Προσφατα πηρα το παρακατω...https://goo.gl/images/nVxwvW
Σωστός! Πολύ καλό καρεκλάκι, πτυσσόμενο ,ελαφρύ ,άνετα μέσα στο γιλέκοWalkstool λεβέντες μια φορά θα το αγοράσετε....ψαχτε από Θεσσαλονίκη έχει ένα φωτογραφειο τις πιο φτηνές τιμές,αν θυμηθω το κατάστημα θα το ποστάρω
https://photoqueen.gr/index.php?route=product/search&filter_name=WalkstoolWalkstool λεβέντες μια φορά θα το αγοράσετε....ψαχτε από Θεσσαλονίκη έχει ένα φωτογραφειο τις πιο φτηνές τιμές,αν θυμηθω το κατάστημα θα το ποστάρω
Εχει κάποιος φίλος να προτείνει κατάστημα στην ΑΘΗΝΑ (Αλιείας ίσως ?) με πτυσσόμενο τρίποδο καρεκλάκι, μεταλλικό ;
Για το κυνήγι το θελω και γι' αυτο να εχει και κάποιο ύψος (να μην θελω ...βοήθεια για να σηκωθώ να τουφεκίσω )
Οπότε μονόδρομος η επιλογή comfort...Το basic είναι made in Turkey και το υλικό που έχει στο καθισμα σκίζεται ευκολα
Το comfort είναι made in Sweden έχει πιο ξεκουραστο κάθισμα πιο μεγαλο πιο γερο
Απ οσο θυμαμαι κατι τετοια ειχε ο trazeras αλλα δεν ειναι αθηνα... Και φθηνα!Εχει κάποιος φίλος να προτείνει κατάστημα στην ΑΘΗΝΑ (Αλιείας ίσως ?) με πτυσσόμενο τρίποδο καρεκλάκι, μεταλλικό ;
Για το κυνήγι το θελω και γι' αυτο να εχει και κάποιο ύψος (να μην θελω ...βοήθεια για να σηκωθώ να τουφεκίσω )
Παύλο το basic έχω 3-4 χρόνια και δεν έχει πάθει το παραμικρό, και γράφει πάνω swedenΤο basic είναι made in Turkey και το υλικό που έχει στο καθισμα σκίζεται ευκολα
Το comfort είναι made in Sweden έχει πιο ξεκουραστο κάθισμα πιο μεγαλο πιο γερο
Φίλος πήρε από κάλκαντζακο το basic σε μια εβδομάδα σκίστηκε και του το άλλαξαν με comfort
Το basic είναι made in China , χωρίς να σημαίνει τίποτα, μια χαρά είναι αλλά το comfort είναι καλύτερο. Φέτος, πρώτα ο Θεός, θα το βάλω και στον βάλτο αφού φίλος από το εξωτερικό μου έφερε το steady...
Μήπως Δημήτρη δεν είχε ασφαλίσει η μπίλια στην οπή κατά το άνοιγμα ; Δηλαδή να είχε προσπεράσει την τρύπα και να ασφάλισε στο τελείωμα του σταθερού ποδιού με αποτέλεσμα να κραταει το βάρος αλλά κατά την ανάποδη δύναμη που δεν είχε κόντρα να βγήκε ;Το πήρα κι εγώ στη Σαγιάδα αν και δεν είχα σκοπό να το χρησιμοποιήσω ,τελικά το χρησιμοποίησα λόγω αλλαγής πλάνου της φυλάχτρας και φοβούμενος τις συνέπειες της μέσης,χωρίς φυσικά να εχω το steady .
.Όταν λοιπόν αποφάσισα να φύγω από το καρτέρι ,δεν ξεκολλούσε απο τη λάσπη με τίποτα.Αν και δεν το ζόρισα ,το αποτέλεσμα ήταν να μείνει το ενα πόδι κολλημένο στη λάσπη.Αφού έπεσαν τα σχετικά μπινελίκια και οι ψαλμωδίες που έτσι κι αλλιώς είχαν αρχίσει απο νωρίς αφου τίποτα δεν πήγαινε καλά , κατάφερα να το βγάλω .Έτσι φτάνοντας στο αυτοκίνητο και επιχειρώντας να το φτιάξω , είδα και όλο το μηχανισμό του ο οποίος μπορώ να πω δεν με ενθουσίασε για τα λεφτά που αξίζει .
Πάντως είναι πολύ αναπαυτικό και σε κρατάει ψηλά, ώστε να είσαι πάντα σε ετοιμότητα. Οσο για την αντοχή του και αν αξίζει τελικά αυτο το μεγάλο ποσό, χρόνος θα το δείξει....