Γιατί ? Ζορίζεσαι ?Βλέπεις κανένα παλούκι ;
Γιατί ? Ζορίζεσαι ?Βλέπεις κανένα παλούκι ;
Εγώ δεν ζοριζομαι καθόλου το καρεκλακι είναι πραγματικά άνετο και βολικο ,αν δεν σου αρέσει κάτι από την παρουσίαση μου μεγεια σου με χαρά σου .Γιατί ? Ζορίζεσαι ?
Πολύ μου κολλάς και σε νόμιζα καλό παληκάρι από εδώ και στο εξής ........ σε αγνοώ . μπάι μπάι.
Ολα τα παίρνεις τοις μετρητοίς ?Πολύ μου κολλάς και σε νόμιζα καλό παληκάρι από εδώ και στο εξής ........ σε αγνοώ . μπάι μπάι.
Μπορεί κακώς να επεμβαίνω καθώς δεν γνωρίζω κανένα σας. Θα πω ότι στο forum είμαστε για να περνάμε καλά και να ανταλλάσουμε απόψεις για το αγαπημένο μας hobby. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διαφωνίες πόσο μάλλον για παρεξηγήσεις. Ο γραπτώς λόγος πολλές φορές δε βοηθάει. Θα πρότεινα να αφαιρεθεί το σχόλιο που προσβάλει έναν άλλο συνάδελφο, ακόμα και αν έγινε καλοπροαίρετα για αστείο. Η καθημερινότητα όλων μας είναι πολύ δύσκολη και φορτωμένη με χίλιες δυο σκασίλες, ας μην την φορτώνουμε με επιπλέονΟλα τα παίρνεις τοις μετρητοίς ?
Πόση ώρα αντέχεται από τον κώλο;
Στα πόσα λεπτά θα σε πονέσει δηλαδή;
Ρωτάω γιατί όλοι οι τρίποδες ταλαιπωρούν τον κώλο.
Αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι κι εγώ!Ακριβά είναι. Κλούβα από μήλα να χωράει πράμα στη μεταφορά.
View attachment 88335
Ο πάσσαλος είναι για μερακλήδες Γιάννη μουΠοληηηη τους έχετε καλομαθης τους κολους σας, θέτε και εμπριμε καρεκλακια τον δικό μου τον έχω μάθει από χαρακιά,τραφους χωρτα Όχη πούπουλα και μακριά από πασσάλους
Το πήρε λες τοις μετρητοίς ;Μπορεί κακώς να επεμβαίνω καθώς δεν γνωρίζω κανένα σας. Θα πω ότι στο forum είμαστε για να περνάμε καλά και να ανταλλάσουμε απόψεις για το αγαπημένο μας hobby. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διαφωνίες πόσο μάλλον για παρεξηγήσεις. Ο γραπτώς λόγος πολλές φορές δε βοηθάει. Θα πρότεινα να αφαιρεθεί το σχόλιο που προσβάλει έναν άλλο συνάδελφο, ακόμα και αν έγινε καλοπροαίρετα για αστείο. Η καθημερινότητα όλων μας είναι πολύ δύσκολη και φορτωμένη με χίλιες δυο σκασίλες, ας μην την φορτώνουμε με επιπλέον
Φιλικά πάντα, ελπίζω να μην παρεξηγηθώ
To ήξερα εγώ ότι οι λαδολάγνοι έχουν πολλών ειδών ανωμαλίες.
Για κάμπινγκ αν κάθεσαι μαλακά καλή είναι για καρτέρι δεν κάνει ,κάθεσαι χαμηλά δεν βοηθάει να σηκωθείς άμεσα και να τουφεκισεις, παρε τριποδο ανάλογο με το ύψος σου.Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο είδος πτυσσόμενης καρέκλας ; Αξίζει ; Η να πάρω καρεκλάκι τρίποδο ;
View attachment 91137
Για παραλία και για ψάρεμα βολική. Για κυνήγι όχι.Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο είδος πτυσσόμενης καρέκλας ; Αξίζει ; Η να πάρω καρεκλάκι τρίποδο ;
View attachment 91137
Έχει κάποιος εμπειρία με το συγκεκριμένο είδος πτυσσόμενης καρέκλας ; Αξίζει ; Η να πάρω καρεκλάκι τρίποδο ;
View attachment 91137
Πόσο είναι το ύψος καθίσματος;;;Κι εγώ basic το 60cm, πολύ άνετο και ότι καλύτερο στη μεταφορά του, σε εξωτερικό ιμάντα στο backpack μπαίνει πολύ άνετα χωρίς να εξέχει χωρίς να ενοχλεί