιο
Με ενα καλο τακτικάλ σακίδιο μπορείς να το δέσεις πάνω του και να το μεταφέρεις !!!!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!

Παιδια εγω φέτος το πήρα μετά απο πέντε φορές στο καρτερι κόπηκε ο ιμάντας ο ένας άντε τον έδεσα και ολα καλα
Την επόμενη φορά σκίστηκε πίσω και κάτω χαμηλά η ραφή και άρχισαν να πέφτουν κατι μικρό πράγματα που είχα στην εσωτερική τσέπη .
Μίλησα με τον κατασκευαστή μου είπε ότι γνωρίζει το σφάλμα του είπα τι θα κάνουμε και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα το σκαμνάκι το έχω αφήσει σε ένα φίλο που είναι συνεργάτης με τον αετό εδώ και ένα μήνα ακόμα περιμένω απάντηση φυσικά έχω ξενερώσει και δεν το θέλω
Ο φίλος που κάνει επισκευή σε παπούτσια μου είπε να το φτιάξουμε αλλά θέλει περίπου στα 20 ευρω Φυσικά δε συμφέρει όταν το αγόρασα 30
Από την άλλη σκέφτομαι να το κρατήσω όπως είναι οκ δεν θα έχω εσωτερική τσέπη Αλλα αν στις έξι εξόδους άρχισε να σκίζεται τι θα γίνει αργότερα !!!
Όποτε γνώμη μου μεγάλη μούφα και καθόλου καλή εξυπηρέτηση !!!
Το καλύτερο σκαμνάκι ξεχωριστό με το σακίδιο
Με ενα καλο τακτικάλ σακίδιο μπορείς να το δέσεις πάνω του και να το μεταφέρεις !!!!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!
Ότι και να γίνει ,καλά έκανες και διαμαρτυρήθηκες στην εταιρεία.Επέμενε και ότι γίνει.
Είναι λάθος να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα ότι μας σερβίρουν και πολύ περισσότερο πρέπει να επιμένουμε όταν οι υπευθυνοι σφυράνε αδιάφορα.

Εγω εχω ενα που το πηρα 4,5 ευρω και πρεπεινα ναι της παραλιας... Παλια απ την ανακρουση επεφτα και πισω. Το εχω εδω και 3 σεζον και δεν εχει παθει τιποτα,ειναι παναλαυρο και χωραει και στην τσαντα πλατης!

Back