Ευχαριστώ jim αν και οταν με πάρεις μαζί για κανένα ορτυκακι δεν θα χρειαστείΚαλοριζικο Θεοφραστε
Ευχαριστώ jim αν και οταν με πάρεις μαζί για κανένα ορτυκακι δεν θα χρειαστείΚαλοριζικο Θεοφραστε
καλορίζικό ψηλέΕυχαριστώ φιλαράκια μακάρι να ειναι πάντα γεμάτο φυσίγγια, θηράματα και σάντουιτς
Ευχαριστώ jim αν και οταν με πάρεις μαζί για κανένα ορτυκακι δεν θα χρειαστεί
Καλοριζικο Θεοφραστε!
και εγω αυτο πηρα φετος πολυ πρακτηκο και σαν σακιδιο και σαν σκαμνακι , το μονο μιον ειναι οτι οταν βαζεις το οπλο στον ομω πρεπει να προσεχεις μην χτυπαει πανω στα μεταλικα σημεια του σακιδιου
α τον απατεωνα και εμενα 25 ερω μου το εδωσε και μου ειπε οτι μου κανει και χαρη , γιατι εχει 35 ευρωΑ επειδή το ξέχασα 25€ από Ρουμελιώτη και μου είπε οτι ηταν τελευταίο, απο τη βιτρίνα μου το έβγαλε
Καλοριζικο Θεοφραστε!
Πρεπει να χωαραει 2-3 κιλα λουκανικα...
Αμα χωράει 2-3 κιλά λουκάνικο δεν θα το περνω το όπλο μην το γρατζουνισωκαι εγω αυτο πηρα φετος πολυ πρακτηκο και σαν σακιδιο και σαν σκαμνακι , το μονο μιον ειναι οτι οταν βαζεις το οπλο στον ομω πρεπει να προσεχεις μην χτυπαει πανω στα μεταλικα σημεια του σακιδιου
Ναι θα βραχουν και τσακίζει κι ευκολα
Ότι και να γίνει ,καλά έκανες και διαμαρτυρήθηκες στην εταιρεία.Επέμενε και ότι γίνει.Παιδια εγω φέτος το πήρα μετά απο πέντε φορές στο καρτερι κόπηκε ο ιμάντας ο ένας άντε τον έδεσα και ολα καλα
Την επόμενη φορά σκίστηκε πίσω και κάτω χαμηλά η ραφή και άρχισαν να πέφτουν κατι μικρό πράγματα που είχα στην εσωτερική τσέπη .
Μίλησα με τον κατασκευαστή μου είπε ότι γνωρίζει το σφάλμα του είπα τι θα κάνουμε και δεν μου έχει απαντήσει ακόμα το σκαμνάκι το έχω αφήσει σε ένα φίλο που είναι συνεργάτης με τον αετό εδώ και ένα μήνα ακόμα περιμένω απάντηση φυσικά έχω ξενερώσει και δεν το θέλω
Ο φίλος που κάνει επισκευή σε παπούτσια μου είπε να το φτιάξουμε αλλά θέλει περίπου στα 20 ευρω Φυσικά δε συμφέρει όταν το αγόρασα 30
Από την άλλη σκέφτομαι να το κρατήσω όπως είναι οκ δεν θα έχω εσωτερική τσέπη Αλλα αν στις έξι εξόδους άρχισε να σκίζεται τι θα γίνει αργότερα !!!
Όποτε γνώμη μου μεγάλη μούφα και καθόλου καλή εξυπηρέτηση !!!
Το καλύτερο σκαμνάκι ξεχωριστό με το σακίδιο
Με ενα καλο τακτικάλ σακίδιο μπορείς να το δέσεις πάνω του και να το μεταφέρεις !!!!
Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!