Κατα τη γνωμη μου οτι πιο κοντο και συμαζεμενο. Κι αυτα τα αλουμινιου για ψαρεμα μια χαρα ειναιΠάντα εκεί τσακιζουν... νομίζω ένα γερό τρίποδο είναι καλύτερο και μεταφέρεται εύκολα
Κατα τη γνωμη μου οτι πιο κοντο και συμαζεμενο. Κι αυτα τα αλουμινιου για ψαρεμα μια χαρα ειναιΠάντα εκεί τσακιζουν... νομίζω ένα γερό τρίποδο είναι καλύτερο και μεταφέρεται εύκολα
Αυτα ειναι... Το ειχε οικοδομησει a priori στο μυαλο τουΟικοδομος παλια σε τρυγονια..έρχεται πρωι πρωι με τα ρούχα της δουλειας,κατεβαζει απο το αγροτικο ενα ποδι σκαλωσιας κ ενα "λατακι"κ ετοιμο το καθισμα..
... και περιστρεφόμενο! (θα μπορούσε να γίνει)Οικοδομος παλια σε τρυγονια..έρχεται πρωι πρωι με τα ρούχα της δουλειας,κατεβαζει απο το αγροτικο ενα ποδι σκαλωσιας κ ενα "λατακι"κ ετοιμο το καθισμα..
Κι αν τον κάψω ...Walk stool comfort 65...θυμησε μου όταν βρεθύμε να το δοκιμάσεις.
Αν θες να το συνδιασεις και για βάλτο, αγοράζεις από ebay και το αξεσουάρ study και καθάρισες
Υ.Γ. Όταν έκατσε ο Πανουτσος μου είπε, παραείναι αναπαυτικό, κινδυνεύεις να σε πάρει ο ύπνος
Aν ειναι έτσι να κουβαλάω καλύτερα το κρεβάτι ..buy.χρειαζεται αυτο που θα παρεις να εχει πλατυ,για το προβλημα που εχεις.
Δεν την έσπερνε τουλάχιστον πράσινη
Και παντα με τον κινδυνο απο κανα ποδι που εχει καρφωθει στο χωμα και παραμενει ορθιο......Πρέπει να είναι φρέσκο το πλαστικό γιατί αμα την εχει φάει ο ήλιος και πας να σηκωθείς αποτομα θα τουφεκας Ξαπλωτος Ρουαγιάλ
Πού να το κουβαλάς αυτό το πράγμα? Ογκώδες πολύ!ασχετως τσουχτερης τιμης, πως σας φαινετε για καρτερι? ειναι λειτουργικο?think
ασχετως τσουχτερης τιμης, πως σας φαινετε για καρτερι? ειναι λειτουργικο?think
Εχει κάποιος φίλος να προτείνει κατάστημα στην ΑΘΗΝΑ (Αλιείας ίσως ?) με πτυσσόμενο τρίποδο καρεκλάκι, μεταλλικό ;Κατα τη γνωμη μου οτι πιο κοντο και συμαζεμενο. Κι αυτα τα αλουμινιου για ψαρεμα μια χαρα ειναι