αντέχει κιλάΤο ίδιο έχω πάρει στον πατέρα μου, θα του το δανειστώ φέτος. Πολύ γερό και σε έχει standby για να επωμίσεις.
έξυπνο
Φοβερή πατέντα και πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ όπου το δειχνειΟρίστε ,σας βρήκα το απόλυτο
Έχει κάτι σε ...κοστούμι για να το παίρνω στην ...εκκλησία ;
Σε φράκο υπάρχει ετοιμοπαράδοτο Σε κουστούμι μόνο με παραγγελία σε ύφασμα και χρώμα που επιθυμει ο πελάτης.Έχει κάτι σε ...κοστούμι για να το παίρνω στην ...εκκλησία ;![]()
μπραβο στον καλητεχνη .αμα θελη ο ανθρωποςςς.
Απο τον τραζερα πηρα μποτακια οπου διαλυθηκαν κυριολεκτικα σε 30μερες!!!!! Κριμα να πουλαει τετοια σκουπιδια!!!!!!!Το καρεκλακι της σημερινής φωτογραφίας δεν υπάρχει πλεον ...ξαφνικά λύγισε το πίσω πλαίσιο και βρέθηκα ανάσκελα στο χωράφι , αφού δεν βάρεσα σε καμία κοτρώνα το κεφάλι μου, πάλι καλά ... 15€ απο Τραζερά πήγαν στο βρόντο, ούτε μήνα δεν κράτησε ...
Παμε για walkstool... το ερώτημα ειναι 65 ή 75 ??? Υποθέτω το 65αρι, είμαι σχεδόν 1’90 στο ύψος ....
Για hunters προτεινόμενο ειναι το 75αρι comfort... αν διάβασα σωστά 65cm ειναι το ύψος του καθίσματος και όχι το μήκος των ποδιών ...
Μέτρια πράγματα για άλλη μια μέρα , λιγα πουλάκια για την παρέα και πολλά κουνούπια...στις φωτό, αντί για μάρκες φυσιγγίων θα βάζουμε μάρκες αντικουνουπικών
![]()
.ξαφνικά λύγισε το πίσω πλαίσιο και βρέθηκα ανάσκελα στο χωράφι
Ουτε ο Βέγγος έτσι..Απο τον τραζερα πηρα μποτακια οπου διαλυθηκαν κυριολεκτικα σε 30μερες!!!!!
Θέλουν προσοχή αυτά, λίγο χαλαρό να είναι το έδαφος σπάει για πλάκα η πλαστική τάπα που ενώνει τα πόδια κ σκάς κάτω σαν καρπούζι... Εχω σπάσει πολλά σε ψάρεμα κ κυνηγι από μικρός κ δεν ήμουν ποτέ κ στον όγκοΠαιδες πεταω και αυτο το καρεκλακι εδω απο τα jumbo (3€)! Ενταξει δεν ειναι κ οτι καλυτερο, απλα μπορει να αποτελεσει επιλογη για καποιον....View attachment 1801
Καταλαβα! Εχω κ ενα που μου ειχε φτιαξει ενας φιλος αλλα ειναι βαρυ! Ειδα αυτο 3€ κ το πηρα για 2ο!Θέλουν προσοχή αυτά, λίγο χαλαρό να είναι το έδαφος σπάει για πλάκα η πλαστική τάπα που ενώνει τα πόδια κ σκάς κάτω σαν καρπούζι... Εχω σπάσει πολλά σε ψάρεμα κ κυνηγι από μικρός κ δεν ήμουν ποτέ κ στον όγκο![]()